Priznám sa,že ja nemám veľmi v obľube tieto ,,revivalové" kapely,ktoré si kariéru urobia na hudbe a pesničkách niekoho slávneho.Ale minulý rok som ich náhodou objavil,keď som hľadal jeden koncert Iron Maiden.Tak som sa prinútil to vypočuť a musím uznať,že tie baby sú proste super a tá speváčka má fantasticky výživný hlas,nie ako tie cicky s tenkými popovými hlasmi, ktoré sa hrajú na veľké metalistky.A najviac žeriem tú bubeníčku,to je pre mňa top sexy,keď vidím hrať babenku na bicie.Tu je celý koncert,ak by to niekoho zaujalo . The Iron Maidens Live HDOtvoriť v novom oknethumb_up1thumb_down
no Muse by sa hlavne malo vratit k tomu, co tvorili pred 10timi rokmi a neprodukovat tie sracky co mali na poslednych albumoch... a tie skolkarske texty to je tiez uplna katastrofa
Muse - Butterflies and Hurricanes (Video)Otvoriť v novom oknethumb_up1thumb_down
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
The Iron Maidens-The TrooperOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
The Iron Maidens Live HDOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
The Irons Maidens poznam a skusim vam sem hodit tuto Klasiku
Girlschool - C'mon Lets Go (Official Music Video)Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
a teraz horuca novinka od Radiohead
Radiohead - Burn The WitchOtvoriť v novom okne thumb_up3thumb_down
Red Hot Chili Peppers - Dark Necessities [OFFICIAL AUDIO]Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
no Muse by sa hlavne malo vratit k tomu, co tvorili pred 10timi rokmi a neprodukovat tie sracky co mali na poslednych albumoch... a tie skolkarske texty to je tiez uplna katastrofa
Muse - Butterflies and Hurricanes (Video)Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Blossom Toes - Peace Loving ManOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Názov tej kapely mám aj na biku.
Cold fact, 1969
Sixto Rodriguez- Cold Fact full albumOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Coming From Reality, 1970
Sixto RODRIGUEZ - Coming From Reality (Full Album)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Warlock-Fight For RockOtvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down
Alcest - Sur L'Océan Couleur De FerOtvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down
abstraktny hip hop ponoreny v 60's, 70's nostalgii.
"it's innovative, but it builds on a solid historical foundation. It's not only a major breakthrough for hip-hop and electronica, but for pop music."
DJ Shadow - Midnight In A Perfect WorldOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Dj shadow - mutual slumpOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Vestiges - The Descent Of Man (Remastered)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Vestiges boli super. Crust, black, ambient a bárzčo
kraftwerk - radioaktivitätOtvoriť v novom okne thumb_up3thumb_down
The Prodigy v Public Enemy - Shut 'Em Up
https://www.youtube.com/watch?v=kcuK_Pv8ouY