na konci leta som si ju daval prerabat na 140mm jazdil som ju asi 2 mesiace vsetko v pohode a pred 2 tyzdnami som dostal defekt a opravil som ho az dnes a ako som chcel ist na bike kukam ze z vidilce hore na korunke kde sa dofukuje mi od tial tecie taka cervena tekutina. neviete co to moze byt? o vidlicu som sa staral mazal som ju vsetko a zrazu toto.... bicykel som mal prevrateny naopak na riaditka asi 2 tyzdne moze to byt tym? ze to vitieklo?
ako to opravit mam to dat do servisu alebo reklamovat vidlicu ak by sa to dalo opravit tak okolo 10 eur dam to do servisu ak by to bolo drahsie asi ju reklamujem....
kupil som v kupkole....
dakujem...
to co mas za skladovanie?
poutieraj a neries ,hlavne skladuj v normalnej polohe
ked vytlaci 2x, potom je asi nieco na ventile alebo vrchnaku netesne
nemam to dat do servisu nech mi tam trochu tej kvapaliny pridaju lebo dost tam toho vytieklo.... asi po deci az deci....
Od kial beriete tu fobiu z otacania bajku. ked lezi vidla, brzdy alebo hocico ine v krabici v sklade alebo cestuje k zakaznikovi, stara sa niekto o to, ako je otocena? Tlmice su tiez na kazdom bajku otocene inak.
To ze ti nieco tecie z vidly nezapricinuje to, ze si ju mal 2 tyzdne hore nohami. To iste plati o zavzdusnovani brzd.
Convert travel of Axon & E*****n
tu ju krasne rozoberu a hned vies nacom si
good luck
http://www.srsuntour-tuning-base.com/index.php?screen=ho.home&postingID=108#
Converting travel of E*****n 07/08
nwm ktoru u*****nu mas. ak tu na fotke tak potom toto videjko z tymto nazvom
v podstate mozes jazdit dalej, jedine co sa ti moze stat je ze ti budem so vzduchovej komory unikat vzchuch
da sa to sppravit pomerne jednoducho, najskor treba vypustit vzduch cez ventil so vzduchovej komory, nasledne odskrutkovat maticu nastrckovym klucom c. 24, ak nad piestikom nebude ziadny olej tak tam mozes trosku kvapnut aby vznikla tenka suvisla olejova vrzstva, zavit matice s ventilom namazat vrstvou vazeliny a zakrutit s5
Viem že by sa to malo dať,ale každý E*****n prerobím doma na 100/120/140?
Vďaka.
ak sa mylim tak ma opravte ale s kludom
len som sa chcel uistiť,či kúpim 08,9,10,11 stále do doma prerobím.