za cenu z ciny sa to oplati, ze ceny zo svetelnejposty rozhodne nie. Nie je to ako stacanie km na aute ? Tiez v podstate robis to iste akurat, ze neuberas, ale pridavas
Ked si kupujete komponenty na bike s ohladom na hmotnost a predajca ma uvedenu hmotnost XYZ g a doma rozbalite a odvazite a ma to ABC g, tak je tiez podvodnik a luhar?
pri nabijani lipol by som bol velmi opatrny a radsej investoval do nabijacky viac... pozrite si videa na youtube lipol fire a podobne. nevhodne nabijana lipolka vie narobit poriadnu sarapatu! a to staci aby ju nabijacka prebila o 0.2V. viem ze v pripade ze mate jedno svetlo na bike je to velka investicia ale toto je bezpecne minimum: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__15379__IMAX_B6_Charger_Discharger_1_6_Cells_COPY_.html aspon mate prehlad kolko baterku vybijate a ako su na tom clanky packu.
Naposledy upravil mnavak dňa 11.07.2012 - 11:47:06, celkovo upravené 1 krát.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.