Ahojte,
už sme niečo v statuse začali, čo takto zorganizovať stretávku niekde v strede Slovenska?
Dajte vedieť kto by mal záujem a zhruba kedy by mohol
este raz mi prosim napiste ze o kolkej budete v Hradku? mozno to prehodnotim, lebo po obede mam uz dohodnute nieco ine.. tak ze ci stihnem obe akcie
a pojde sa ten MTBiker okruh cez tematin alebo neico ine? ja budem asi tlaceny casom... tak by som as pripadne niekde odpojil
tak zatial sme sa bavili, ze okolo 11:30 v Hradku, kedze tak nejak by mali dorazit ostatni co pridu vlakom do NM.
ak by ste si na rodrigez a trnky-brnky tak to ostavam doma.. byvam par metrov od kopca.. tak naco sa trepat do Hradku.. pockal by som vas v NM pri Kacabare.. Kaprak bude vediet kde to je
dajte vediet.. lebo na 11:30 ist do hradku a potom este nejaky pojazd, to je zial na mna neskoro.. no na mna neberte ohlady, vy sa hlavne dohodnite
No ja mám v pláne íst na Maliništia a odtial Bezovec Tematín Boroviste Ihelnik hrádok. Dalo by sa íst z Maliníšt na utulnu a potom do kalnice a znova na Utulnu a smer Bezovec ale tak neviem aki ludia pojdu takze radsej tá prvá varianta to je tak na 4 hodky a kto bude chciet nech sa presuniedo kálnice potom. Zaručujem 0% asfaltu:) Stretávku navrhujem p 10:00 a tí čoby chceli íst neskor tak možme sa potom s nimi stretnut na Tematíne a vynecajú maliništia
4 hodiny je aj trochu dost asi .. ideme sa trochu povozit a na posediet a pokecat.... a tiez treba brat ohlad aj na takych co nemaju kondicku....ako napr. ja
Veď to nie je pioniersky tábor, kde sa musí ísť jediná dopredu vybratá trasa
Ono keď cestou hore-dolu strávim pribilžne 3 hodiny, tak adekvátne k tomu by som sa rád aj zviezol
4 hodiny je aj trochu dost asi .. ideme sa trochu povozit a na posediet a pokecat.... a tiez treba brat ohlad aj na takych co nemaju kondicku....ako napr. ja
Ved vy môže ist neskor a zatial co my pojdeme na hreben tak vy pojdete na tematín a tam sa stretneme.
Ti co nebudu vladat,alebo sa im nebude chciet,predsa mozu sediet a kecat.double nebolo by fajn potiahnut to uz do sedla pod panskou?
Cestou sa môžme rozhodnut a to už rovno ked budeme v sedle tak môžme íst na pánsku na rozhladnu. Ja neviem čo na tej preliačine vidiš mna ten zjazd nijak nezaujal ale tak mozno mam len ja taky názor
kecat sa da predsa aj za jazdy.... ja som myslel ze to stretko ma byt viac o bicyklovani (kedze aj tento web je o bicyklovani) ako o sedeni a vykecavani...
myslim, ze sa dost vykecavame uz na tomto fore.. mnohi pocas pracovnej doby..
tak ked uz sa clovek stretne osobne, bolo by fajn ten cas stravit spolu co najviac na biku... a az na zaver nech si kto posedi pri pive ako dlho chce.. ci?
ale proti gustu...
tak som volal za tu chatu v Kunerade co dal kvakob ... zial ta je obsadena na konci septembra (budu v nej 2, slovom dvaja poliaci.... asi tam bude swingers) ale maju v ponuke este tuto Chatu Matias .... je ale len pre 20 ludi a cena 12e/osoba/noc.... min. 15 ludi...... terminy v septembry su vsetky volne... takze skusme sa bavit o 30.9.-2.10..... ak date tejto sprave 10 a viacej pacikov, znamena to ze zaujem je a zacnem konat
Edit: vsetci mate pravdu takze nepredbiehajme a nechajme veci nech sa vyvinu same ako sa maju
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
takze v kalnici moc toho nenakuzlim...
sak to ja viem ale ved slapat viete nie ? ci vam to ide len dole kopcom?
a pojde sa ten MTBiker okruh cez tematin alebo neico ine? ja budem asi tlaceny casom... tak by som as pripadne niekde odpojil
tak zatial sme sa bavili, ze okolo 11:30 v Hradku, kedze tak nejak by mali dorazit ostatni co pridu vlakom do NM.
Nemyslím, že by ma tá Kálnica bavila až tak, aby som to dookola šľapal
dajte vediet.. lebo na 11:30 ist do hradku a potom este nejaky pojazd, to je zial na mna neskoro.. no na mna neberte ohlady, vy sa hlavne dohodnite
Ono keď cestou hore-dolu strávim pribilžne 3 hodiny, tak adekvátne k tomu by som sa rád aj zviezol
Ved vy môže ist neskor a zatial co my pojdeme na hreben tak vy pojdete na tematín a tam sa stretneme.
Cestou sa môžme rozhodnut a to už rovno ked budeme v sedle tak môžme íst na pánsku na rozhladnu. Ja neviem čo na tej preliačine vidiš mna ten zjazd nijak nezaujal ale tak mozno mam len ja taky názor
myslim, ze sa dost vykecavame uz na tomto fore.. mnohi pocas pracovnej doby..
tak ked uz sa clovek stretne osobne, bolo by fajn ten cas stravit spolu co najviac na biku... a az na zaver nech si kto posedi pri pive ako dlho chce.. ci?
ale proti gustu...
Edit: vsetci mate pravdu takze nepredbiehajme a nechajme veci nech sa vyvinu same ako sa maju