MageZ: aj ty si chcel na AM/EN closing ? .. mal som naplanovane, ale nejde to. Ale kvakob by mohol.
chcel som aj s kamosom ist, ja som chcel aj tie presovske traily v klude pozriet, nikdy som tam nebol no nepodarilo sa nam syncnut a nemohol som si viac dni dovolenky po sebe vziat...a piatok vecer cestovat unaveny cez celu republiku nem zmysel :/
a dostal som echo od nejakeho odvazlivca co to bol pozriet, ze to je jazdenie pre djicka nie pre smrtelnikov z Karpat
chcel som aj s kamosom ist, ja som chcel aj tie presovske traily v klude pozriet, nikdy som tam nebol no nepodarilo sa nam syncnut a nemohol som si viac dni dovolenky po sebe vziat...a piatok vecer cestovat unaveny cez celu republiku nem zmysel :/
a dostal som echo od nejakeho odvazlivca co to bol pozriet, ze to je jazdenie pre djicka nie pre smrtelnikov z Karpat
jj
Reci sa hovoria chlieb sa je! Presovske single su pristupne pre kazdeho co sa vie trochu bicyklovat. Prekazky sa daju vynechat. Odvazlivec klamal alebo sa nevie bicyklovat, takze jeho nazor je nezaujimavy.
Ako píše chrinik. Single si úplne v pohode. Jazdil som tam dnes prvý krát ale užíval som si to fest. Nie je tam nič náročné čo by sa nedalo obísť. Včerajšie Slanske vrchy tiež pecka.
No, mne sa nepaci ze niekto jazdi s pomocou elektriny na singloch ktore niekto vykopal rucne len svojou silou! V amerike na singloch v Utahu v Moabskej pusti su ebajky zabanovane, a celkom tomu rozumiem.
Chcel som tym povedat, ze su 2 typy utecenca .. jeden, ktory naozaj je v nudzi, to moze byt clovek, ktory inak nepojazdi, clovek , ktory nie je arogantny a namysleny, motor pouziva tak, ze vo vysledku sa nelisi nejako od zdraveho cloveka (s) kondickou. Ten druhy, utecenec s iphonom, je ebiker, ktory pouziva ebike ako motorku a ostatne syptomy velmi pripominaju ten zbytok. Toho prveho je mozne brat ako bikera, toho druheho nie. Ale aj v pripade, ak niekto pouziva motor v plnom rozsahu, ja odsudzovat nebudem. Ma to svoj ucel a zmysel, ale v ziadnom pripade nie na budovanych singloch. Tie su robene pre bezmotoroveho jedinca. Motor je fajn tam, kde si clovek chce uzit velmi dlhu streku, kvoli cestovaniu. Bohuzial, je tam brzda baterka a hmotnost, preto ebikeri zatial premavaju len tam, kde drazdia ostatnych a rozrypavaju traily preklzavanim zadneho kolesa a extremne rychlej jazdy Neposudzujme teda na com clovek jazdi, ale akym clovekom je a ako sa chova voci ostatnym. Totizto .. vela ebike haterov by otocilo o 180stupnov, ak by mali tu moznost
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
chcel som aj s kamosom ist, ja som chcel aj tie presovske traily v klude pozriet, nikdy som tam nebol
partia pozitívne naladených bikerov ktorý idú "uzatvarať" sezonu v slanských potom je aj am/en opening v maji niekedy
Reci sa hovoria chlieb sa je! Presovske single su pristupne pre kazdeho co sa vie trochu bicyklovat. Prekazky sa daju vynechat. Odvazlivec klamal alebo sa nevie bicyklovat, takze jeho nazor je nezaujimavy.
http://www.bikerumor.com/2015/09/11/counterpoint-marc-basilieres-take-on-e-bike-trail-access/
http://www.vitalmtb.com/news/news/Moab-Bans-Electric-Bikes-on-Mountain-Bike-Trails%2C834
mal by si tam zaradiť ešte ebajkerov na seriovkach s pripomocou do 25km...tam koleso neprešmykne ani nahodou....
http://www.bikerumor.com/2015/09/11/counterpoint-marc-basilieres-take-on-e-bike-trail-access/
Mountain Dew
lto to tusim pije.