Ja by som chcel tiež napísať pár slov čo sa týka mojich skúseností s tu spomínanej Žilinskej cyklo -predajne Rivia.Tak vedúci,pravdepodobne majiteľ pán J.je športovo založený veselí človek s ktorým sa povyprávať o hocičom nie je žiadny problém.Podotýkam nikdy pred tým ma nevidel,som pre neho úplne neznámi človek.V predajni som strávil keď to spočítam 4 hodiny pokiaľ som si nevybral svoj vysnívaný bicykel.Nie že by som nevedel čo chcem, ale pán J.na mňa vysypal všetky informácie čo sa týkalo rámu,výbavy,veľkosti,vlastností bicykla,dokonca mi požičal svoj bike aby som si mohol vyskúšať geometriu,veľkosť a ešte mi išiel v ústrety s cenou ktorú stlačil podľa mňa už na spodnú hranicu svojho zisku.Už sa až čudujem že ma neposlal do pr.....! Takže to je pre mňa Pán predajca, do predajne radosť vojsť a ešte aby som nezabudol na servisáka ,odborník ako na slovo vzatý ,to hovorím zo skúseností mojich kolegov ktorým robil servis už pár rokov , verím že to tiež potvrdím, až budem potrebovať jeho pomoc.Ďakujem.
01.02.2016 - 13:08:36
02
No, kedze som aj ja dlzny tomuto obchodu nieco tu zanechat, tak za mna dostavaju plny pocet. Mozem porovnat napr. s kubicom, supermarket (a to doslovne) vs maly obecny obchod s priatelskou obsluhou.
Naozaj uprimna ochota poradit, Rado vyzera tiez ze vie co robi :-) a samozrejme nemozem zabudnut, ze s cenou sa da pekne dohodnut. Viac takychto predajni a predajcov!
04.03.2016 - 15:34:46
04
s Riviou som spokojny,veduci super ,Rado pohodak,ten krpaty ujko sa tam nehodi,klamar,budem navstevovat nadalej,dobry pristup k praci,,,,R
13.03.2016 - 12:21:35
00
Ja som sa tam nahodoou stredu stavil ocumovat.odišiel som s trenkami endura a esi.prijemny obchodik aj obsluha :-)
13.03.2016 - 20:37:34
00
keyboard_arrow_up