Ja by som potreboval zase poradit nejake z tych lacnejsich tretier, ktore vyzeraju tak ako nejake normalne topanky - treky. Tak do 2000. nejake vypredaje alebo tak v KE nevideli ste? nieco odporucit...
cena bude asi neuprosna
ja som minuly rok kupoval klubovy dres bicy.cz s vlastnymi farbami a cena bola 2000Kc,pricom sivy(ktorych sa vyrobilo niekolko kusov) stoji 1490Kc
my sme robili u www.deem.sk (ale nejako nejde stranka )
dresy vysli tusim na 1200 + graficka uprava (plati sa len raz 400?) takze prve dresy 1600, ostatne uz budu stat ked tak len 1200.. tak nejako, musel by som pohladat fakturu..
robia aj gate, tie sme ale este nenechali takze neviem..
nejake foto v nich mame na stranke, a je tam aj uplna predloha graficka v pdf.. link v podpise..
my sme robili u www.deem.sk (ale nejako nejde stranka )
dresy vysli tusim na 1200 + graficka uprava (plati sa len raz 400?) takze prve dresy 1600, ostatne uz budu stat ked tak len 1200.. tak nejako, musel by som pohladat fakturu..
nejake foto v nich mame na stranke, a je tam aj uplna predloha graficka v pdf.. link v podpise..
diky, a ako ste s nimy spokojny? su ok? tu predlohu vam robili oni, ci ste si ju robili vy?
ee komplet dresy som robil ja.. loga, rozlozenie.. posles podklady vo vektorovej grafike a oni ti to spravia.. pripadne si mozes nechat navrhnut design nimi, ja uz som mal predstavu takze som to robil sam..
svoje logo davaju na golier vpredu takze tam si neplanuj nic (ale to je minimum, mozno 4cm?)
a spokojny sme v poho, dres drzi, svy ok, camel nejako vyditelne nederie ramena dresu.. akurat farby nie su tak syte koli technologii.. takze syto cervenu nedosiahnes (je taka do ruzova) a uplne ciernu tiez nie (ta je tak silno tmavo seda) a s ostatnymi podobne asi
inak maju aj rozne materialy, my sme zobrali ten najdrahsi s najlepsimi vlastnostami odvodu vlhkosti a bla bla..
jo a zavazny je len rozmer dresy co sa tyka hrudnika, ramien a tak.. cize podla toho sa treba zmerat a objednat.. do dlzky je mozne upravit dres.. napr my mame vsetci traja velkost L ale len jedno je original L, potom jeden dres je predlzeny o 4 a druhy o 6cm.. lebo sme vysoky a chudy s brachom..
a uvazovali sme aj nad objednavkou extra velkeho dresu pre kamosovho fotra a vraj by nebol problem, ale potrebovali by potom uplne presne miery vsetky, tak sme sa do toho nepustali, nechcelo sa mu merat ale on ma cez pupok tusim 120-150? ale technicky je to mozne vyrobit
my sme si dali robit dresy v Top, trvalo to dlho, dizajn vlastny, cena cca 2-2500 za dres+gate. Zalezi od mnozstva, brali sme 8 sad. Material je coolmax, ja som s komfortom aj kvalitou prevedenia spokojny.
Najbližšie máš Vojta Vasasa v Rožňave (značka TOP), niečo som však počul, že už skončil - ale je to neoverené. Najlepšie dresy v blízkom okolí robí asi naozaj Kalaš (Tábor v Česku) - www.kalas.info (pomohol mi google). Ale je aj nejaká firma na Morave, v blizkosti slovenských hraníc. V Česku je ich viac.
Vyskúšal som dres od Vasasa aj od Kalaša, viac mi sedel Kalašov, ale mám cyklisticky atypickú postavu (85 kg/176 cm). Materiál je v podstate rovnaký, technológia farbenia tiež.
