Napr.... :)
in: Necyklopédia
Slniečkár

Table of Contents





Slniečkár je typ nadčloveka, ktorý sa snaží spojiť nespojiteľné (najčastejšie homosexualitu s islamom alebo komunistu s nacistom). Vyznačuje sa tým, že má vysokoškolské vzdelanie humanitného smeru, býva v Bratislave a navštevuje miestnu kaviareň pre intelektuálov. Z nezistiteľných príčin sa snaží o zničenie kultúrneho dedičstva, podporuje multikulturalitu, pozýva do Európy teroristov. Z princípu nenávidí Slovenskú Republiku a demokraciu uznáva len vtedy, keď vyhovuje jeho pokriveným predstavám. Všetkých, čo nevyhovujú jeho "novému svetovému poriadku" chce pozatvárať do väzenia, prípadne zahubiť. Miestami sa nedá s istotou určiť, či sa jedná o slniečkara, amerikanofila alebo o človeka na úteku z psychiatrickej liečebne.




Čo slniečkár robí a o čo mu ide

Slniečkári robia všetko, čo im povedia prostredníctvom mimovládok, Tv Narkózy, Tv Hnoj a podobným médiám hlavného prúdu platených priamo z ███████ a od ████████ ██████.

Slniečkári sa usilujú o mnoho vecí a to:

Aby mal každý pravo na slobodu █████ a prejavu.
Každý má pravo mať svoj názor (ale len kedy sa im to hodí, inak ťa vysmejú na facebuku a nahlásia Benčíkovi a ten Kiskovi).
Používajú socialistické, eštebácke praktiky.
Pravidelne usporadúvajú demonštrácie, len pre to, že sa ich favorit nedostal do parlamentu, za prezidenta alebo do gay baru.
Najpočetnejšiu podskupinu slniečkárov tvoria feministky západného typu, ale tie vždy po proteste odhodia svoje transparenty na chodník veď nejaký chlap to spratá.
Slniečkár pre svoju inteligenciu nemôže pracovať, je totiž tak inteligentný že ani inteligencia nemôže byť viac inteligentná a tak len sedí v kaviarni a zabíja mozgové bunky až úplne príde o rozum. Nielenže sám nepracuje, ale postará sa o to, aby aj teba vyhodili z práce len preto, že máš svoj vlastný názor. O týždeň na to už vyplakáva že nedostáva toľko sociálnych dávok (nemá naňho kto robiť).
Slniečkár tvrdí že Americká propaganda neexistuje a existuje len propaganda Ruská. Zvyčajne nestihne dopovedať vetu a začne ťa presviedčať aby si si pozrel video americkej techniky aký sú super a aby si sa zamyslel nad svojím posraným životom a začal žiť ako Američan.
Slniečkár tvrdí, že treba byť voči migrantom ľudský a poskytnúť im domov, ale v celej hystérií si ešte žiaden domu nenasťahoval žiadneho Araba.
Slniečkár označuje neslniečkárov a iných podľudov nálepkami ako sú napríklad : ti poeany komuistiki nacek, ti tepli radyator, skueny agent kremľa a podobne.
Keďže Slniečkári sú na tak vysokej mentálnej úrovni, že ich mozog sa začína prehrievať už pri pohľade na tradičnú rodinu, a ten nápor proste nezvládajú a musia to vypustiť von v podobe nadávok či už verbálne alebo na facebuku, dajú si slúchadla do uší a na svojom iPhone 8 a pustia si americkú hymnu alebo inauguračný prejav Killery Klingonovej.
Na pochode gayov tiež nemôžu chýbať slniečkári, a nechýbajú ani transparenty LGBTIQXFG against islamophobia (voľný preklad: Buzíci a iné individuá proti islamofobii), len si predstavte čo by sa stalo keby mali pochod v ten istý čas ako migranti a na tom istom mieste.
Slniečkár vnucuje ostatným, že dieťa sa dá počať aj nepohlavne, ale pre svoju nadmernú inteligenciu si nestíha všímať, že ho rodičia (žena a muž) porodili.
Známe výroky neznámych slniečkárov

Ty komunistický nacista
Migranti sem idú preto aby obohatili našu kultúru
To Putin sem posiela migrantov aby zničili Európu
Tak tento drevený kostolík zbúrame, bude tu minaret
Ty neľudské hovädo a nacionalistický rasistický extrémista, veď pomôž tomu Cigánovi, Arabovi, Afričanovi, Vietnamcovi
Národy neexistujú existuje len jedna ľudská rasa a to Človek (Podľudo)
Hranice neexistujú (vzniklo ešte za Brežneva)
Migranti vitajte v Nemecku
Americká armáda je potrebná v Európe, aby nás ochránila pred Ruskou agresiou a preto ich vysielajú k ruským hraniciam ako prvý
Chceme rovnoprávnosť pohlaví
Existuje len jedno pohlavie
Islam nemá nič spoločné s terorizmom
Známi slniečkári, radení od najhoršieho

tyzden.sk
Denník N(enávisť)
Monika Flašíková-Beňová
Martin Poliačik
Ľuboš Blaha
Michal Havran
Peter Weisenbacher
Peter Osuský
Štefan Hríb
Juraj Smatana


