Laco prosim ta mohol by si mi nafotit ako mas uchyteny ten akumulator s nejakým metrom pri nom? mas podobny ram ako ja a bojim sa ze sa mi to tam nevojde.
Určite ti to tam vojde. Ja tam bežne bez problémov nosím ten väčší.
momentálne sa obzerám po svetle pre seba, ale ani netuším čo mám obzerať aké značkové svetlá poznáte? čo by ste odporúčali na rýchlejšiu jazdu lesom, samozrejme skôr nejakú značku, nie priamo čínu bez značky, som ochotný dať za jedno svetlo tak okolo stovky
Je to to isté ako si postol ty, síce drahšie o pár centov, ale má novšiu LEDku, (XML2 vs. XML) a predpokladám, že aj teplejší odtieň. XML-U2 použitá pri lacnejšom svetle sa vyrába iba v cool white samizda, kdežto pri tej drahšej bude pravdepodobne LED XML2-T6 (pravdepodobne tam bude táto LED, viď komenty pod svetlom), a tá by mala byť neutral white, čo je o trošku teplejší odtieň.
Ja teraz plánujem kúpiť nejaké akumulátory a box ako postol laco k tomu svetlu.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.