Kategórie
Bike-techposledný komentár: 25. 6. 2007 o 9:53
savings Cyclision Corph 2 MK-II 29 bicykel, midnight lime
849,90 €
savings
MOC 1 229 €
-17% Bianchi Nitron 9.4 XT/Deore 1x12 29 bicykel, celeste/čierna
1 499 €
-17%
MOC 2 499 €
Akcia -25% GHOST Kato Universal 27.5 bicykel, green pearl/azur blue metallic
589 €
-25%
MOC 889 €
inak pred par rokmi som mal k dispozicii valce, ale kedze som este nemal cestak, tak sa to nedalo moc pouzivat.
a okrem toho som raz bol aj na spinningu v nejakom fitku (tusim aupark) ale stale som mal tep 190-200, tak som odisiel uz po hodine
dobrý nápad, asi vyženiem deti von, bicyklovať sa...celý december budú mať čo robiť a ja môžem oddychovať
vo fitku som na stacionárnom nevydržal viac ako 40 minút, aj to všetci na mňa pozerali ako na zjavenie ... nevraviac o tom, že sa zo mňa lialo ako keby bolo vonku bezvetrie a +35°C ...
no ak niečo so sebou cez zimu nebudem robiť, tak na jar to bude opäť ťažké začať ... pribratými kilami začínajúc a bolesťou zadku končiac
to by fakt chcelo niekde párkrát si to vyskúšať, aby Ježiško nevyhodil zbytočne peniaze za niečo, čo skončí v kúte
vsak si daj mp3ku a sluchatka do usi a nebudes pocut nic.
EDIT: A aby som nebol OT, tento rok sa blížim ku hranici 7000 km. Čo znamená návrat do roku 2007, kedy som začal viac jazdiť alebo do mája roku 2012.
K teme: Tento rok som prebezpecil do 6 litrov, ak dam sest litrov vypijem symbolickych 12 piv a zacnem zas.
vikino1 ešte je tu šanca dobehnúť tých pár km