Pozrel som si Peloton a má tam reklamu firma Salton z Holešova www.salton.cz - ale v inzeráte majú, že robia od 15 kusov. To je spomínaná firma pri slovenských hraniciach.
eeej som nasiel temu.. takze postujem sem linku http://www.monton-cycling.cz/index.php?id_cms=29&controller=cms ktoru daval niekto vo fejkoch Jezus alebo iny ak by ste ma vedeli usmernit mozno sa to v inej teme prebera tiez. JoKo tiez davnejsie v nejakej teme spominal ze si tiez davaju vyrabat dresy s vlastnou grafikou niekde. chcelo by by to prvy prispevok s odkazmi no mozno blbost. ale kazdeho skusenost ma potesi ak sem napisete. dakujem
my máme zNYNY tímove sety, zateplene dresy, dlhe nohavice, návleky, vesty, mam 2 sady dres nohavice ..set vyšiel v top kvalite materialu a vložky na 110e.
maju ale viac tried materialov a vložiek.
Zdravím vás fachmani.
Potreboval by som poradit , ako som už hore uviedol, s výrobou dresov podľa vlastného dizajnu.
Ide o to,že chcem solídnu kvalitu šitia a materiálov. Nie každy ale koho som našiel, resp oslovil, aj navštívil, to vie tak kvalitne ušiť ako lepšie hobby(Pro) dresy resp. Elite, ktoré sú na predaj v rôznych Eshopoch.
Dôležité sú pre mňa kvalitné šitie, dobre našite silikonove manžety na rukávoch, resp páse a nohaviciach, stabilny material,z ktorého do roka nebude handra.
Ak má niekto dobrú skúsenosť , poprosím vás o radu, velmi by ste mi pomohli a ušetrili tým môj čas aj peniaze.
Ďakujem
mám skúsenosti s českým kalas a slovenskou nyna.. obe dobré, kalas je podľa mňa o kus lepšie..kvalita aj komfort. počítaj s tým, že taká zákazka trvá min 6t
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja som minuly rok kupoval klubovy dres bicy.cz s vlastnymi farbami a cena bola 2000Kc,pricom sivy(ktorych sa vyrobilo niekolko kusov) stoji 1490Kc
diky, a ako ste s nimy spokojny? su ok? tu predlohu vam robili oni, ci ste si ju robili vy?
svoje logo davaju na golier vpredu takze tam si neplanuj nic (ale to je minimum, mozno 4cm?)
a spokojny sme v poho, dres drzi, svy ok, camel nejako vyditelne nederie ramena dresu.. akurat farby nie su tak syte koli technologii.. takze syto cervenu nedosiahnes (je taka do ruzova) a uplne ciernu tiez nie (ta je tak silno tmavo seda) a s ostatnymi podobne asi
inak maju aj rozne materialy, my sme zobrali ten najdrahsi s najlepsimi vlastnostami odvodu vlhkosti a bla bla..
jo a zavazny je len rozmer dresy co sa tyka hrudnika, ramien a tak.. cize podla toho sa treba zmerat a objednat.. do dlzky je mozne upravit dres.. napr my mame vsetci traja velkost L ale len jedno je original L, potom jeden dres je predlzeny o 4 a druhy o 6cm.. lebo sme vysoky a chudy s brachom..
a uvazovali sme aj nad objednavkou extra velkeho dresu pre kamosovho fotra a vraj by nebol problem, ale potrebovali by potom uplne presne miery vsetky, tak sme sa do toho nepustali, nechcelo sa mu merat
Poradim ti Kalas robia krasne dresy aj podla vlastnej predlohy.Chalani si dali unho robit dresy.Su velmi podarene.inak Kalas robi aj pre cesku repre.
Vyskúšal som dres od Vasasa aj od Kalaša, viac mi sedel Kalašov, ale mám cyklisticky atypickú postavu (85 kg/176 cm). Materiál je v podstate rovnaký, technológia farbenia tiež.
maju ale viac tried materialov a vložiek.
Potreboval by som poradit , ako som už hore uviedol, s výrobou dresov podľa vlastného dizajnu.
Ide o to,že chcem solídnu kvalitu šitia a materiálov. Nie každy ale koho som našiel, resp oslovil, aj navštívil, to vie tak kvalitne ušiť ako lepšie hobby(Pro) dresy resp. Elite, ktoré sú na predaj v rôznych Eshopoch.
Dôležité sú pre mňa kvalitné šitie, dobre našite silikonove manžety na rukávoch, resp páse a nohaviciach, stabilny material,z ktorého do roka nebude handra.
Ak má niekto dobrú skúsenosť , poprosím vás o radu, velmi by ste mi pomohli a ušetrili tým môj čas aj peniaze.
Ďakujem