Zlomové okamihy

Zlomový okamih pre všetkých slniečkárov nastal 8. Novembra 2016, kedy v amerických voľbách vyhral Donald Trump [1] a porazil tak Hitlary Klingonovú, a následne 20. Januára 2017 ho vymenovali za prezitenda USA. V priebehú niekoľko hodín po týchto udalostiach spadli slniečkárske servery, Bratislavské kaviarne vyvesili čierne vlajky a začali protesty v týchto kaviarňach, kde vládla panika
04.02.2017 - 17:27:10
00
Staci nie? :) :)
04.02.2017 - 17:29:15
00
Tak pekny vecer peajem....a polepsite sa :)
04.02.2017 - 17:29:45
00
... je sranda, keď človek so skresleným vnímaním reality má potrebu všetkých naokolo "liečiť" zo skresleného vnímania reality.
04.02.2017 - 17:39:30
09
to ty na tym bicyklu? :)
04.02.2017 - 17:47:17
00
Hosť napísal:
Staci nie? :) :)

Vás je potrebne pochýtať ,nahodiť do nakladného dobytčieho vlaku a smer Osvienčim. Potrebujete dvojročnu vychovavaciu lekciu.Podotýkam,nie som slniečkar
04.02.2017 - 17:50:21
00
baroncek napísal:
Vás je potrebne pochýtať ,nahodiť do nakladného dobytčieho vlaku a smer Osvienčim. Potrebujete dvojročnu vychovavaciu lekciu.Podotýkam,nie som slniečkar
tak toto mi príde ako fašistické, ľudia!!!! fašisti tu :D
hmmm, ja myslel, že ty si trošku iný ale nevadí .... ja zase podotýkam, nie som FAŠISTA!!!!
04.02.2017 - 18:03:13
00
Na vas plati porekadlo -na veľku dieru veľka záplata
04.02.2017 - 18:22:48
00
Na koho nas??? Na obycajnych Slovakov, ktori chcelu tejto zemi dobre?! Ste totalne poplieteni!!! A zmagoreni zo sprav....
Noch ein mall :D ich bin keine fasist !! Som Slovak a ostanem nim....a uz netrepte spojitosti s fasizmom.....toto vysvetlenie vyssie, je jak vysite.....
04.02.2017 - 18:26:19
00
Ked uz chces pisat nemecky, tak aspon trochu spravne...
Pozri si napriklad Pad tretej rise a hrdinov tam...
04.02.2017 - 18:38:16
00
Pali65 napísal:
Najväčšie nebezpečenstvo spočíva v riziku, že tu paranoidný jedinec chce inštalovať fašizmus, lebo vidí hrozbu aj tam, kde neexistuje, resp. naháňa strach nafukovaním hrozby.

Chlapci, niektorí tu chcete vymeniť slobodu za bezpečnosť. Chcete dať moc do rúk najhoršej zberbe. Keby sa jurajc a miro33333 narodili v Sýrii, boli by charakterom predurčení na to, aby odrezávali hlavy chlapíkom v oranžových montérkach. Ste nebezpečnejší ako priemerný imigrant.

Burcujete na poplach, aby ste tu vybudovali režim, ktorý je 1000x väčšia hrozba, ako to, pred čím strašíte. Už sme tu niečo podobné zažili za ostnatným drôtom, ktorý mal údajne chrániť vlasť pred imperialsitickými diverzantami, čo by nám na poliach rozhadzovali mandelinky. Keď dostanete moc, najprv ju použijete proti vlastným ľuďom.

Choďte s tým láskavo do prdele.


Choď láskavo do prdele ty s tým nálepkovaním fašistami ľudom, o ktorých nič nevieš. Prisudzuješ myšlienky či nebodaj nejaké budúce činy a pritom sa sám chováš ako pravý fašista či komunista - onálepkovať, poštvať a odsúdiť.
Mimochodom ostnaté drôty tu neboli naťahané proti kapitalistickým diverzantom, ale domácim "narušiteľom hraníc", ktorých bolo niekoľkotisíc násobne viac.
No a je mi jedno, koľko si dostal páčikov či ja dostanem nepáčikov, pre mňa si ukážkový príklad dobrosera. ktorý hrozením najhoršou zberbou pomáha tej skutočnej najhoršej zberbe za tlieskania priaznivcov. Pripomína mi to Titanic, takí ako ty ukazujú na špičku ľadovca nad vodou, robiac si posmech z ľudí hovoriacich o hrozbe skrývajúcej sa pod vodou. Tak veľa šťastných chvíľ pri tancovaní, kapela ešte hrá!
04.02.2017 - 18:44:59
00
A kde je napísane,že prave Kotlebovci majú riešiť problem s ilamistami. To ako že ste dostali nejaký certifikát,alebo ako to mám chapať.Ved vy mate problem sami zo sebou
04.02.2017 - 19:05:13
00
A kto ich vyriesi? Kiska ?! Sa nedaj vysmiat!
04.02.2017 - 19:11:47
00
BikerChorche napísal:
Ked uz chces pisat nemecky, tak aspon trochu spravne...
Pozri si napriklad Pad tretej rise a hrdinov tam...

Mne je to jedno absolutne! :)
Dovi....rano idem pracovat, vytvarat hodnoty pre tento stat.... ;)
04.02.2017 - 19:14:37
00
hnedy Jurko C - uz som sem pisal, ze vacsina ludi sa nachadza uprostred dvoch extremov - nie su ani nackovia, ani slnieckari, nechcu mat spolocne vobec nic s tymito chorymi pomylenymi ludmi z oboch tychto stran. A tiez som pisal ze pre dementnych nackov je velmi typicke oznacovanie vsetkych ostatnych "slnieckari", a to dokonca aj tych co tiez celkom nesuhlasia s imigraciou, co je uz uplne proti logike, ale to je pre vas hnede vymlete hovna dost typicke.

img.topky.sk
04.02.2017 - 19:17:17
04

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up