to PaliG: vyzerato tak že necham hlasovať o tom či ťa tu vôbec chceme, lebo neodpovedaš na fundované ss a vyhýbavo odpovedáš a to robia len politici, nie si nim nahodou?
Gété: občasne komunikujem na tomto webe už hádam od minulého tisícročia... a občasne sa tu snažím vychovávať mladých nevycválaných pubišov, bez toho aby som používal hrubé výrazy, alebo niekoho urážal. Nejde o kvantitu príspevkov ale ich kvalitu.
P. S. - s Červom sa osobne nepoznám.
to PaliG: vyzerato tak že necham hlasovať o tom či ťa tu vôbec chceme, lebo neodpovedaš na fundované ss a vyhýbavo odpovedáš a to robia len politici, nie si nim nahodou?
nechapem tomu o odpovediach na ss a vyhybavym odpovediam....pokial viem tak ty si mi ss nepisal (vlastne dnes asi prvu). neviem o com tocis - ked chces komunikovat dalej tak pls. ss alebo mail aby sme tu nechatovali
Však sa nestavajte na zadné. Pozeral som príspevky a neviem prečo som si všimol to uznávaný člen a začiatočník. Inak sa o to vôbec nestarám. No a klikol som na nich a tak ma napadlo, podľa čoho sa to zadeľuje.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.