Burza starych cyklodielov prip.bajkov atd
01.11.2016 - 19:37:36
00
Chcel by som zorganizovat burzu v poprade a aby sa zapojili aj okolite mesta , islo by o nejake miesto kde by sme sa zisli a dali pokec a kazdy doniesol co chce ponuknut za priatelnu sumu popripade niekomu darovat atd mohlo by to bit fajn , ja ako servisak mam toho asi tri bedne od nabojov cez spice a osky brzdy atd a sem na bazos to nedavam lebo sa to neoplati a posielat a nepasuje atd . Tak dajte navrhy co a ako som otvoreny ,navrhom .Ja mam servis priamo na namesti a kludne to mozme mat aj tam .
01.11.2016 - 19:41:12
00
Máš nápad ktorému veríš tak to zorganizuj. Každý nápad potrebuje organizátora. Vybav si a zaplať miesto trebárs funkčné trhovisko, vyrob letáky, vytvor reklamu trebárs aj na facebooku, získaj tým predávajúcich a potencionálnych zákazníkov, napíš x mailov cielene rôznym obchodom ktoré sa venujú aj servisu a repasu bicyklov a pozvi ich na burzu, vytvor cenník prenájmu plochy na predaj aby sa ti vstupné náklady na trhovisko vrátili a hotovo. A hlavne vymysli termín dostatočne včas aby sa to stihlo dostať do uší čo najväčšiemu počtu ľudí.
A keď chceš aby prišlo viac ludí aj "len tak" tak vymysli na burze aj nejaký program. Trebárs oslov "reštauratérov" nech tam urobia výstavku svojej roboty, pozvi miestnu lacnú kántry kapelu :) , predaj kávy z trojkolkoauta, z cyklovozíka predaj pečených gaštanov, jeden stánok s cigánskou a ludia sa tam v družnej atmosfére aj zdržia. :)
02.11.2016 - 09:35:12
02
Fiiiiha až tak mega som asi ani nemal v pláne hlavne nie som zrovna organizátorky typ život niečo v menšom ale aj tak dik za návrhy a nápady
02.11.2016 - 11:28:28
00
keyboard_arrow_up