presne tak. je to otazka na cerva, ale tiez si myslim ze je to podla poctu prispevkov (na 99%) ale neviem komu na tom zalezi, lebo pocet prispevkov ti nemoze udavat uroven daneho jedinca
uprimne s tebou sucitim, nuda je strasna vec....najhorsie je ze teraz na bike dlho nesadnem a tak ani nemam co riesit, takze v podstate tiez pisem furt len halusky a reakcie na to co uz niekto povedal...ale sak ked sa dostanem domov na bike, tak rychlo nieco pokazim a potom budem otravovat ako to spravit
včera som vybehol o 16.20 z domu ze pojazdim siel som na hricovsku priehradu a do ovčiarska aby bol aj nejaky kopec ale ten usek z hričova po borinu po hlavnej ceste stal zato. uz nikdy viac. cesta same blato od tatroviek, prach v ociach, zuboch a neviem kde este. ale zase kopček na ovčiarsko som si vychutnal i ked rit ma boli doteraz.
Ja len že JoKo registrovaný 2.3.06 skúsený člen a audino 9.3.06 začiatočník. Obaja včera ešte iba s pár príspevkami.
No ale to je jedno.
Ani som netušil, že budete k tejto téme písať ako divý.
to PaliG: vyzerato tak že necham hlasovať o tom či ťa tu vôbec chceme, lebo neodpovedaš na fundované ss a vyhýbavo odpovedáš a to robia len politici, nie si nim nahodou?
Gété: občasne komunikujem na tomto webe už hádam od minulého tisícročia... a občasne sa tu snažím vychovávať mladých nevycválaných pubišov, bez toho aby som používal hrubé výrazy, alebo niekoho urážal. Nejde o kvantitu príspevkov ale ich kvalitu.
P. S. - s Červom sa osobne nepoznám.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jednak je to od poctu s prispevkov; s poctom prispevkov rastie "rating", teda to slovo, co mas pod nickom vyzera lepsie
A ludi, ktorych poznam osobne a viem, ze to, co hovoria, maju podlozene skusenostami, som zaradil medzi Uznavanych clenov
No ale to je jedno.
Ani som netušil, že budete k tejto téme písať ako divý.
Panna Márija Guadalupská-ochrán ich
P. S. - s Červom sa osobne nepoznám.