No predstáv si že ani ja ani sestra sme si nevšimli, ze vonkajší spoj nohavic je posunuty dopredu o pár cm..ja si vsimam, ako stoja na zadku na predku a ci su dostatocne dlhé..
...a co by si chcel od nohavic ktore siju deti v Bangladesi za 50 centov na hodinu ? Tam je to normalna feature, a skor je zazrak natrafit na take, ktore budu usite presne. Ked chces dokonale gate, kup gate za 200 eur a nie za 20. Pri tychto diskontnych cenach handier nemas podla mna narok stazovat si. Obzvlast ked ich vidis nazivo v obchode a mas moznost si ich odskusat. ...nie ze by taky detail vobec prekazal pri ich noseni....
No ked bude zarabat 2500€ 80% pracujucich slovakov tak nebude problém dat 200€ za nohavice..ale chcem aby ich sila slovenska krajcirka, ktorá tiez bude zarabat 2500€ mesacne..
A inak aj to dieta v Bangladéši by mohlo mat pri rovnakej cene rifli 3€ na hodinu, ale to by majitel firmy nemal 100milionov, ale len 30 milionov zisk...
Nepochopil si pointu.
Ked ta sicka bude zarabat 2500€ tak logicky tie gate budu stat 2000 eur a nie 200.
Je to praca s minimalnou pridanou hodnotou, preto bude vzdy mizerne platena. Ta hodnota oblecenia vznika totiz pri navrhu strihu, vybere materialu, farby, testovani a samozrejme marketingu a logu. Zosit par kusov latky dokopy dokaze kazdy, preto tato nakladova polozka nepridava dokopy ziadnu hodnotu k vyslednemu produktu. Aj ked tebe sa moze zdat ze ved vsetko spravila ta sicka...
Nepochopil si pointu.
Ked ta sicka bude zarabat 2500€ tak logicky tie gate budu stat 2000 eur a nie 200.
Je to praca s minimalnou pridanou hodnotou, preto bude vzdy mizerne platena. Ta hodnota oblecenia vznika totiz pri navrhu strihu, vybere materialu, farby, testovani a samozrejme marketingu a logu. Zosit par kusov latky dokopy dokaze kazdy, preto tato nakladova polozka nepridava dokopy ziadnu hodnotu k vyslednemu produktu. Aj ked tebe sa moze zdat ze ved vsetko spravila ta sicka...
No tak mi usi nejake nohavice...haha
A keby prestali vsetci sit, behal by si nahý, lebo vsak to dokáže každý..
A ja nemozem aj keby som chcel minut tretinu vyplaty na jedny nohavice..
Pridana hodnota v marketingu nohavic .. LOL, jasne .... a to ostatne, doteraz toto vsetko robievala jedna osoba, volala sa , ze krajcir/krajcirka. Mimochodom .. za to navrhovanie /castokrat ti dizajneri v zivote nohavice na sebe nemali/ by zasluzili zasit prsty. Z mojho pohladu je lahsie navrhnut nohavice, ako ich usit .. rad sa pozriem, ako PhilJ sije nohavice . Ale v kontexte tejto debaty by som to videl tak, ze ja to navrhem, PhilJ usije a Federer ich bude nosit
nie že by som podceňoval krajčírky ale ušiť nohavice fakt nie je tak ťažké, ale to okolo je ešte ľahšie.. strihy sú dávno vymyslené a rokmi overené takže návrhár je zbytočný.. v podstate jediné čo je potreba je kvalitný materiál, aspoň trochu svedomitá šička.. akurát teda vtedy to určite prelezie 20€
FEDERER: normalne tam chod, povedz co je vo veci a pokial sa spravas normalne, tak ti vyjdu v ustrety. V C&A som dokazal vratit veci s blokom po 4 mesiacoch, aj ked nepouzivane, ale narovinu sme povedali, ze co sa stalo a nebol najmensi problem.
No to pekne pridaj, celkove usitie nohavic stoji cca 50-80 eur, rifle viac.
A vobec nie je sitie jednoduché, to by boli krajcirstva na kazdom rohu a kazdy druhy by sa tym zivil. Strihy su, ale nie kazdy je konfekcnej postavy, vzdy to musis na kazdom jednom dopasovat.
A nakoniec zistis, ze to si si mohol ist kupit do napr. C&A a este by ostalo aj na retaz.
A potom krajcirky nemaju co "zrat"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja sa vazne bojím čokoľvek kúpiť..
A inak aj to dieta v Bangladéši by mohlo mat pri rovnakej cene rifli 3€ na hodinu, ale to by majitel firmy nemal 100milionov, ale len 30 milionov zisk...
Ty si blázen
Neboj sa, aj to bude...
.... ale v tom čase sa bude platiť za bývanie 1500€ a kilo chleba bude stáť 12€.
K tebe len tolko, aj tvoja karta sa môže otocit..
This Unicorn Changed the Way I Poop - #SquattyPottyOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
zombi
mal by si sa k tomu vyjadriť
No tak mi usi nejake nohavice...haha
A keby prestali vsetci sit, behal by si nahý, lebo vsak to dokáže každý..
A ja nemozem aj keby som chcel minut tretinu vyplaty na jedny nohavice..
No to pekne pridaj, celkove usitie nohavic stoji cca 50-80 eur, rifle viac.
A vobec nie je sitie jednoduché, to by boli krajcirstva na kazdom rohu a kazdy druhy by sa tym zivil. Strihy su, ale nie kazdy je konfekcnej postavy, vzdy to musis na kazdom jednom dopasovat.
A nakoniec zistis, ze to si si mohol ist kupit do napr. C&A a este by ostalo aj na retaz.
A potom krajcirky nemaju co "zrat"