Máte niekto skúsenosti so statívmi ako Joby Gorillapod na DSLR/CSC? (Gorillapod SLR - Zoom) Prípadne nejaké odporúčania na niečo iné? (lacnejšie, kvalitnejšie...)
Používam ho aj na Canon 7D, je to LTT, ale dá sa. Na nočné fotenie to chce drôtenú spúšť a nemal by byť príliš silný vietor, zrkadlo preventívne sklopiť.
hej, ja mám originál Joby (ale z výpredaja za 10 libier, viac by som za neho nedal, na to som príliš veľká socka ) a bez hlavy, tými nohami sa dá pohybovať tak, že hlavu ani netreba
od Alibabu došla batéria Nikon EN-EL15 ... okrem tenšieho písma je na pohľad na nerozoznanie od originálu ... v nabíjačke sa správala ako originál (rovnaký čas nabíjania aj signalizácia kontroliek rovnaká) ... uvidím ako sa bude správať pri fotení
Od Alibaby som bral pred x rokmi pre Kodak - oproti originálu omnoho slabšia výdrž. Po dvoch rokoch bol mŕtvy! Do Sony Alfy mi hneď po nabití ukazuje vo foťáku len 78%. Výkon batérii teda zodpovedal ich cene. Ako záložné však postačujú.
skúšal som rôzne značky/aj neznačky....a vždy to bola docela bieda... ale avacom ma ešte nesklamal...a nielen mňa používa ho aj pár ľudí v okolí a nieje problém tak dúfaj že si kúpil dobre
SlavoSL mne ta baterka za 14€ vydrzala fotit nejakych 100-150 fotiek. bud som chytil zly kus alebo su to nejake nepodarky z vyrobnej linky a cinan ich predava. tiez bola na nerozoznanie od originalu. ale na druhom fotaku powershot SX50HS mi baterka za 9€ sluzi uz dva roky ako origos snad budes mat viac stastia...
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.