Vážení priatelia cyklistiky Oblastná organizácia cestovného ruchu Slovenský Raj & Spiš pripravuje pre Vás v poradí už štvrtý ročník preteku Spišských 333 extreme. Tak ako to bolo v roku 2015 aj v tomto roku pre Vás pripravujeme dve trasy klasickú 333km a skrátenú verziu 200km. Veríme, že sa Vás bajkerov stretne zasa o niečo viac ako pred rokom. Podrobné informácie o trase a propozíciach a o tom ako sa dá prihlasovať budú zverejnené už čoskoro. Mottom preteku ostáva "Keď si myslíš, že už nemôžeš, môžeš ešte trikrát toľko!" Po skúsenostiach z minulých rokov by sme doplnili ešte o jedno motto: "Každé trápenie raz skončí", pretože ako bolo zvykom, ani teraz to nebude ináč a po absolvovaní preteku sa na Vás budú tešiť organizátori v cieli spolu s dobrou náladou a občerstvením. Ak by ste mali akékoľvek otázky, alebo návrhy na zlepšenie, radi na nich odpovieme v tomto fóre, pretože chceme pre Vás pretek pripraviť kvalitnejšie, a aby ste si ho mohli ešte viac užiť.
Zopar foto zo zaverecneho useku od Ľubických Kúpelov, sory za kvalitu su to mobilovky ak by niekto chcel foto bez loga nech napise spravu. Škoda že som vas nepostretaval viacerych, ale v piatok po nocnej sa mi fakt nechcelo
Bol som na dovolenke V SR a práve sme mali prestávku po výstupe cez piecky
Jeden kolega vám to tam tuším vzdal
Ja mám rád ak niekto pri trati trošku povzbudí
nevzdal.On bol len moralna podpora.Padla velmi vhod.
super akcia ako každy rok z mojej strany je stale čo zlepšovat kedže ani na treti pokus to nestačilo na bednu po 4 a 5 mieste na 333km to bolo opet 4 miesto o cca 3s takže určite aj o rok
Bal som sa ako zvladnem 180km, ale staci zvolit spravne tempo, chytit dobru partiu a ubehne to velmi rychlo Jednoducho paradny maraton, velmi krasne okolie, super vyhlady, pocasie vyslo idealne, dobra nalada v ciely Trat sucha, co bolo zvlastne po tolkych dazdoch, nenarocna(vsetko bez tlacenia).
Pre mna najlepsi, najkrajsi maraton tento rok a urcite sa vidime na buduci rok Tento pretek si zasluzi urcite vacsiu ucast!
A skoro by som zabudol na tunel super zazitok ist skoro po tme v studenej vode
Pridavam par foto https://1drv.ms/f/s!AquQoBt2PJRf8g2RBP5W8Xuz6ycs
Ahojte vsetci,
komentovat nieco uz po treti krat chce fakt odvahu, mne sa nepodarilo dokoncit sialenost cez Cesko-Slovensko tak som si musel ten extrem nejako dohnat a nakolko Spisskych 333 extrem poznam z prvych dvoch rocnikov tak som si povedal ze to opät skusime a urobil som velmi dobre, kvalita tohto preteku stale rastie a uz to chyta znaky ozajstneho extremu, sice som nepozeral do navigacie na podrobnosti ale bolo to narocnejsie ako v prvych dvoch rocnikoch s ktorymi to viem porovnat. No to vsak nezabranilo tomu aby som svoje rozhodnutie olutoval, za cely pretek nebola ani jedna kriza, na par miestach som trosku potlacil na inych som pojazdil, na niektorych som oddychoval a boli aj take kde som isiel fakt hodne rychlo, v podstate z kazdeho rosku trosku, Celkovo ta trat bola rychla a zjazdna, prvy den som odjazdil 200km, potom 5 hodin spanku v zastavke autobusu v obci Torisky, a rano o 5:38hod som vstal a sup ho do ciela kde som bol cca o 11:30hod,
Sumar toho roku
6 proteinovych tyciniek
12L hypotonickeho napoja
6 piv radlera
Ziadny defekt
Urcite si tu trat pojdem prejst aj nesutazne len tak z nudy s kamosmi ktory sa este stale boja tento pretek absolvovat naostro
Dakujem organizatorom za opät uzasnu akciu, novym priatelom z trate za prijemnu jazdu v ich spolocnosti a o rok sa vidime znova, podrobnejsi report s fotkami bude neskor, pozdravuje Stefan z Kosic
Stefan, kde si spal v toryskach? Ja som tadial prechadzal aj mali sme tam pauzu okolo 2:00 do 2:15 a nikto na zastavke nebol. Inac ja som celu noc bol v krize, stipal ma zadok neskutocne.
