Ako sa tak ochladilo napadlo ma, že by nemuselo byť celkom neužitočné doplniť nejaké to oblečenie na chladnú jeseň - poťažme zimu. Celkom sa mi páči napr. toto: http://www.sportove-oblecenie.sk/akcna-suprava-kalas-zima.html
Čo nosíte do chladu (a vlhka) vy? Máte nejaké tipy na skladbu vrstiev?
jo craft odporucam aj ja. skusal som viacere, ale uz nosim len crafty. Zero extreme výborné, takisto aj Cool. teraz som objednaval od matta rolak ZERO tak som zvedavý ako sa to bude správať celkom je to teplejšie oproti extremu. a 90e za natelnik mi pride prestrelene poriadne. vsak zato mam 2x extreme
Akyze to cyklodres myslis? A pod akou bundou ho teda nosis?
Priklad: cim hrubsiu druhu vrstvu mas, tym skor ti bude stacit pradlo s mensou "vyhrevnostou" resp. urcene na jar/jesen cize skor termoregulacne ako "vyhrevne". A opat cim mas zateplenejsiu tretiu vrstvu cize bundu ktora ma byt neprefukava tym menej ti staci pod nu obliect cize podla teploty a znasanlivosti chladu tvojej osoby bud pradlo urcene na zimu a druha vrstva moze byt vynechana alebo len tenka.
Hlavne sa treba obliect tak, ze ked vyjdes z domu je ti trochu zima aby ked sa uz rozbehnes tak si sa hned nepoti ako kon
jo craft odporucam aj ja. skusal som viacere, ale uz nosim len crafty. Zero extreme výborné, takisto aj Cool. teraz som objednaval od matta rolak ZERO tak som zvedavý ako sa to bude správať celkom je to teplejšie oproti extremu. a 90e za natelnik mi pride prestrelene poriadne. vsak zato mam 2x extreme
Ja som si Craft Pro Zero rolak na zips kupil minuly rok na vianoce a musim povedat ze fakt super. Len si ho oblecies doma na seba a je ti horko Na bezky, bike ci behanie uplna parada.
Dnes rano (6°C) do roboty som pre zmenu vyskusal kombinaciu Kliamtex tielko+pulover a Gore Bike Wear Alp X bundu a bolo toho moc, musel som ist pomaly aby som sa moc nespotil. Da sa s tym ist urcite aj pod 0. Hlavne ta Gore bunda neskutocne drzi teplo.
Uz som viackrat cital dobre referencie na funkcne tricka znacky Progress,ale ma niekto skusenosti s touto znackou aj ako vrchnu vrstvu?
Napr. toto vyzera dobre,ale neviem ci nebude ta kapuca prekazat. http://www.progress-cz.cz/produkt/ventor-cyklisticka-bunda-1485
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Akyze to cyklodres myslis? A pod akou bundou ho teda nosis?
Priklad: cim hrubsiu druhu vrstvu mas, tym skor ti bude stacit pradlo s mensou "vyhrevnostou" resp. urcene na jar/jesen cize skor termoregulacne ako "vyhrevne". A opat cim mas zateplenejsiu tretiu vrstvu cize bundu ktora ma byt neprefukava tym menej ti staci pod nu obliect cize podla teploty a znasanlivosti chladu tvojej osoby bud pradlo urcene na zimu a druha vrstva moze byt vynechana alebo len tenka.
Hlavne sa treba obliect tak, ze ked vyjdes z domu je ti trochu zima aby ked sa uz rozbehnes tak si sa hned nepoti ako kon
Ja som si Craft Pro Zero rolak na zips kupil minuly rok na vianoce a musim povedat ze fakt super. Len si ho oblecies doma na seba a je ti horko
Dnes rano (6°C) do roboty som pre zmenu vyskusal kombinaciu Kliamtex tielko+pulover a Gore Bike Wear Alp X bundu a bolo toho moc, musel som ist pomaly aby som sa moc nespotil. Da sa s tym ist urcite aj pod 0. Hlavne ta Gore bunda neskutocne drzi teplo.
A na vlhke dni som vcera doniesol toto:
2,5 L membrana, 120g, zbalitelne do velkosti jablcka
Napr. toto vyzera dobre,ale neviem ci nebude ta kapuca prekazat.
http://www.progress-cz.cz/produkt/ventor-cyklisticka-bunda-1485