Zdravím, potreboval by som poradiť ohľadom výberu Downhillového alebo Freeriderového bicykla. Jazdil som DH/FR na hardtaily po dobu 2 rokov, a chcel by som si kupiť "nový" bicykel ale neviem sa rozhodnúť ani akú značku a model si kúpiť. Ak by ste mi mohli niekto poradiť bol by som vám veľmi vdačný. A cenu bicykla si predstavujem do 2 000€.
Určite Yt by som išiel. Super výbava,super cena... Pomer cena/výkon je super Kukni ešte giant glory, a jeden evil predáva jeden týpek za 1500€ a len rám stojí 3000€ nový a ma tiež super výbavu. ak chceš viac info ohladom toho evila napíš správu.
Tak to áno, ale keď nový stojí 1200 tak to tiež nebude nič moc. Ten čo si postol vyzerá dobre s dobrou výbavou. Ak by si ho kupoval daj si ale pozor na stav ložisiek v ráme, na stav vidlice ale hlavne sa pozri či niekde nie je prasknutý. http://sport.bazos.sk/inzerat/57834649/MTB-Giant-Glory-1.php aj tento je z tú cenu celkom dobrý
no za 700eur by sa dalo zohnať fajn bike lenže mam skoro 14 rokov takže kedbyže pridem za rodičmi že chcem napriklad Specialized Demo 8 za 1500e tak vieš kde ma pošlu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale zaujíma ma či by vydržal ešte také 3-4 roky.