Viete mi poradiť niekoho, alebo nejakú firmu v Žiline, kde by mi nalakovali rám? Chcel by som ho iba proste prestriekať bielou farbou, nič špeciálne. Obrúsiť si ho obrúsim trošku aj sám...


Kup si tzv mokry smigel a osmirgluj ho a potom staci zaist do nejakej autolakovne kde ti ho za nejaku tu cenu nastriekju a aj vypalia farbu...a budes to mat v pohode. :wink:


No, presne takto som si to predstavoval, len som chcel poradit nejake konkretne miesto. Predsa len v ziline byvam necelych osem rokov a zatial som nepotreboval nic nalakovat, teda nic take co by som si nezrobil sam :)
20.01.2008 - 15:45:24
00
Nemyslím že to vypaľovanie autolakov bude lacnejšie.

Ak ti ide o lacnú variantu, tak si kúp 2 spreje na kov vytúženej farby, 1 lak, ale aj tak ťa to vyjde na min. 3 stovky. Plus šmirgel, to by som sa skočil opýtať do toho pokroku. Ja som si tak striekal rám, ale farbu v spreji som mal zadara, kupoval som len lak.
20.01.2008 - 16:40:32
00
No s tym ti neporadim :roll: .....ja som totiz zo senca. :oops:
Ale ved stacil by podla mne naist nejaky obycajny autoservis...a s cenou sa myslim bude dat dohodnut....ved ked to vypali spolu s nejakym autom tak mu to nebude ani zavadzat...raz som tak uz dal robit ram a lak je uplne v poho..ked ho nalestim tak je ako s autosalonu......ten bike. :wink:
20.01.2008 - 17:49:24
00
Na pokrok bacha. Ram otriskavaju malymi gulickami. Ak je to hlinik, urobi to na nom dost nepekny povrch. Lakovanie robia praskovou farbou, ktora ide do pece. Aspon to tak robievali. Ak nenajdes nikoho suceho, poznam typka, ktory ti to urobi kvalitnym autolakom. Len ma teraz skuskove, tak neviem ako je na tom s casom.Treba mu zavolat a dohodnut sa http://www.palmer.szm.sk/ Robil uz nejeden ram, len ich nejako nema pofotene na stranke.
20.01.2008 - 17:50:45
00
Pozor na to vypalovanie,hlinikove trubky su tepelne upravovane a ked clovek co to robi nevie aku teplotu treba na ten ktory druh hlinika pouzit ,moze uplne zmenit strukturu materialu....nebolo by velmi prijemne hned na prvom vyjazde ohnut (v lepsom pripade) alebo zlomit ram....myslim ze to tu uz niekde bolo spominane...
21.01.2008 - 00:44:05
00
keyboard_arrow_up