Kategórie
Bike-techposledný komentár: 25. 6. 2007 o 9:53
Výpredaj -38% BBB BHE-172 HERO detská prilba, červený požiarnik
20,99 €
-38%
MOC 33,99 €
Výpredaj GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl poseidon blue/light green matt
739 €
MOC 869 €
Výpredaj -6% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light grey/black matt
589 €
-6%
MOC 779 €
Výpredaj GHOST Lector Base 29 bicykel, svetlosivá/matná čierna
od 2 199 €
MOC 2 799 €
Akcia -18% Rock Machine Thunder 29 VB detský bicykel, gloss metallic khaki/pearl black
559 €
-18%
MOC 839 €
Bikejoring: myslis prevysenia stupnov?
V MK som zimu nevidel uz davno
Ramon1: ten posledny stupen teraz vyvola vasnivu debatu, predpokladam
akurat ze rajdy sa mi predlzili, tak tomu nerozumiem :/
A krutá zima na Kaukaze. Ľudia sú tam takí chudobní, že si do tej kosy nemajú ani čo obliecť
Neboja sa len deti a blázni
Skoro každý rok nejaké medvede stretnem, ale napr. tento sa mi nepošťastilo. A poviem ti ako to je. Mám pred nimi rešpekt, ale necítim sa v lese nimi nejak bezprostredne ohrozený. Snažim sa robiť trochu hluk. Stačí si pískať, sem tam odkašľať. Medvede sú na toľko plaché, že ťa obídu. Tak isto cez deň nelozím moc do podrastu a mladiny, kde zvyknú oddychovať.
Vždy keď som ich stretol tak to bolo na väčšiu vzdialenosť, najbližšie asi 20 metrov. Netreba zbytočne kričať, mávať rukami, robiť rýchle pohyby, nepozerať do očí a ani nerobiť nič, pri čom by sa mohol cítiť ohrozený. Pomaly sa otočiť a odísť, prípadne normálnym hlasom prehovoriť. Medveď sa otočí a odbehne na opačnú stranu.
lto ja cez zimu radšej tie lyže ako bicykel
volodaj: sak ja viem .. to bol vtip
Pocul som o Kopkovom kilometri. Ten ma standardne 1600-1700m...ale o Kopkovom stupni ne....Ale priznavam, moze take nieco existovat, nieco ako napr. 0 stupnov celzia = 20 stupnov Kopkovych. Logiku to ma.
sam v nocnom lese s medvedmi by som sa predsa len bal.