Dobrý deň vedel by mi niekto poradit jazdim Cross Country take troska agresivnejsie kupil som si kameru go pro hero a neviem ako ju uchytit na helmu z vetracimy otvormi dostal som k tomu nejake nalepovacie drziaky ale mam pocit ze su skor na Integralu ma niekto skusenosti ?
Neviete niekto o nejakom Progame na upravu videa Lebo ten GoPro studio stoji za hovno stale to nejde
Cez to studio to najskor rozkomprimuj a odstran fish eye, potom by sa malo s tym videom lepsie pracovat. Pri vyssej kvalite videa treba mat silny procak a ssd.
Ono ti to spravi 10GB video na 10min zaznamu po "rozkomprimovani". Uplna hovadina. By ma zaujimalo, ci kamera, ma taky sofistikovany kodek, alebo ci to proste len nezvacsi tok rozkomprimovaneho videa, aby nebolo vela pocitania pri editovani.
Tiez neni bohvieco, ze ked das protune, alebo 2K tak si to uz nemozes pozriet na mobile z goprocka. A pritom kolko ludi kupuje taky drahy produkt. Uz mu vsak Virb stupa na paty.
gopro zaspalo ... Virb má dobré video, GPS modul, WiFi, display, ovládanie aj cez apku v mobile, dobrý software na základnú editáciu videa, kde si vie soft sám dotiahnúť údaje z GPS modulu ... gopro žije už iba zo svojho mena ... podľa mňa je to už predražená image-ovka ...
je to môj názor s ktorým samozrejme nemusíte súhlasiť
Ta suhlasim, tiez som bol z toho sklamany. Ja napriklad nevidim ani videa, ked to napojim cez kameru cez usb. Musim cez citacku kariet. Ken nala oprava, gopro ma vsetko vo si vymenoval okrem gps. A na krku obzalobu, ze okopcili design tej novej kockatej kamery.
Potrebujem radu....
Mam GoPro 11 a kartu San Disk Extreme .
Pokial natačam chodzu ,prostredie ,plavanie ,dovolenku, jazdu na tobogane atd.... je vsetko OK
Ako náhle natacam jazdu na Bajku tak obraz v pozadí je akoby rozpixelovaný a postupne sa dočítava..nerozumiem tomu prečo to GoPro robí...
Na bajku som doteraz netočil takže ma to zaskocilo
Normalne funguje na 100 percent a na bajku blbne mam ju na riaditkach..... to pixelovanie je zhruba cca 15-20metrov pred kamerov v dialke..obraz je proste nanic
Robi to aj na asvalte kde nie su vibrácie.
Mal stým niekdo podobnú skusenost alebo nejake radi..
Velká vdaka.
nasiel som toto https://www.youtube.com/watch?v=xDkoSugn-f0
cas 6:10..
Ale videl som bajkerske videa kde sa to nedeje
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Držiak na helmu pre rychloupínanie GoPro kamery. Univerzálna veľkosť - nastaviteľná dĺžka. Obsahuje: 1x Vented Helmet Strap Mount Kompatibilné: všetky GoPro kamery.
Držiak na helmu pre rychloupínanie GoPro kamery. Univerzálna veľkosť - nastaviteľná dĺžka. Obsahuje: 1x Vented Helmet Strap Mount Kompatibilné: všetky GoPro kamery.
Na Ebay su za 1,5€ kus z ciny.
ten program je fajn, boli na zaciatku problemy, ale uz je to odladene
problemy su skor na strane uzivatelovho PC
musi splnat urcite parametre
Cez to studio to najskor rozkomprimuj a odstran fish eye, potom by sa malo s tym videom lepsie pracovat. Pri vyssej kvalite videa treba mat silny procak a ssd.
Tiez neni bohvieco, ze ked das protune, alebo 2K tak si to uz nemozes pozriet na mobile z goprocka. A pritom kolko ludi kupuje taky drahy produkt. Uz mu vsak Virb stupa na paty.
je to môj názor s ktorým samozrejme nemusíte súhlasiť
Mam GoPro 11 a kartu San Disk Extreme .
Pokial natačam chodzu ,prostredie ,plavanie ,dovolenku, jazdu na tobogane atd.... je vsetko OK
Ako náhle natacam jazdu na Bajku tak obraz v pozadí je akoby rozpixelovaný a postupne sa dočítava..nerozumiem tomu prečo to GoPro robí...
Na bajku som doteraz netočil takže ma to zaskocilo
Normalne funguje na 100 percent a na bajku blbne mam ju na riaditkach..... to pixelovanie je zhruba cca 15-20metrov pred kamerov v dialke..obraz je proste nanic
Robi to aj na asvalte kde nie su vibrácie.
Mal stým niekdo podobnú skusenost alebo nejake radi..
Velká vdaka.
nasiel som toto
https://www.youtube.com/watch?v=xDkoSugn-f0
cas 6:10..
Ale videl som bajkerske videa kde sa to nedeje