milos21, ty si strasne zlaty, ze si si to zeditoval:). Ten druhy problem sme medzitym fixli, preto to uz islo na Opere. Medzitym sa k vyjazdom pridavali nove atributy s rychlostou a trochu to ten editacny formular pokazilo, lebo viacero programatorov sa toho obcas chyti a lava ruka nie vzdy vie, co robi prava. Takze verim, ze to bude ok uz aj na Edge.
Ta spatna synchronizacia, tam si nie som isty, ako to myslis. Strava sa stahuje spatne len za posledne 4 dni, myslim, viac do minulosti sa pozera len hromadny import (aspon take mam info). Avsak, co sa tyka duplicitnych vyjazdov a zdvojovania kvoli Strave -> mame v to-do ulohu nestahovat vyjazd zo Stravy, ak uz pouzivatel ma v systeme vyjazd v tom istom case, takze manualne pridane vyjazdy by sa spatnym Strava importom nemali zduplikovat. Toto uz urobilo problem niekolkym userom. Verim, ze to za par dni pojde von.
No a to sukromie a maskovanie adresy na mape. Problem je, ze to vobec nie je banalna uloha na naprogramovanie a nemame na to kapacitu. Je to nieco, co mi uz aj
cervo spominal a bolo by to dobre dorobit, ale nema to taku prioritu a, uprimne, ani nie je velky tlak zo strany userov v porovnani s narocnostou. Ak si uz maskujes adresu na Strave, importovane vyjazdy odtial by to mali respektovat.
Chapem ale dobre, ze tebe by pomohlo, keby bolo mozne opat nastavit zobrazenie mapy pre vyjazd zvlast? Okrem toho globalneho nastavenia. Nevravim, ze to hned dorobime, ale chcem vediet, ak je o to od niekoho zaujem, aby nam to pomohlo sa dalej lepsie rozhodnut.