Dakujem chalani vsetko toto su premna moc cenne rady :) a myslim ze uz mam vo vsetkom jasne a podla cube tabulky http://www.cube.eu/en/service/faq/faq-detail/article/how-do-i-determine-the-correct-frame-size/ a vzorca na vypocet velkosti by to malo byt ako namna usite :) vysku rozkroku mam 95, cize 95 krat 0,226 = 21,47 co je velkost ramu v palcoch :) takze verim ze nebudem mat problem s tym ze by mi bol bike kratky a je pravda ze je to uplne ina kategoria ako jazdim teraz takze si budem musiet zvyknut popripade drobne upravy casom, samozrejme potom napisem moje pocitiy z prechodu pevneho XCxka na trailove fullo ;)
23.09.2015 - 13:57:42
00
No moderné je teraz kupovat 800mm rajdy a potom ich zrezávat:) Ja mam 80mm predstavec a 740mm rajdy a nehanbim sa zato. Jazdí sa mi dobre. Radsej o ineco menší bike ako o niečo vačší kedže ovladatelnost je lepšia a predstavcom a sedlom sa dá menší bike viacej prisposobyť
23.09.2015 - 14:16:32
00
to co pise double musim uplne suhlasit. ak si chces presnejsie vybrat velkost ramu skus toto http://www.competitivecyclist.com/Store/catalog/fitCalculatorBike.jsp ten vypocet noh a podla toho davat velkost ramu nieje moc presne a zalezi aj na inych proporciach cloveka. ci vyberes jeden alebo druhy neskocis do blata teda az pri jazde :D pri tej cenovej relacii by sa dalo aj nieco ine vybrat ako z tychto dvoch modelov. ja osobne cube vobec nemusim ale stereo ma kamarat a nestazuje si ale on nejazdi am a je mu takyto bike skor na ostaru aj ked je to karbon a ma 27.5 kolesa je tazky jak krava a on sa stazuje len na jeden kosik a das don len malu flasku ale ani konkurencia na tom nieje o moc lepsie. si dost vysoky ale podbne vysokeho mam kamarata a jazdi na ht 29er tiez tusim 21 kostru ale ze keby kupuje fulla bere 27,5. ja som sedel na vsetkych kolesach co su momentalne k dispozicii jazdim 29 ale pri AM by som isiel max do 27,5 pri 29 ides sice ako tank ale nemaju taku obratnost ako mensie a nemusis si uzit az tolko zabavy. ale darmo mozes citat vsetky rady najlepsie je ked si to vyskusas sam na sebe co ti sadne.
23.09.2015 - 16:36:07
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Horské)
keyboard_arrow_up