Zdar chcem si kúpiť kapsičku na mobil. Dlho som nemohol nájsť nič čo by mi vyhovovalo. Chcem kapsičku kde zmestím Samsung galaxy S4 a zároveň a nejaké iné drobnosti ale podmienkou bolo aby bol telefon izolovaný od ostatných veci aby sa nedoškriabal displej. Našiel som niečo takéto
Pre všetkých, ktorí používajú kapsičku na hornej rámovej rúre !!! Podlepte si miesto pod kapsou, pretože ja tam mám po minulej sezóne riadne doškrabaný lak. Ideálne je to bezfarebnou foliou za pár centov / napr. z Faxcopy /
nie je to sice kapsicka, ale iba drziak... Da sa to pekne uchytit na predstavec. Namiesto toho povodneho stahovacieho mechanizmu som ale pouzil eska pasky. Podlozil predstavec starou dusou, 2 eska pasky a drzi to uplne paradne..za 6 euro som spokojny.
Mozno to zaujme viacerych. Ake mate skusenosti s vozenim smartfonu na riaditkach v terene. Znasa to dobre? Predsa len s vynimkou odolnych specialov nie su projektovane na tie otrasy.
Mozno to zaujme viacerych. Ake mate skusenosti s vozenim smartfonu na riaditkach v terene. Znasa to dobre? Predsa len s vynimkou odolnych specialov nie su projektovane na tie otrasy.
Osobne si myslim, ze aj tie specialy su max. tak obalom special a vnutri klasicka elektronika. Na neustale vibracie je maloktora vec priamo robena (musi byt vnutri polozena doska na gumenych drziakoch/podlozkach a to asi nikto robit nebude, napokon maloco si take riesenie vyzaduje). Z mojich nie velkych skusenosti zatial na pruzinovej vidlici bez problemov vela km aj sem tam skoky, na 10cm XC vidlici po jednom dlhsom vytriasavom vyjazde ulomeny drziak (fixer) a mobil rad vypadava zo siete (no SIM card inserted) po par natriasackach a kontaktom simky to asi nebude, aj ked jeden nikdy nevie, mozno su slabe pruzinky. Vhodny uchyt (pruzna guma medzi rajdy a mobil) by toto malo vyriesit.
Mechanicky nie je nijaký problém, ale posledne sa objavil nečakaný zádrhel súvisiaci s teplom. Cez ten igelit praží slnko, následne cez sklo displeja a ten pri svietení vydáva ešte vlastné teplo, takže nedávno mi mobil dvakrát skolaboval z prehriatia. Ak beží aplikácia v pozadí s vypnutým displejom, tak to nerobí také ťažkosti, ale ešte som to neskúšal v najväčších horúčavách.
pouzivat mobil ako cyklocomputer na bicygli to je ako pouzivat mobil na pustanie hudby cez jeho vlastne repro. da sa to, vsetci vedia ze to nie je ono, ale stale sa najde nejaky blbec co si mysli ze ho to dokaze uspokojit
V mojom pripade ide o to aby som nemusel zastavovat a vyberat z batohu ked sa to hovado ozve. Napriek tomu, ze som uz pred par rokmi oznamil, ze "mamicka na vas serie" stale sa niekto ozve, ze sa prida alebo neprida ci hlada kde sme ako ked svojho casu sa tri damy rozhodli po navrate z krcmy na trasu pokracovat opacnym smerom teda nazad ku startu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som mal btwin a tá sa upínala iba na sedlo a nie na sedlovku. Ani taká by ti nešla?
Ja som s ňou prestal jazdiť, lebo nemám teleskop a vadila mi v zjazdoch, keď som bol až za sedlom.
http://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/brasne-a-obaly/brasne-a-tasky/endura-kryt-na-mobil-9941.html
http://www.aliexpress.com/snapshot/6580329336.html?orderId=66565730488248
nie je to sice kapsicka, ale iba drziak... Da sa to pekne uchytit na predstavec. Namiesto toho povodneho stahovacieho mechanizmu som ale pouzil eska pasky. Podlozil predstavec starou dusou, 2 eska pasky a drzi to uplne paradne..za 6 euro som spokojny.
Osobne si myslim, ze aj tie specialy su max. tak obalom special a vnutri klasicka elektronika. Na neustale vibracie je maloktora vec priamo robena (musi byt vnutri polozena doska na gumenych drziakoch/podlozkach a to asi nikto robit nebude, napokon maloco si take riesenie vyzaduje). Z mojich nie velkych skusenosti zatial na pruzinovej vidlici bez problemov vela km aj sem tam skoky, na 10cm XC vidlici po jednom dlhsom vytriasavom vyjazde ulomeny drziak (fixer) a mobil rad vypadava zo siete (no SIM card inserted) po par natriasackach a kontaktom simky to asi nebude, aj ked jeden nikdy nevie, mozno su slabe pruzinky. Vhodny uchyt (pruzna guma medzi rajdy a mobil) by toto malo vyriesit.
Mechanicky nie je nijaký problém, ale posledne sa objavil nečakaný zádrhel súvisiaci s teplom. Cez ten igelit praží slnko, následne cez sklo displeja a ten pri svietení vydáva ešte vlastné teplo, takže nedávno mi mobil dvakrát skolaboval z prehriatia. Ak beží aplikácia v pozadí s vypnutým displejom, tak to nerobí také ťažkosti, ale ešte som to neskúšal v najväčších horúčavách.