Čauko, potreboval by som vedieť či sa Garminy Instincty dajú prepojiť s apkou STRAVA… Myslím keď budem ísť nieaký výjazd a zapnem si GPSko na hodinkách tak či to viem potom preniesť do stravy… Kto vie nech prosím poradí…
V Instinctoch 2 totiz nie je profile Ice Hockey, ktory chcem, ale neviem si predstavit, co take tento profil zaznamenava, co by neponukli ine profily. Mam Suunta a tiez tam nebol Ice Hockey, ale som si ho doplnil ako "Custom" profil a jedine, co tam dava zmysel merat je tepova frekvencia. Vyssie rady Garminov maju profil Ice Hockey, tak by ma zaujimalo, co je na nom take specialne.
Nic zvlastne tam nie je. Ice Hocey je rozdeleny na Indoor/outdoor. V oboch je prednastavene len meranie casu, kalorii a tepu. Jediny rozdiel je ze pri "oudore" je aktivovane GPS cize zaznamena aj prejdenu vzdialenost, pripadne dalsie veliciny, ktore s casom a vzdialenostou suvisia, napr max speed, AVG speed atd. Tieto parametre si vsak musis sam nastavit na dalsich obrazovkach. Takze nic zvlasne pri hokeji nezaznamenas, ako napr. pri plavani , pocet zaberov , plavecky styl, SWOLF.
11.4.2024 mi zbehla aktualizácia fw. v hodinkach Instinct 2X na 15.08 z verzie 14.12. Lenže od vtedy su s tym nasledovné problemy: nemeria to korektne čas aktivity. Zapisuje to iba čas vyšej záťaže, v hodinkach som nič nemenil. Poznáte niekto spôsob, ako tam dostat pôvodný fw.14.12? Dik
Dobrý deň.Chcel by som sa spýtať : Kúpil so si Garmin Instinct 2x Solar a pri prvom aj druhom skúšaní som mal na display hodiniek nameranú skoro o tretinu nižšiu hodnotu ako som v skutočnosti prešiel na bicykli .Viem že táto hodnota nie je správna lebo túto trasu som už prešiel veľakrát poznám jej dĺžku.V aplikácii connect však údaje sú správne, teda dĺžka trate aj mapa trasy tak nechápem.Skúšal som synchronizovať v GarminExpress.Ako by som dosiahol aby som pri tréningu mal na hodinkách reálne údaje.Za radu vopred ďakujem.
Ahojte, vedel by mi niekto poradiť? Už mám hodinky Instinct 2X Solar cca 2 mesiace a neviem spojazdniť funkciu “Nájsť môj telefón”. Keď zapnem túto funkciu na hodinkách, telefón nevydáva žiaden zvuk. Následne, keď telefón otvorím, tak mi blahoželá k jeho nájdeniu. Hľadal som v nastaveniach túto funkciu, ale nemôžem ju nájsť. Z telefónu, keď dám nájsť hodinky, tak to funguje. Za rady vopred ďakujem.
Nastavenia | Aplikácie a oznámenia | Zobraziť všetky xxx aplikácie | Pripojenie | Pokročilé | | Zobrazenie v iných aplikáciách | prepnite do polohy ON.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nic zvlastne tam nie je. Ice Hocey je rozdeleny na Indoor/outdoor. V oboch je prednastavene len meranie casu, kalorii a tepu. Jediny rozdiel je ze pri "oudore" je aktivovane GPS cize zaznamena aj prejdenu vzdialenost, pripadne dalsie veliciny, ktore s casom a vzdialenostou suvisia, napr max speed, AVG speed atd. Tieto parametre si vsak musis sam nastavit na dalsich obrazovkach. Takze nic zvlasne pri hokeji nezaznamenas, ako napr. pri plavani , pocet zaberov , plavecky styl, SWOLF.
Toto čo popisuješ mi robili Instinct Crossover v kombinácii s Xiaomi Mi9t SE.