Vytvaram novu temu, keďže firmy, techniky zo starých tém uz pomaly miznú z trhu tak sa Vas chcem opytat, poradiť kde si teraz dávate robit vlastné, klubové cyklodresy a ako ste spokojný s matrošom a firmou. Staré zásoby sa mi už míňajú a opotrebuvaju, tak by som chcel dat vyrobit zopar nové kúsky.

Posledné moje som dal vyrobiť v bison sport wear cz. Dresy sú pekné (farby), ale časom sa na kraťasoch roztiahla páska ukončujúca nohavicu, aj cele stehná sa roztiahli.. Teraz sa mi rozparali v rozkroku na vložke a ide z nich už aj farba dole. Všetken problém som mal len s nohavkami. Dres je v poriadku.
Druhu značku ktorú mám je slovenský Top bike, Na ich výrobku nemám žiaden problém. Nohavice držia stále rozmer aj kvalitu, ale majú menej najazdené.
Spokojný som s kvalitou, ale cenou nie za posledné roky cena dosť u nich rastie. Posledný nakup bol za set cca 64€ no dnes už sa ledva vopchám pod stovku (94€). Pozrel by som aj nejaký poľský trh ale tam mám jazykovú barieru. Snáď tu niekto hodi koment aj od severných výrobcov. Tak diky vopred za vaše príspevky.
16.07.2020 - 08:27:25
00
top bike, stale v porovnani s konkurenciou dobre ceny. je rozdiel aj v sete, ktory beries, maju 3 druhy kvality a vloziek a co si nechavame robit dresy, tak cena je posledne 3 roky rovnaka za dresy a nohavice profi, cena je ina,ak beries jeden set a ak beries viac ako 10...
22.07.2020 - 22:16:49
00
z top bike mam gate a plna spokojnost
12.08.2020 - 21:25:50
00
keyboard_arrow_up