Môžem sa opýtať ako je na tomto dostupnosť plastový panaracer smoke aj dart?dakujem
01.06.2016 - 11:44:16
00
Promptna odpoved, vdaka .. btw, plast zostal v predajni. Ja toho trpaslika asi ... :D :D
Inak ten kurier SPS nic moc teda ..
01.06.2016 - 12:14:51
00
Nejako vam usli tagy strong. :-)

http://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-tretry/rukavice/force-amara-rukavice-biele.html

    01.06.2016 - 13:46:41
    00
    ďakujem "obsluhe hrádku" za možnosť nedeľného umytia bajku a výbornú kávu...

    Prílohy:

    P5296183a.JPG
    P5296183a.JPG 71.81 KiB thumb_up0thumb_down

    01.06.2016 - 14:51:42
    03
    Takze avizovane vyjadrenie - v priebehu aprila sme zacali naskladnovat tovar do Hradku, aby sme mohli cast objednavok expedovat rychlejsie (lokalne) a samozrejme aby si mohli ludia tovar rovno kupit alebo prevzat v Hradku. Cast objednavok teda ide k vam priamo z Hradku, cast priamo zo skladu (ktory nie je v Hradku) a cast sa musi kombinovat (funguje to tak, ze si tovar doposleme zo skladu, zabalime v Hradku a expedujeme). Pri tomto tretom type objednavok vznikal problem v maji, nakolko nam z technickych dovodov meskali, resp. neprisli, viacere produkty objednane zo skladu. Kym sme problem vyriesili, omeskalo sa niekolko desiatok objednavok (asi 1-2% z celkoveho poctu za dane obdobie). Tento problem sme vyriesili a pracujeme na dalsom zefektivneni expedicie z Hradku. Predsalen to robime len par tyzdnov, mame na to novych ludi, chyby sa vyskytnu - nie je to vyhovorka, ale realita, ktoru vsak postupne zlepsujeme a chyby na nase naklady napravame. O tychto problemoch vieme a nikoho netrapia viac, nez nas samych.

    lto
    - Tvoja objednavka pridana 16.5.
    - avizovany datum dorucenia pri objednavke 30.5. (na zaklade veci, co boli na objednavku a teda nie skladom)
    - 24.5. pridavany dalsi tovar
    - Dorucene 31.5. (o den neskor ako avizovane)
    - "odozvy na cakajuci tovar nic" - co konkretne myslis? Nemame od Teba email s otazkou. Kym sme v termine, nespamujeme ludi s updatami o dodani, ak sa nic nemeni.
    - Chyba 1 plast (ano, nasa chyba, mrzi nas to, dnes doposielame na nase naklady)
    - Farba plastov na fotke - posielame podla kodu dodavatela, ten by sediet mal, posli prosim foto sem ako to vyzera. Ak je farebny rozdiel problem, plast samozrejme mozes vratit.
    - Fakturu do balika nikdy nedavame, vzdy ju najdes v sekcii https://www.mtbiker.sk/shop/objednavky. V obchodnych podmienkach mame, ze suhlasis s elektronickou fakturaciou, navyse po novom ju mozeme vystavit az po dodani tovaru, takze nemozeme pribalovat.
    - Oblecenie s obalom prelepenym paskou - ak je oblecko vystavene na predajni, je mimo obalu, preto ho pri objednavke zvesime, dame do obalu a zalepime. Nevidim v tom osobne problem, je to uplne standardne a rovnake ako keby si ho kupoval na kamennej predajni (tam ti asi ten obal nedaju vobec).

    jaroslavg v Tvojom pripade v plnej miere nas problem a presne ten, co som pisal vyssie. Kombinovana objednavka, podla skladoveho systemu mali byt capy u nas do 48 hodin a urgujeme ich uz tyzden. Do vikendu by to ale malo vsetko byt u Teba. Ospravedlnujeme sa.
    01.06.2016 - 16:25:53
    03
    cervo : no vidis, hned tu mas kopec veci na zlepsenie, takze asi takto

