Kategórie
Bike-techmate niekto skusenosti s vysokosvietiacimi LED pre pouzitie na bajk? som niekde cital cital ze taka 3W svieti kvalitne, tak som ju kupil, vysolil za to "tazke" prachy ale nic to nesvieti ... asi som spravil chybu ze som si nevsimol a kupil som s rozptylom 110 stupnov, asi som mal kupit s mensim uhlom (10 stupnov) ...
Da sa to teraz dako upravit optickou sosoukou, alebo dacim, alebo si ju rovno mozem dat niekde ako kontrolku ... dost drahu ...
Vdaka
posledný komentár: 29. 2. 2016 o 7:16
-14% Lezyne SUPER DRIVE 1800+ SMART nabíjateľné predné svetlo, 1800 lm
109 €
-14%
MOC 149 €
Lezyne CLASSIC DRIVE XL 700+ nabijateľné predné svetlo, 700 lm
51,99 €
MOC 69,99 €
-13% Black Diamond Distance 1500 nabíjateľná čelovka, 1 500 lm, octane
159,99 €
-13%
MOC 199 €
Akcia -10% Ledlenser HF8R Core nabíjateľná čelovka, 1600 lm, čierna
107 €
-10%
MOC 131 €
Akcia -9% Ledlenser MH7 nabíjateľná čelovka, 600 lm, čierna/sivá
69,99 €
-9%
MOC 85,99 €
Akcia -13% Black Diamond SPRINTER 500 nabíjateľná čelovka, 500 lm, ultra blue
69,99 €
-13%
MOC 80 €
Akurát včera sa mi stalo, že ma okoloidúca cyklistka upozornila, že netreba tak svietiť - pritom som ho mal pustený na tlmený mód (50 % - čiže asi 500 lm) a slabšie už nešlo. Išiel som však po nábreží Dunaja, tak mi zrejme na tom tankodrome poskočilo vyššie. Ja mám vpredu na bicykli ešte aj svetelnú ledkovú reťaz z Ikey, tú používam ako stretávacie svetlo a toto svetlo zapínam najmä na neosvetlených cestách či cestách, kde sa ide spolu s autami. Takže aj tých 500 lm môže byť dokonca veľa v mestskej prevádzke.
Infini svetlo MINI LAVA predné 4f čierne USB
14,59 €
MOC 16,19 €tiez ho pouzivam v premavke a staci mi low mod 150lm, v lese sa da ist v pohode na high mod 650lm a batery pack ma dobru vydrz
a akurat pozeram, ze ho aktualizovali na verziu 2016 - namiesto nepouzitelneho stroboskopu pridali stredny mod 350lm, max. zvysili na 700lm a nizky ma 175lm, za rovnaku cenu, cize super
tiez to nemohli spravit o 3 tyzdne skor
4,5 hodinovy stress test na medium zatial prezil...tak uvidime..
EDIT: indikator blikal ked som prvy krat zapol svetlo, tak zrejme bateria bola uz pod 30min vydrze.dal som to nabit a uz po 1h30min svietila zelena kontrolka na nabijacke..nechce sa mi verit, zeby to tak rychlo nabilo.
kludne to mohlo tak rychlo nabit - ved cinske battery packy su smejdy s minimalnou kapacitou, takze pocitaj ze tam mas okolo 1000mAh
Mohol by si sem hodiť výpočet podľa ktorého to vychádza 1000mAh
pointa je v tom, ze ked vyberies z hocijakeho stareho notebooku 18650 clanky, budes mat vacsiu kapacitu ako z tych cinskych smejdov co balia k svetlam
Ta signalizacia nie je ani trochu presna (asi pokles U), ten pack vobec nemusel byt vobec vybity. Ak napr pouzijem nabite NCR18650B (iba dva kusy do serie), tak mi pri zapnuti hned klesne ukazatel na jednu led, ale svietit vydrzi......
to ze ta nabijacka mi bola schopna dodavat 1,5A je uz len detail
Chcel som napisat, ze nechaj to po kazdej jazde nabijat cez noc, ale po spravnosti by si mal na nabijanie dohliadat, tak sa zariad, ci mas spokojne spanie
Tieto cinske polofejky maju len jeden sposob otestovania: staci alebo nestaci ich vykon? Ak staci, treba zmerat, kolko to vydrzi svietit... Kapacita je len cislo, kedze aj spotreba je casto rozdielna.