nejaká konkretizácia akej zmeny je to ten pán Kotleba nositeľom? Lebo zatiaľ akosi zmeškal každú príležitosť - či úmyselne, alebo nechtiac neviem posúdiť.. naposledy nejakú Evku..
01.02.2017 - 14:48:28
02
jurajc:
Kotleba je fasista, ved aj Sulik je fasista, dnes uz je asi kazdy fasista...
https://www.youtube.com/watch?v=sPv9Hj4HxNI

Tu politicka zmena nebude, jedni su spokojni ze maju par euro viac na vyplate vdaka Sulikovi (napr. stax).
Dochodcovia su zasa spokojni ze dostanu par eur (skor centov) navyse a nejaky ten gulasik vdaka Fickovi.

Rozdelit spolocnost na skupinky aby sa ku korytku nedostal niekto iny...
Vid posledne volby MOST a SIET.

Kazdopadne vsetkemu zlemu je na vine Kotleba, ktory rozkradol republiku.
01.02.2017 - 14:49:10
00
Ak niekto nazýva ľudské bytosti výrazom "háveď", bude s veľkou pravdepodobnosťou fašistom, nacistom, alebo nejakým podobným "-istom" a zasluhuje si opovrhnutie, alebo aspoň podobný súcitný pohľad, ako keď sa dívame na ťažko postihnutého človeka.

Všetkým podobným posielam s úprimným venovaním túto pesničku:

Lily Allen- Fuck You (Very Much) thumb_up0thumb_down
01.02.2017 - 15:01:29
05
nova krv ako meciarovec Cuper?

Ján Cuper - Vypil som dve deci vína a to je v poriadku thumb_up0thumb_down


debilko Kotlebka si dal na kanditatku aj dalsieho debilka Rogelka

www.antifa.cz


tak preco nenazyvat vyznavacov nacizmu pravym menom?
01.02.2017 - 15:05:15
02
hirwils napísal:

Tu politicka zmena nebude, jedni su spokojni ze maju par euro viac na vyplate vdaka Sulikovi (napr. stax).

pre tych jednoduchsich - par euro k vyplate naviac znamena ze su tu zamestnavatelia ako IBM, DELL, Lenovo Mondelez a poko**t dalsich vratane automobiliek vdaka ktorym sa daju zarobit slusne peniaze - to je ZASADNA politicka zmena ktorou sme si presli a vdaka ktorej sa mame VSETCI na slovensku lepsie. to ze fiko tuto zmenu uz tretiu vladu przni a przni to tak uspesne ze ako dosledok mame holohlavych v parlamente a jurajc (a geniovia jemu podobni) tu pise o havedi ktoru v zivote ani nevideli ale vie ze sa jej treba branit.

ale hej treba sa spoliehat na magiana ktory nam ukaze magiu ako sa zbavit vsetkych zahranicnych zamestnavatelov vdaka vystupeniu z EU a NATO a potom vsetci hura na pole okopavat zemiaky. urcite nam bude vsetkym lepsie.

ffs seriously???
01.02.2017 - 15:15:10
03
Tusim som pichol do osieho hniezda ake bleskurychle reakcie:)

Ved som Kotlebu oznacil za fasistu, co sa vam nepaci?

Ale stax ved aj vdaka Fickovi tu mas tvoje oblubene firmy, zatial nezutekali, nasa pracovna sila je lacna, Aj Fiko slubil investorov, len Ficko ti z toho platu viac strhne a da dochodcom a studentom na vlaky:)
Paci sa mi, ako si napisal ze sa mame vsetci LEPSIE, skoda ze to "lepsie" na dlh, ktory budu spacat asi tvoje deti a vnucata ak nejake mas.
Ak sa dlh nebude dat splatit ako povedala ta teta v debate so Sulikom, tak bude v lepsom pripade obcianska vojna.

