Ahoj, nechcem zakladat novu temu, spytam sa tiez k fenixom5x. Vo vybaveni v garmin connect mam asi ako vacsina z vas zadane dva bicykle horsky/cestny. Ako predvoleny na bicyklovanie viem zadat len jeden. Na hodinkach sa da spustit aktivita aj horska cyklistika, aj cestna cyklistika, ale vo vybaveni vzdy priradi najazdene km len k bicyklu, ktory je predvoleny. Da sa niekde v menu garmin connect nastavit ze ked si zadam aktivitu na hodinkach horsky bicykel, tak mi vo vybaveni prirata najazdene km k horaku a ked spustim aktivitu cestny bicykel, tak mi najazd vo vybaveni prirata k cestaku?
Stiahneš jedno aj druhé. Freemap z ich stránky, lesné cesty je link niekde tu na stránke ,ale až tak ich netreba. Tá fm je dosť dobre pokrytá. Potom ich len nahráš do adresára Garmin v hodinkách. Zapnem hodiny a niekde tam je možnosť voľby mapových podkladov. Neviem teraz z hlavy kde lebo momentálne nám 5 bez máp.
Ahoj, tak som tu , freemap mapa ide na 100%, len mam problem s tymi lesnymi cestami , ked stiahnem subor lesne cesty a nahram ho do hodin, nezobrazi sa mi v zozname map, vedel by si mi poradit?
Ahoj, mrzí ma to ale asi nie. Nemám hodiny v ktorých by som to mohol skúsiť, lebo moje 5 mapy nepodporujú. Použil si verziu odtiaľto? Lebo v Garmin Edge 530 mi funguje bez problémov.
Nazdar chalani, mam problem, vytvoril som si gpx, nahodil ho do Conectu (zapol BT, vsetko sparovane OK) idem v Conecte do trening- drahy, vyberiem tu ktoru chcem, dam ju odoslat do Fenix5, napise ze pripravene na jazdu, teda vsetko OK.. problem nastava ked to hladam v hodinkach, trasa tam nieje, uz sa tym trapim niekolko dni a neviem kde je problem.. Fenix 5 mam chvilu, uz som to takto robil raz alebo dva krat predty tym, postup bol rovnaky a vtedy bez problemu.. viete poradit kde moze byt problem ?
Zdar, mám otázku k Fénix 5: vytvorím si trasu(tréning), prenesiem do hodín, spustím aktivitu s navigáciou podľa tejto trasy a nezaznamená mi výškové metre a po uploade do Stravy nemám prepočet wattov. Je to normálne, alebo robím niečo zle pls? Ide mi to aby som mal klasický záznam v connect/strave a aby ma hodiny navigovali. Ďakujem
Normálne to nie je, ale ani mi nepríde, že by si niečo robil zle. Postupujem úplne rovnako. Vytvorím si trasu, prenesiem do hodiniek, vyberiem si cyklistika/turistika/atď, dám navigovať a vyberiem trasu, spustím záznam, na konči stopnem a synchronizujem. Bez problémov mám zaznamenané výškové aj watty napr. linkovaný výjazd.
Ak nájdeš nejakú fajn ponuku, tak prečo nie. Svoje som kupoval na Vianoce 2019 z nemeckého bazáru za 180E s pár oderkami. Slúžia mi doteraz bez absolútnych problémov a zatiaľ nevidím dôvod na výmenu za novší model. Batéria stále vydrží hocijakú bežnú aktivitu, ktorý robím. Jedine čo sa zmenilo tak vzhľad. Oderkov podstate pribudlo a ubudlo kus materiálu na lunete, keď som sa šúchal po asfalte po páde na cesťáku. Našťastie bol mokrý, tak moje apoň odreniny neboli moc veľké
Za mňa stále veľmi podarený model s parádnou odolnosťou. Ak zoberieš zafírové, tak ešte lepšie. Mal som zafírové 3 a síce boli otlčené celé, ale sklíčko vyzeralo ako nové. Trochu ma lákali 6 kvôli možnosti platby, ale Tatra aj tak GarminPay nepodporuje a riešiť to inak som lenivý. Oxy sensor môže byť tiež fajn vychytávka, ale momentálne mi za ten príplatok nestojí. Keď klesnú v bazáre na nejaké 2-3 kilá tak zase vymením. Robím to s Garmin hodinkami tak, ani jedny som nekupoval nové. Časom predám s malou stratou a zase kúpim novší model. Toto mám štvrté (FR210, F2, F3, F5).
Dúfam, že budeš spoko . Chalan vyzerá byť seriózny. Má tam kopec predaných vecí a výborné hodnotenie. Za tú cenu nie je o čom, tu by si dal o 50E viac.
Dúfam, že budeš spoko . Chalan vyzerá byť seriózny. Má tam kopec predaných vecí a výborné hodnotenie. Za tú cenu nie je o čom, tu by si dal o 50E viac.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/forum/cyklotrasy-navigacie/nove-nadstavbove-transparentne-vrstvy-pre-navigacie-garmin-t25441.html
Uz to šlape, moc ďakujem 👌✌️
https://www.strava.com/activities/6121944810
Za mňa stále veľmi podarený model s parádnou odolnosťou. Ak zoberieš zafírové, tak ešte lepšie. Mal som zafírové 3 a síce boli otlčené celé, ale sklíčko vyzeralo ako nové. Trochu ma lákali 6 kvôli možnosti platby, ale Tatra aj tak GarminPay nepodporuje a riešiť to inak som lenivý. Oxy sensor môže byť tiež fajn vychytávka, ale momentálne mi za ten príplatok nestojí. Keď klesnú v bazáre na nejaké 2-3 kilá tak zase vymením. Robím to s Garmin hodinkami tak, ani jedny som nekupoval nové. Časom predám s malou stratou a zase kúpim novší model. Toto mám štvrté (FR210, F2, F3, F5).
Dokonca sú tam aj jedny celkom pekné za 150E. Nemci sa s tým moc neserú. Kúpia nové a staré lacno pošlú ďalej.
https://bikemarkt.mtb-news.de/article/1551253-garmin-fenix-5
Aj navi by stala za hriech 🤔😁https://bikemarkt.mtb-news.de/article/1551770-garmin-edge-530-gps-fahrradcomputer-neu