Zdravim chcem sa opytat chcel by som si kupit nejake vykonnejsie svetlo nemusi zvladnut nejake extremne nocne vyjazdy ale proste nech ma velky uhol rozptylu a nech dosvieti cca 20-30 m.
cena dam zanho tak cca 20-30 eur. mam uz jedno svetlo ma 1W a zda sa mi to malo takze idealne by bolo tak 2 W. keby sa nejake naslo. uz som hladal aj v inych temach ale su stare tak dufam ze elektronika isla dopredu
zatial dakujem.
s tymi 20-30 metrami si trocha prestrelil, hlavne za tu cenu a zabil si to uhlom... mam 14W svetlo a s 15° to dosvieti tych 20-30 metrov... skus trocha posetrit, alebo zmierni svoje poziadavky
no mám Hope Vision 4... rad by som pomohol, ale nanestastie nemam prehlad... hovori sa ze za opytanie nic nedas, ale predsa len skus najprv pohladat vo fore, kym nieco napises, bo vela veci sa tu uz riesilo...
napr. komponenty/osvetlenie-t11593.html
Zdravim chcem sa opytat chcel by som si kupit nejake vykonnejsie svetlo nemusi zvladnut nejake extremne nocne vyjazdy ale proste nech ma velky uhol rozptylu a nech dosvieti cca 20-30 m.
cena dam zanho tak cca 20-30 eur. mam uz jedno svetlo ma 1W a zda sa mi to malo takze idealne by bolo tak 2 W. keby sa nejake naslo. uz som hladal aj v inych temach ale su stare tak dufam ze elektronika isla dopredu
zatial dakujem.
som zvedavy ako bude drzat na hlave, osobne si celovku moc neviem predstavit. je sice pouzitelnejsia aj na treky a stanovanie, skoda len tej ceny, tiez som ju chcel ale nakoniec som to poriesil tesco celovkou a Aurorou na bike ktora svieti o dost viac:)
preco? ja s tym co mam som navysost spokojny. myslim ze to je otazka osobnych preferencii. ak bude treba tak budem vlacit so sebou akumulator ale zatial nepotrebujem.
ide o to kolko je ochotny minut na svetlo. poradil som mu, mozno mu v cenovej relacii poradi niekto nieco ine a lepsie.
inac k tym svetlam, ak sa nebavime len o cykloosvetlenim budem odporovat. mam nejake kvalitnejsie baterky a vacsinou su napajane CR123, 3V- skusal som aj 3,6V. o svietivosti, cistote a zafarbeni luca nema zmysel diskutovat- kvalitna led CREE alebo Nichia plus optika/reflektor robia svoju pracu na jednotku. dokonca mam jednu zaloznu na AAA a myslim ze porovnavat so svieckou by to bolo scestne.
Mňa to totiž už nebaví 150x dookola vypisovať svoje skúsenosti... kto chce, prečíta si. Berco má pravdu
Samozrejme, CREE + CR123 je už použiteľné, no v danej kategórii sú aj lepšie kúsky. A hlavne v dnešnej dobe už nemá význam ísť do jednočipovej LED.
poznam fotonmag, je to dobry zdroj informacii. bolo by zaujimave vlastnit svetlo na bajk s novou CREE XM- deklarovana efektivita ma byt 160lm/W pri 350mA
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
napr. komponenty/osvetlenie-t11593.html
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16501
treba potom k tomu objednat rovno aj nahradne baterky, drziak na riaditka, nabijacku na baterky
vsetko ma to vyslo okolo 40€, postovne zadara
resp treba hladat v historii, vela sa tu o tom pisalo
zatial dakujem.
ja so to vyriesil kvalitnou celovkou... na vsetky sporty.... prametre viac nez dobre...
skusal som ju z okna, na nocny vyjazd si pocka
http://www.lacnyskialp.sk/Horolezectvo/Celovky/Petzl-TIKKA-XP-2
inac k tym svetlam, ak sa nebavime len o cykloosvetlenim budem odporovat. mam nejake kvalitnejsie baterky a vacsinou su napajane CR123, 3V- skusal som aj 3,6V. o svietivosti, cistote a zafarbeni luca nema zmysel diskutovat- kvalitna led CREE alebo Nichia plus optika/reflektor robia svoju pracu na jednotku. dokonca mam jednu zaloznu na AAA a myslim ze porovnavat so svieckou by to bolo scestne.
treba si precitat odkaz vid KIRI!
Samozrejme, CREE + CR123 je už použiteľné, no v danej kategórii sú aj lepšie kúsky. A hlavne v dnešnej dobe už nemá význam ísť do jednočipovej LED.
http://forum.fotonmag.cz/
ja mam toto: http://www.kolabrabec.cz/zbozi/4519/Svetlo--Author-X-ray-5-LED-New.htm
a pouzivam to len na to aby bolo vidiet mna. Lebo myslim si ze mozem mat hocijake svetlo aj tak nic nevidim.