canopus No neviem ako to slušne napísať , ale mal by si sa trosku " servilnejšie" vyjadrovať o ľuďoch v rokoch ... Ja radsej naklátim " jogurtovi " ako troťkošovi... A to mi ver , že platím trošku inakšie odvody ako väčšina tu pindajucich...
JoKo zoberieš ma na bicyklovačku do HR na budúci rok ak budem do tej SP poctivo platiť ?
Stačí keď zaplatíš cestovnej kancelárii... Ak by to záležalo od platieb od tvojho zamestnávateľa, tak nikam nejdeš. FNLP patrí medzi tých väčších dlžníkov - dúfam, že je to tvoj zamestnávateľa a nie Falck.
KE záchranka , UNLP Aro , privátny anestéziológ . Pre Falck som pracoval 5 rokov .. A teraz som este stále v práci od včera rana , aby som vyrobil na tvoj budúci dôchodok ... To HR ako to sprievodca si od teba zaslúžim ... Cestovku platím . / sleduj , bez smajlov /
Až do septembra dávam niečo zo svojej výplaty (4%) na dôchodkové poistenie a niečo pridáva zamestnávateľ (14%).
Toto je najvacsi odrb na ludoch - a ich naivny pohlad na vec.
Neexistuje nic take, ze toto platim ja a toto plati zamestnavatel.
Pre zamestnavatela je rozhodujuca len celkova cena prace - jeho naklady na teba.
Ked za teba zaplati 2 tisic eur mesacne ale ty dostanes na ucet len tisicku - znamena to ze druhu TISICKU ti zobral stat. Nie tych 450 eur co ti akoze strhne z nejakej vymyslenej a absolutne irelevantnej hrubej mzdy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
JoKo zoberieš ma na bicyklovačku do HR na budúci rok ak budem do tej SP poctivo platiť ?
no.....este sa neteš
Toto je najvacsi odrb na ludoch - a ich naivny pohlad na vec.
Neexistuje nic take, ze toto platim ja a toto plati zamestnavatel.
Pre zamestnavatela je rozhodujuca len celkova cena prace - jeho naklady na teba.
Ked za teba zaplati 2 tisic eur mesacne ale ty dostanes na ucet len tisicku - znamena to ze druhu TISICKU ti zobral stat. Nie tych 450 eur co ti akoze strhne z nejakej vymyslenej a absolutne irelevantnej hrubej mzdy.
Nech si každý robí na svoj kkt! Zadarmo môžeš akurát tak ochorieť...
uz aby bola nedela
Nech si každý robí na svoj kkt! Zadarmo môžeš akurát tak ochorieť...
Tak potom 60% ludi nemá kkt