ako pisem kompromis, ak neoslepujes = nesvietis zbytocne hore, lenze to potom chyba ked sa v zakrute klopi.... edit: takze cely inak idealny tvar vyzarovania je v naklone nanic
Naposledy upravil andrej25 dňa 06.04.2015 - 21:57:19, celkovo upravené 1 krát.
ziadny kompromis, neoslepovat a hotovo, to je cesta a nemozes mysliet na seba, ked oslepis, sposobis nehodu a nebodaj smrtelnu? v lese fajn, ja si tiez zapinam svetlo na max aby som videl ako "cez den"
ja nikoho neoslepujem! jednoducho jazdim pomalsie. povedal by som, ze za tmy najazdim kvanta km a nemam problem s oslepovanim (nikto mi neblika) ani s x2
mám na vás otázku ohľadom rušenia WL tachometra Solarstormom. Robí to aj mne, keď šlapem do kopca, na displeji ja rýchlosť zamrznutá, napr stale ukazuje len 4,2 km/h. Ale pri vyšších rýchlostiach už údaj ukazuje správne. Dnes som sa naschvál na stoniku pozrel naň pri zjazde a ukazoval 34 niečo, zaznamenal aj maximálku 60,46 km/h čo može byť. Je to takto aj u vás?
pisu ze Váha 17 g, 3 hodiny svietenia a 6 hodín blikania, jednoduché uchytenie pomocou suchého zipsu. cize bude to aj svetlo. skor mi islo o to ze ci to bude svietit tie 3h aj po 10 nabitiach, napriklad preto sa pytam ci ma niekto s nim skusenost
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.