    - 16.5 som objednaval, o cca 10 minut som pisal, ze chcem doplnit jednu vec, na co mi konretne Imro odpisal dalsi den. Nechapem ten 24.5 pridavany dalsi tovar, uz asi nebude chyba u mna :)
    - dorucenie je fuk, ako som pisal, podstatne pre mna je, ze neviem, na ktoru polozku konkretne sa caka, to je velky problem, lebo podla toho neviem dalej objednavat inde / rusit problemovu polozku, ako ma moznost iny eshop kdesi v CR
    - objednavka stala 11 dni, potom som sa opytal co s tym je a 3 dni na to sa poslala .. a kedze neviem na co sa cakalo (vsetko bolo bud skladom alebo do 4 dni v case objednania aj hned po), tak preto pisem, ziadne odozvy na cakajuci tovar.
    - popis plastov .. njn, bezna vec .. ale ked je na obrazku EXO a dojde ti nie exo .. v tomto prave je, ze v eshope kua fest zalezi na takychto detailoch. Ale verim, ze to doladite :)
    - farba tokenov .. ja viem, blbost .. ale chcel som exaktne cervene, ak mam povedat pravdu, len a len kvoli tomu som robil objednavku na mtbiker .. nj, moja chyba, som privelmi dovercivy
    - k fakture .. nebudem sa hadat, nepotrebujem ju, ale dodaci list ste poslat fakt mohli, o to sa mi v prvom rade jedna .. alebo mas pocit, ze je skvela kontrolovat dodavku pred monitorom ?
    - k rozbalenej krabici .. ok, vysvetlenie som dostal uz do emailu (akceptoval som) .. ale svrbi ma klavesnica, aby som nieco napisal .. suvisi to s celkovym postojom voci zakaznikom na Slovensku

    A presne pre toto, co tu teraz riesime, som minule vynadal Mattovi :)

    Dalsia vec je, ze posielate ten plast .. ale to je zase pre mna problem, lebo to nechcem poslat po kurierovi ako poslednu objednavku /oi ma kurier dost vytocil/. A ked uz, nie na tu adresu. Zas dalsie problemy .. eshop pre mna znamena, ze nikam chodit nemusim. Pre mna nie je az tak podstatne postovne, ale cas a namaha, ktory travim pri objednavke. Cize ak uz viem presne co chcem, naklikam, zaplatim a uz len dojdem raz niekam a preberiem, skontrolujem a tym to cele konci. Ono totiz ak mam byt uprimny, ak su taketo problemy, daleko lepsie sa mi riesia s Mattom.

    Neber tento post v zlom, to by som nerad. Mas totiz jedinecnu moznost, ktoru nema prakticky ziaden iny eshop .. a sice diskusne forum a obrovsky potencial k tomu, vyuzit danosti, znalosti potrieb ludi k predaju veci, ktore potrebuju (vela z nich o tom este nevie :lol:).

    edit: stihol som zmenit destination zaslania plasta (do Velocity), som velmi rad, dakujem :) .. kuriera SPS uz nechcem ani vidiet :D .. inak ten email, to je trosku problem .. objednavky vs. standardne posobenie fora .. ak nechcem zverejnovat email (robilo to pri inzeratoch)
    01.06.2016 - 19:05:21
    00
    ...kurierovy problem mnohych uzivatelov by vyriesila zasielkovna... (to len na margo, kedze som to uz navrhoval niekolko stran dozadu)...
    lto v tvojom pripade by to znamenalo, ze by si nemusel ist do VeloCity, ale napriklad cestou domov Bajkalska, Tomasikova by si sa zastavil na odbernom mieste...
    01.06.2016 - 19:54:00
    00
    Zasielkovnu uz mam na jednom mieste zo zasielok z nemecka :lol: .. ale Velocity je motivacna zalezitost. Znamena, ze ma to donuti ist na bajk :D Ono je to vsetko o statistike .. ja som velmi zanedbatelna specificka zalezitost :) Kvoli mne sa svet netoci :lol:
    01.06.2016 - 19:59:24
    00
    Myslím že to tu už bolo veľa krát spomenuté - nejaký druh zásielkovne sa už rieši
    01.06.2016 - 20:02:47
    00
    toto je zaradene v zlej sekcii http://www.mtbiker.sk/shop/riadenie/hlavove-zlozenia/integrovane/weldtite-tubeless-opravne-snurky-pre-bezdusove-plaste--sada-10-ks.html a taktiež http://www.mtbiker.sk/shop/riadenie/hlavove-zlozenia/integrovane/weldtite-tubeless-opravna-sada-pre-bezdusove-plaste--sada-8-ks.html ,plus ešte nejake zatulane náboje v sekcii "ježkovia a krytky"
    01.06.2016 - 22:16:14
    00
    dik, opravene
    02.06.2016 - 10:11:29
    00
    malicka chybicka http://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/stredove-zlozenia/misky-hollowtech-ii-gxp/shimano-sm-bb70-hollowtech-ii-bsa-stredove-zlozenie-388217.html

      Prílohy:

      aa.png
      aa.png 1.24 MiB thumb_up0thumb_down

      04.06.2016 - 03:15:45
      00
      Diky opravene
      04.06.2016 - 07:04:44
      00
      Kurnik a ja v sobotu si nesiem zablateny Bike v aute až domov. Keby som viac fórum čítal mohol som ho počas návštevy rovno umyť
      06.06.2016 - 10:07:56
      00
      Ako dlho trva,pokial je tovar skladom,kym sa po objednani dostane na osobny odber do Hradku?
      Dik
      07.06.2016 - 14:51:56
      00

      Výber z produktov

      Prejsť do shopu (Komponenty)
      keyboard_arrow_up