som tu novy, takze este neviem kde zakladat topicy. mam problem s prednym prehadzovakom, funguje dobre akurat ma stve to ze skoro 1/3 packy ide naprazdno a az potom zacne posuvat prehadzovak. inac minule som sa pytal v obchode na indexovany predny prehradzovak a povedali mi ze take nieco neexistuje
Indexovany predny prehadzovak neexistuje, to ti dobre povedali. Dokonca ani zadny prehadzovak neexistuje indexovany. Ale existuju indexovane radiace packy, ako predne, tak aj zadne.
Chcem sa opytat co by som mal urobit, lanko zadneho prehadzovaka ked je retaz na najvacsom kolecku je napnuta silno, ale ked dam na najmensie, tak lanko je volne, nie uplne ale volne.
pocuj "prehadzovak", ty si z nas snad delas prdel ? ...Zapamatat :
predny predadzovak = presmyk, presmykac, v krajnom pripade predna prehadzovacka
zadny prehadzovak = menic, salter, prehadzovacka
kapisto?
Chcem sa opytat co by som mal urobit, lanko zadneho prehadzovaka ked je retaz na najvacsom kolecku je napnuta silno, ale ked dam na najmensie, tak lanko je volne, nie uplne ale volne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale citat by si mohol vediet aj tak, toto si mohol dat do "Komponenty"...alebo uplne idealne riesenie - pohladat starsiu temu, kde sa to uz riesilo.
na nastavenie presmykaca pokukaj:
http://www.ivelo.cz/domaci-dilna/serizeni-presmykace-ii
http://www.ambike.com/view.php?cisloclanku=2004111713
vela stastia
predny predadzovak = presmyk, presmykac, v krajnom pripade predna prehadzovacka
zadny prehadzovak = menic, salter, prehadzovacka
kapisto?
Tak pockaj. Prednom ci zadnom? : D
hm, a kde je problem? ved tak to ma byt...