Pali65 mas velmi primitivnu dedukciu.
Cize (bez ohladu na kotlebu, nie som jeho volic) Ak oznacim za haved, cloveka, ktory je masovy vrah, alebo pedofil a znasiulnuje neplnoletych, cize jednoducho sposobil neuveritelne trapenie mnozstvu ludi tak som podla teba fasista...si ako havran, nie si ty havran?
Tu reakciu ber bez politickeho pozadia cisto ako priklad.
Jezis Kristus pouzil aj pomenovanie hadie plemeno - podla teba sa to povazuje za fasistcke vyjadrenie?

MageZ: tu opat dal oblubene fotky a videa, ktore pozera po veceroch a nedaju mu spavat:)
Dnes vecer pozri, ci pod paplonom nemas nejakeho fasitu alebo putinovho agenta:)
01.02.2017 - 15:32:11
01
tak specialne pre snad byvaleho propagatora vyznavacov nacizmu v SR priklad dalsej novej krvi v LSNS (ozaj, uz vratili tie dotacie za volby ako vo velkom slubovali?)

https://dennikn.sk/blog/znamy-advokat-skoli-kotlebovcov-na-krajskom-sneme-v-presove/?ref=box

neuspesny kandidat za HZDS, neskor neuspesny kandidat za SMER, teraz dolezity clen LSNS..a dalsi JUDr v politike...
01.02.2017 - 15:40:33
00
tesne vedla - na aky dlh? ten ktory vytvara fiko napriek minimalnym urokovym sadzbam a rastu ekonomiky? lepsie sa mame preto ze je kde pracovat - napriklad vo firmach ktore by tu neboli nebyt zmeny v systeme a v politike po meciarovi z ktorej stale zijeme. a ktore tu zatial ESTE su napriek fikovi a jeho genialnym zmenam aby mal z coho financovat (nielen) socialne citenie.

my sa nemame lepsie vdaka ficovi na dlh. my sa mame lepsie NAPRIEK ficovi a dlhu co vytina... keby ludia fika nevolili a nenechali ho bacovat tak ako bacuje boli by sme s dlhom uplne inde. preco to v cechach ide s vyrovnanym rozpoctom?
01.02.2017 - 15:41:52
01
hirwils napísal:
Pali65 mas velmi primitivnu dedukciu.
Cize (bez ohladu na kotlebu, nie som jeho volic) Ak oznacim za haved, cloveka, ktory je masovy vrah, alebo pedofil a znasiulnuje neplnoletych, cize jednoducho sposobil neuveritelne trapenie mnozstvu ludi tak som podla teba fasista...si ako havran, nie si ty havran?

nie, to ty mas primitivnu dedukciu...za haved boli oznaceni VSETCI ktori su na hraniciach (presne tak to bolo napisane). Nikto nespominal masovych vrahov, pedofilov ani znasilnovacov neplnoletych.
Neda sa diskutovat s niekym, kto pravidla diskusie neovlada, ani tie elementarne.
01.02.2017 - 15:47:18
01
hirwils napísal:
.....Cize (bez ohladu na kotlebu, nie som jeho volic) Ak oznacim za haved, ...

tvoja logika, argumentácia a vlastne aj zdravý rozum sa v hrobe točia ako ventilátor..
01.02.2017 - 15:48:38
01
hirwils Masového vraha, pedofila, etc. si nazývaj ako chceš, nikto nemihne okom. Tu však bola zmienka o "hávedi, ktorá je na hraniciach", resp. o akej "hávedi" si hovoril ty?

Mladý pán poslanec, čo si kúpil BMW pred časom v zelenom tričku ziapal na moslimskú rodinu na bratislavskej Hlavnej stanici, aj tí sú automaticky háveď?

Všetci tí, čo sedia uviaznutí dlhé roky v nejakom utečeneckom tábore a bez nádeje na zlepšenie sa vyberú na strastiplnú cestu cez more, aj tých všetkých sa týka pomenovanie "háveď"?

