ako jeden z hlavných páchateľov zakladám túto tému, aby sme tu na jednom mieste diskutovali záležiťosti súvisiace s výjazdami, teamami a rebríčkami, ktoré od dnes nájdete vo vynovenej sekcii bikeri.
Viac informácií je aktuálne na http://www.trm.sk.
Tešíme sa na spätnú väzbu, nech už bude akákoľvek
Ak nie tak po spustení Garmin Expressu pri pripojenom zariadení to prebehne automaticky.
spustili sme novú funkciu automatického importu výjazdov zo Stravy k nám do výjazdov ...
tak som dnes skusil 1.x
zosynchronizoval som bryton so stravou - uploadlo mi na stravu 2 vyjazdy
sem sa do cca hodiny prepisal jeden (predpokladam, ze druhy tiez pribudne)
problem mam v tom, ze vo vyjazdoch tu nevidim vyskovy profil ako ho vidim, ked sem uploadnem gpx stiahnute zo stravy
da sa porovnat :
vyjazd zosynchronizovany automaticky nema vyskovy profil
vyjazd vlozeny rucne ako gpx ma vyskovy profil
da sa s tym pls nieco urobit ?
absencia vyskoveho profilu u mna totizto dostava tuto ficuru do stavu nepouzitelnosti
dik
este som si vsimol, ze automaticky importovany vyjazd zo stravy ma trasu na mape oranzovu, ale rucne vlozeny ma pekne odlisene farby zelena (lesna cesta) a seda (asfalt)
pricom v sumare vyjazdu je spomenute, kolko sa islo po asfalte a kolko po lesnej ceste (aj ked nie uhrnne 100%, ale 48% + 46%)
este som si vsimol, ze automaticky importovany vyjazd zo stravy ma trasu na mape oranzovu, ale rucne vlozeny ma pekne odlisene farby zelena (lesna cesta) a seda (asfalt)
pricom v sumare vyjazdu je spomenute, kolko sa islo po asfalte a kolko po lesnej ceste (aj ked nie uhrnne 100%, ale 48% + 46%)
ano to suvisi aj s vyskovym profilom takze ked vyriesim ten bude aj to
kafe a vo vyjazdoch mas novy vyjazd ?
dakujem