Biznis sa robi roznymi sposobmi a jednym z nich je aj robenie reklamy v diskusnych forach. A je dost sofistikovany, aby sa nedal vzdy lahko identifikovat. Ide totiz aj o realnych ludi zo SR, ktori su plateni za umiestnenie odkazu do fora a pravdepodobne su aj odmenovani za pocet kliknuti. Takze si daju zalezat aj na vytvoreni registracie a aj na tom, aby prispevok kontextovo "zapadol" a nevzbudil prehnanu pozornost.

Klasicky scenar, kedy je sanca 90+ %, ze mate docinenia s platenym diskuterom:
Do existujucej temy sa zrazu zapoji v ten den zaregistrovany clovek, ktory je taky ludomil a chce ostatnym tak dobre, ze si kvoli jedinemu prispevku dal tu pracu, vytvoril registraciu a postol odkaz na firmu / produkt suvisiaci s danou temou bud formou "odporucam" alebo formou "co si myslite o".

Takze vas chcem poprosit - nahlasujte prispevky, v ktorych novoregistrovany clovek da odkaz na nejaky web / produkt, alebo aj prispevky cloveka, ktory sa vam zda celkovo podozrivy. Nahlasovanie sa robi klliknutim na sipku vedla like / unlike a zvolenim prvej moznosti "Nahlasit prispevok". Dakujem.

P.S. Este dodavam, ze vo vela pripadoch ide o robenie reklamy na nebajkove produkty (ocne kliniky realizujuce operacie oci, noze, oblecenie, turisticka obuv, financne produkty a pod.).
27.10.2015 - 14:01:00
06
keyboard_arrow_up