Určite tam spal.Ja som s ním bol tak do 0:45,skúšal som zaspať ale kvôli zime som radšej šiel.Po trojhodinovej kríze som zaspal až hore na pamatníku SNP,kde bolo teplejšie.Potom ste naštastie prišli a odtiahli sme to až do LE.
Zdravim Vas, kedze akosi nikto nic s foto ani video ... tak som sa odvazil uverejnit nejaky ten zostrih z mojho zaznamu s onboard kamery, ktoru som mal na prilbe (553, kratka trat). Na videu je zachyteny zaciatok po odkalisko zruba do 16 km kde mi zdochla baterka v kamere a neskor som dostal i defekt. Neskor sa mi este podarili nejake tie zabery z prvej baterky z okolia Lesnice a Podleska. Druhu baterku sa mi podarilo zalozit az v Porac Parku. Video si zatial mozete pozriet tu: https://www.youtube.com/watch?v=bM3HiNTuG0A
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jeden kolega vám to tam tuším vzdal
Ja mám rád ak niekto pri trati trošku povzbudí
nevzdal.On bol len moralna podpora.Padla velmi vhod.
Pre mna najlepsi, najkrajsi maraton tento rok a urcite sa vidime na buduci rok
A skoro by som zabudol na tunel
Pridavam par foto
https://1drv.ms/f/s!AquQoBt2PJRf8g2RBP5W8Xuz6ycs
si az na 5
komentovat nieco uz po treti krat chce fakt odvahu, mne sa nepodarilo dokoncit sialenost cez Cesko-Slovensko tak som si musel ten extrem nejako dohnat a nakolko Spisskych 333 extrem poznam z prvych dvoch rocnikov tak som si povedal ze to opät skusime a urobil som velmi dobre, kvalita tohto preteku stale rastie a uz to chyta znaky ozajstneho extremu, sice som nepozeral do navigacie na podrobnosti ale bolo to narocnejsie ako v prvych dvoch rocnikoch s ktorymi to viem porovnat. No to vsak nezabranilo tomu aby som svoje rozhodnutie olutoval, za cely pretek nebola ani jedna kriza, na par miestach som trosku potlacil na inych som pojazdil, na niektorych som oddychoval a boli aj take kde som isiel fakt hodne rychlo, v podstate z kazdeho rosku trosku, Celkovo ta trat bola rychla a zjazdna, prvy den som odjazdil 200km, potom 5 hodin spanku v zastavke autobusu v obci Torisky, a rano o 5:38hod som vstal a sup ho do ciela kde som bol cca o 11:30hod,
Sumar toho roku
6 proteinovych tyciniek
12L hypotonickeho napoja
6 piv radlera
Ziadny defekt
Urcite si tu trat pojdem prejst aj nesutazne len tak z nudy s kamosmi ktory sa este stale boja tento pretek absolvovat naostro
Dakujem organizatorom za opät uzasnu akciu, novym priatelom z trate za prijemnu jazdu v ich spolocnosti a o rok sa vidime znova, podrobnejsi report s fotkami bude neskor, pozdravuje Stefan z Kosic
http://www.333.spis-region.sk/2016_vysledky.htm
áno ešte budú aj ďalšie fotky len treba trocha trpezlivosti
Alebo stiahnut tu:
https://uloz.to/!g1uaukCkh/extreme-333-2016-720p-mp4
diki za upozornenie pozriem sa na to