Keď som raz zastal na ceste do Poráča v Rudňanoch a venoval som im obnosené topánky, všimol som si, že chlapi šprintovali ku mne ako Usain Bolt. Pýtal som sa ich, prečo tak strašne utekali a prezradili, že raz za čas tam zastane auto, aby si niekto najal napr. kopáčov a kto prvý dobehne, ten má najväčšiu šancu dostať takú prácu. Aj týchto nazveš "háveď"?
01.02.2017 - 15:57:10
00
Haved naxyvam tych, ktori zabijaju mevinnych ludi, to jest isil a spol......haved si aj ti, co biju a dobiju dakedy bohuzial na smrt statych ludi.....kopa z vas takych nepozna, preto to neriesite...
01.02.2017 - 17:22:23
00
A čo takto jednotky Schutzstaffel, T4, Gekrat (Gemeinnützige Krankentransport), či účastníci konferencie Wannsee?

Prečo nenazvaď háveďou aj tých, čo považujú vyššie menovaných za hrdinov?

upload.wikimedia.org
(Gekrat auto, v ktorom zabíjali pacientov z psychiatrických liečební, odvedením výfuku do kabíny.)
01.02.2017 - 17:52:27
00
Pali65, je VEĽMI, ale naozaj veľmi odvážne nazývať všetkých tých moslimov stojacich za hranicami pripravenými vovaliť sa hocijakými cestami sem do Európy "utečencami"! Ozajstných utečencov pred vojnovým konfliktom je tam skutočne minimum, v drvivej väčšine všetko sú to kobylky túžiace nás doslova vyžrať a v rámci svojich zvykov obrátiť na správnu vieru. A pre týchto nie je slovko HÁVEĎ vôbec hanlivé slovo, ale trefné pomenovanie. A toto vidiac doslova vháňa ľudí do náručia všetkým tým tzv. extrémistom, fašistom, rasistom a ešte hocakým -istom, ktorých sa máme báť, lebo Hitler pred 80-timi rokmi a pod. Lenže súčasné vedenie EÚ absolútnou neschopnosťou chrániť svoje hranice pred NELEGÁLNYMI IMIGRANTMI, ba dokonca ich bezočivo zlegalizovaným pašovaním zo severnej Afriky destabilizuje vnútornú situáciu v európskych štátoch podstatne účinnejšie ako nejakí tí tzv. náckovia. Aká je situácia vo Francúzsku - trvale vyhlásený vojnový stav, vo Švédsku - hromadné znásilňovačky miestnych žien tzv. Švédmi tmavej pleti, no-go zóny, kde už viac-menej neplatia zákony krajiny, ale ich vlastné vnútorné - dobre známa šaríja, štáty Beneluxu, kde imámi v mešitách úplne bezostyšne v rámci výkladu koránu podnecujú veriacich nielen k nenávisti k bielym psom, ale priamo k ich likvidácii, tak toto všetko robí z Európy časovanú bombu v sude s pušným prachom. Nás to ešte priamo nepostihne, ale ak ten harmatanec začne, nezastavia ich žiadne hranice, žiadne ploty.

No a keď sa už oháňaš nemeckými termínmi z čias III ríše, skús si niečo prejsť o Schutzstaffel nielen ako o strašiakovi od náckov, ale trebárs ako sa líšili prvolíniové bojové divízie od tzv. Einsatzkommandos. Alebo ako pikošku: http://www.valka.cz/14637-Muslimske-divize-Waffen-SS


Naposledy upravil miro33333 dňa 01.02.2017 - 19:01:32, celkovo upravené 1 krát.

01.02.2017 - 18:48:22
01
Hosť napísal:
Haved naxyvam tych, ktori zabijaju mevinnych ludi, to jest isil a spol......haved si aj ti, co biju a dobiju dakedy bohuzial na smrt statych ludi.....kopa z vas takych nepozna, preto to neriesite...

Pre mňa su haved aj Tí, z Hlinkovej gardy,ktorí pred 75 rokmi prišli do našej obce a vykradli Židovské domy,mali podobné uniformy,čižmy,ako Tvoji Kotlebovci a zdravili sa na stráž,presne tak,ako Tvoji Kotlebovci.Som proti tomu,aby islamisti zaplavili Slovensko, ale pytám sa,prečo prave Kotlebovci maju riešiť Islamistov?
01.02.2017 - 19:12:54
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up