TR-001 nabíja podobne pomaly, ale zvládne dva články naraz Inak ma nič také cenovo prijateľné a aspoň trochu kvalitné nenapadá (takéto nabíjačky som nekupoval už dlho), snáď sa ešte niekto ozve a poradí. Možno ešte WF-139...
Súhlasím, že to nejde porovnávať s výkonnými svetlami typu XM-L alebo P7, napriek tomu si myslím, že aj také svetlá môžu byť užitočné. Lebo majú jednu veľkú výhodu a to je výdrž. Ja som ešte v Londýne (v roku 2008) kúpil k biku Cateye HL-EL135 (podľa britských zákonov je to vraj povinná výbava, aspoň tak mi bolo povedané v obchode) a stále mám v ňom pôvodné alkalické AA batérie. A svieti tak, že po ceste sa s ním celkom dá (v teréne iba ak pešo).
Všetko musíš zaplatiť z účtu pokiaľ viem predom, alebo kreditkou. prečo si sa rozhodol pre tie Sanyo baterie? Ja uvažujem nad tou nabíjačkou, ktorú som uviedol hore.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.