Asi som tiež v odhaľovaní AAA-tyčinkára kúštik prispel
Pridám skúsenosť môjho kamaráta, čo chcel pred niekoľkými rokmi predať Oktávku. Naťahoval sa s nimi pár dní, ponúkali mu napokon tak nízku cenu, že sa rozhodol obchod zrušiť. Keď chcel prevziať auto, tak na tachometri bolo namiesto 220.000km už len 150tis. Na naliehanie poslali technika, aby to pretočil naspäť, ten len krútil hlavou a hovoril, že ešte nikdy nezažil, že by musel pretáčať tacho týmto smerom.
... ja som ich tu obhajoval?!
Ako som písal, je mi to u riti kto tam kúpi a kto nie.
Ja už asi nie.
Inak máš nejakú osobnú skúsenosť či len posúvaš ďalej to, čo "jedna bába povídala".
Ja mám len jednu a tá je pozitívna aj keď ako si napísal, bolo to riešené neštandardne. Ale to "moje" auto mohol kúpiť niekto "štandardne" a bol by spokojným zákazníkom. Ale mohol ho kúpiť aj niekto, kto by ho rozj..... do mesiaca možno dvoch a teraz by vypisoval po nete "RECENZIE"
Tak toto je môj názor.
A EŠTE RAZ A NAPOSLEDY: Niesom zamestnanec, priaznivec, rodinný príslušník ....
Len čuduj sa svete Spokojný zákazník.
PS: Toto nieje reklama.
Som rád. A možno aj šťastlivec - určite šťastlivec Synátor mi robí radosť a žena poslúcha.
PS: ani auto sa ne..be a kilometre mám reálne (to aby som nebol mimo tému)
Tak este raz a naposledy
Aj ked nie si zamestnanec, priaznivec, rodinný príslušník ...., ale auto v AAA si kupoval cez znameho, ktory tam pracuje, tvoj nazor na tuto firmu nie je objektivny, lebo si nikdy nebol v pozicii bezneho zakaznika.
Lubik ako vies ze tie km su realne? poznas prvých majitelov: auto mas bud vw grupa alebo bmw (ostatne fy neviem)= ti maju slusnu dobu ukladanania km v DB
aha,tak beriem s5: ked kupujete auto aj sa realne pozerate na kilometre? aj ked je to servisovane auto prvého majitela? predpokladam a pevne naivne verim,ze VW (grupa)+BMW by si toto nedovolili,kedze zistit ich km sa daju daleko do minulosti
Jezus: mas pravdu pri predaji si len odkrutis 3 az 4 hodinky v tej ich cakarni plnej ludi (v mojom pripade asi 3 s tehotnou zenou kedze ona bola majitelka) a potom si treba dat pozor na ten ich 10%-tny poplatok ak odstupis od zmluvy ked ti po prehliadke ponuknu inu cenu ako je dohodnute v predbeznej zmluve.
petko13 ty podpisujes nejaku predbeznu zmluvu este pred obhliadkou kde sa zavazujes,ze to musis predat za dohodnutu ustnu cenu mezi 2 subjektami a kde je 10% z tejto ceny a po obhliadke oni znizia cenu a ked nesuhlasis tak 10% z dohodnutje prvej sumy? vsak toto je spekulativny podvod . ak to teda dobre chapem
Palo TT
Písal som, že tam robil - nie robí. canopus
VW Polo - prvá majiteľka a jediná majiteľka (auto servisované) ale aj tak som si ho dával ešte pozrieť môjmu "dvornému" mechanikovi.
A už ozaj končím (aj keď vždy ma do toho niekto vtiahnete)
diskusia ma zaujala, kedze sam planujem u nich kupit auto, zatial prebehlo vsetko v poriadku, auto mam vyskusane a teda uz som sa aj rozhodol. ako vidim diskusia je uz dost stara tak ja dufam ze sa zmenili, a teraz uz niesu take problemy ako ste mali vy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pridám skúsenosť môjho kamaráta, čo chcel pred niekoľkými rokmi predať Oktávku. Naťahoval sa s nimi pár dní, ponúkali mu napokon tak nízku cenu, že sa rozhodol obchod zrušiť. Keď chcel prevziať auto, tak na tachometri bolo namiesto 220.000km už len 150tis. Na naliehanie poslali technika, aby to pretočil naspäť, ten len krútil hlavou a hovoril, že ešte nikdy nezažil, že by musel pretáčať tacho týmto smerom.
Ako som písal, je mi to u riti kto tam kúpi a kto nie.
Ja už asi nie.
Inak máš nejakú osobnú skúsenosť či len posúvaš ďalej to, čo "jedna bába povídala".
Ja mám len jednu a tá je pozitívna aj keď ako si napísal, bolo to riešené neštandardne. Ale to "moje" auto mohol kúpiť niekto "štandardne" a bol by spokojným zákazníkom. Ale mohol ho kúpiť aj niekto, kto by ho rozj..... do mesiaca možno dvoch a teraz by vypisoval po nete "RECENZIE"
Tak toto je môj názor.
http://liborsynek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=404737
aj toto je dobré-auto z AAA bez bŕzd
http://tn.nova.cz/clanek/zpravy/cernakronika/zena-chtela-usetrit-koupila-si-auto-ve-kterem-ji-slo-o-zivot.html
PS: ani auto sa ne..be a kilometre mám reálne (to aby som nebol mimo tému)
Tak este raz a naposledy
Aj ked nie si zamestnanec, priaznivec, rodinný príslušník ...., ale auto v AAA si kupoval cez znameho, ktory tam pracuje, tvoj nazor na tuto firmu nie je objektivny, lebo si nikdy nebol v pozicii bezneho zakaznika.
Písal som, že tam robil - nie robí.
canopus
VW Polo - prvá majiteľka a jediná majiteľka (auto servisované) ale aj tak som si ho dával ešte pozrieť môjmu "dvornému" mechanikovi.
A už ozaj končím (aj keď vždy ma do toho niekto vtiahnete)
nevidim tu inak problem, kazdy ma nejake skusenosti, a chcel som vediet ci ma tiez niekto novsie skusenosti nie z roku 2009