az jedneho dna vypnu google, bratia a sestry ten den je tu...
DON'T TYPE GOOGLE INTO GOOGLE OR YOU CAN BREAK THE INTERNET!! .. Oops! I did it again.
adminom nedavame zrat a cakame kym to spravia !!!
Nepanikarte facebook ide. ...phuh to bolo tesne, ale unikli sme katastrofe.
Aha, tak preto sa mi nezdalo .. nie je problem v DNS .. asi nieco pochcipalo v SK/CZ routovani, aj som si uvedomil, preco v praci ide .. to nebude veru SK linka
V najmenej 18 reaktoroch v Európe, vrátane Slovenska, sa predhrieva voda určená na chladenie reaktorov. Podľa nemeckých médií sa tým znižuje riziko roztrhnutia nádoby reaktora, ak by sa v prípade havárie chladila príliš studenou vodou. Odborníkom ale takýto postup robí starosti.
Nádoby reaktora sú stovky ton ťažké oceľové konštrukcie, v ktorých dochádza k atómovej reakcii. Bežne je v nich tlak okolo 160 barov a teplota okolo 270 stupňov.
Čím dlhšie je oceľ ožarovaná neutrónmi, tým krehkejšou sa podľa nemeckého experta Michaela Sailera stáva. V mnohých reaktoroch postúpil tento proces rýchlejšie, než sa pôvodne myslelo, a preto sa podľa ďalšieho odborníka Wolfganga Renneberga voda na chladenie reaktorov predhrieva. V prípade jej použitia by potom "teplotný šok" pre reaktor nebol taký veľký.
"Predhrievanie znamená: buď sú tam už celkom veľké trhliny alebo nie je isté, že proces krehnutia predsa len nepostúpil rýchlejšie, než sa doteraz myslelo," tvrdí expertka na bezpečnosť materiálov Ilse Tweerová. (čtk)
ved to tam mas napisane - čtk. Ja len ze v reaktoroch jadrovej elektrarne prebieha jadrova reakcia, nie atomova...stiepia sa tam jadra. Atomova reakcia je v podstate akakolvek chemicka reakcia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
---
skus OpenDNS: 208.67.222.222
iron.hide: diik .. ale i tak su problemy a nejde to.
edit: chvilu to islo...
ee, sluzby google nejdu ani v telekome na mobilnych datach
edit: problemy mam aj na tomto serveri, kedze je prelezeny vsetkymi moznymi googleads, skriptami a bohviecimeste.
Aktualne http://dsl.sk/article.php?article=19097 a ako vzdy , diskusia je super, najlepsie hlody:
az jedneho dna vypnu google, bratia a sestry ten den je tu...
DON'T TYPE GOOGLE INTO GOOGLE OR YOU CAN BREAK THE INTERNET!! .. Oops! I did it again.
adminom nedavame zrat a cakame kym to spravia !!!
Nepanikarte facebook ide. ...phuh to bolo tesne, ale unikli sme katastrofe.
http://www.bike-magazin.de/mtb_news/teile_zubehoer/falkenjagd-titankurbel/a34351.html
my sme to volali lampion
http://fici.sme.sk/c/20390849/15-veci-ktore-mozete-spravit-aj-ked-padol-google-youtube-a-gmail.html
Našťastie nie som závislý, lebo manželka bola včera v Bruseli...
V najmenej 18 reaktoroch v Európe, vrátane Slovenska, sa predhrieva voda určená na chladenie reaktorov. Podľa nemeckých médií sa tým znižuje riziko roztrhnutia nádoby reaktora, ak by sa v prípade havárie chladila príliš studenou vodou. Odborníkom ale takýto postup robí starosti.
Nádoby reaktora sú stovky ton ťažké oceľové konštrukcie, v ktorých dochádza k atómovej reakcii. Bežne je v nich tlak okolo 160 barov a teplota okolo 270 stupňov.
Čím dlhšie je oceľ ožarovaná neutrónmi, tým krehkejšou sa podľa nemeckého experta Michaela Sailera stáva. V mnohých reaktoroch postúpil tento proces rýchlejšie, než sa pôvodne myslelo, a preto sa podľa ďalšieho odborníka Wolfganga Renneberga voda na chladenie reaktorov predhrieva. V prípade jej použitia by potom "teplotný šok" pre reaktor nebol taký veľký.
"Predhrievanie znamená: buď sú tam už celkom veľké trhliny alebo nie je isté, že proces krehnutia predsa len nepostúpil rýchlejšie, než sa doteraz myslelo," tvrdí expertka na bezpečnosť materiálov Ilse Tweerová. (čtk)