Kategórie
Bike-techmoj sa uz sklada, zatial iba torzo...
-18% Pinarello Dogma X Dura Ace Di2 GRT4540DB bicykel, xolar black
od 12 399 €
-18%
MOC 15 100 €
Výpredaj -20% Cannondale Synapse Carbon 2 RL bicykel, beetle green
3 499 €
-20%
MOC 5 199 €
Novinka -5% Giant TCR Advanced 2 KOM bicykel, carbon
2 699 €
-5%
MOC 2 849 €
Výpredaj -14% Giant TCR Advanced SL 0 Disc bicykel, raw carbon
8 299 €
-14%
MOC 11 399 €
-19% Giant TCR Advanced 2 Disc Pro Compact bicykel, hematite
od 2 199 €
-19%
MOC 2 699 €
Ty sa mi sem neondej , tu sa hadam s Misom ja !
hej hej, riesil som tu pred casom nove flasky, ale tychto mam z maratonov na rozdavanie, tak som to zatial nechal tak, ale tiez sa mi tam nepacia
lopata tam zostane, keby ma nahodou prekvapila snehova burka...
a tie zosuchane m520tky a dlhe! ramienko a zaradeny prevod, za ktory by sa kazdy pravy cyklista hanbil nic? no, cakal som kvalitnejsi hejt
Ó! Ďakujem
Ale aby sme tu iba neplácali nezmysly. Chystám sa postnúť do novinky 2017 "spy" foto pripravovaného ulra mega šupa lajt rámu s Európskej produkcie. Enjoy
myslíš, že ho ešte nepredbehol?
akciova cena 4549€
prisiel som o dramu
v kazdom pripade za 4594E dokazes vyskladat OVELA funkcnejsi cestacik a nie 7.54kg bicykel ktory si odporuje uz len tym ako je vyskladany...
inak povedane - ostal nam ramovy set tak ho ohadzeme dalsim bordelom ktory sme tuto sezonu nepredali zavesime to na forum prehlasime ze je to najsamfasa vianocny darcek lebo bianchi a nejaky blazon si to kupi lebo to ma 30 pacikov
a mimochodom ked uz sem matt nieco zavesi tak to je chutovecka a nie zle poskladane bianchi
bol to rám kupovaný pre zákazníka ktorý nakoniec kúpil cipolini a toto nám teda zostalo na sklade trčať...
a skladali sme to v prvom rade na funkčnosť a nie príliš prehnané náklady.....
stax keď teda za tú sumu dokážeš vyskladať lepší bajk nech sa páči ukáž mi čo lepšie by si za tú sumu vyskladal na tom ráme od bianchi (cena samotného rámu bola v linku o pár strán dozadu 2990€) takže na komplet celý zbytok bajku máš 1549€ eur
a nezabúdaj na jednu vec... predajňa nieje koncoví zákazník ktorý to skladá za účelom toho že šak mi to tu zostane....predajňa na tom potrebuje niečo zarobiť....(ale ok kašlať na to tvárme sa že máš rozpočet 4549-2990 za rám oltre.....prosím ťa kludne aj do správy ak nechceš písať sem.....napíš mi čím by si to osadil
EDIT: shimano osádza na svoje bajky aj samotné bianchi
Napriklad ako Ramon1 , nebudem mu hovorit ze je blazon len preto ze jazdi na rurkach do rajcin , proste sa mu to paci a neriesi kolko to stalo ...
stax to nieje odpoveď na moju otázku... vysvetlil som ti aké boli podmienky.... vyskladaj bajk na tom bianchi ráme.....s tým rozpočtom čo som ti dal....
a keď už sme pri nákupných cenách.. ktoré sú podla vás teda tak čarovne úúúúžasné... tak len tak pre info. predajné ceny shimano komponentov na suncycle stránke sú v 90% prípadoch nižšie ako naše nákupné
blbe co?
Jasne , vsetci sme mimo len ty si super
lahko sa oháňa tým že šak za to si viem poskladať ovela lepší cesťáčik.....atď...
lenže robíš dve chyby.
po prvé 4549 berieš ako celkový budget na "súčiastky", namiesto toho aby si to bral tak že to je suma ktorá musí pokryť aj "súčiastky" aj maržu
a po druhé neberieš do úvahy že rám už máš pevne daný a musíš z toho niečo vyčarovať
ja sa nehádam že za tú sumu sa dá poskladať ľahší cesťák....áno dá...ale budem sa opakovať my sme to neskladali z dlhej chvíle..ale z nutnosti že už konkrétny rám máme a nie že áá podme si vybrať nejaký lahučký rám a ohádzať ho komponentami...
druha chyba je v tvojom uvazovani - zakaznikovi je uplne u prdele ze vy ste sa ocitli v situacii ze vam na predajni kvasi ram. poloracionalny zakaznik (za ktoreho sa povazujem) si hlada najlepsiu value for money - a to hento bianchi nie je ani nahodou. bez ohladu na to v akej situacii ste VY.
a este ta opravim - nejde o to ze lahsi ale funkcnejsi. to je dolezite
veď ja píšem že OK za tú sumu by sa určite dal poskladať aj lahší bajk! lenže to nieje náš prípad....my sme nemali na výber hocijaký rám..ale ten konkrétny s takou cenovkou akú ten rám má....to že v tej cene existujú aj lacnejšie rámy je samozreme pravda
a BTW. stax čo je nefunkčné na elektrickej ultegre? respektíve na tom bajku?
áno ty ako zákazník hladáš good kauf...ale ty niesi zákazník čo hladá bianchi..tj my nehladáme teba.. zákazník čo hladá bianchi ho aj nájde aj kúpi..a ešte bude rád že ušetril oproti sériovej verzii z bianchi stránky