o robotu postarane, mnamky mnamky hned si sparvim steak

Prílohy:

Komentár súboru: divina
daniel.JPG
daniel.JPG 443.43 KiB thumb_up2thumb_down

31.01.2017 - 17:56:11
02
Toto bola moja dnešna vecera okrem cerstvych salatov a inej zeleniny cerstvej.
Je tam parena zelenina mrkva karfiol brokolica ruzickovy kel a cuketa, zapecena s treskou na troche olivoveho oleja a cele zaliate vajíčkami s 33% smotanou a na vrch pred koncom este syr. Mňam.

Prílohy:

upr.jpg
upr.jpg 271.96 KiB thumb_up0thumb_down

01.03.2017 - 22:48:10
00
Už len čakám , kto a kedy ta sprzní za tú " kontaminovanu" tresku ... je to tu samí Bukovsky :)
02.03.2017 - 08:09:15
03
Nemalo by to byť tak zlé, lebo na obale je napísana lovná oblasť SV Atlantik, tak by mala byť ulovená a nie chovaná.
02.03.2017 - 08:25:58
00
Obruck Nie je to prilis zdrave? Clovek by si mal pestovat imunitu proti zdraviu skodlivym jedlam. Robil by som to na slanine, pridal klobasu a zapil pivom.Telo ma prist do hrobu zhumplovane! ako vravieval jeden z klasikov. :devil:
02.03.2017 - 09:06:23
04
Obruck vyzera to, ako uz raz zjedene :$
no robim si srandu samozrejme... ;-)
02.03.2017 - 09:36:17
00
Ano, robievam to aj na slanine hocikedy, a vcera som to tiez zapil jednym remeselnym pivom, ale až tak pol hodinu až hodinu po zjedeni, nemam rad hned zalievat jedlo. Hej vyzera to rozbite :D, vidno tam len jeden trojuholník celistvejší.
02.03.2017 - 09:44:41
00
Poriadne jedlo pre chlopa ...

Prílohy:

Komentár súboru: Pečene bravčové rebierka - mňamka
IMG_3095.JPG
IMG_3095.JPG 1.15 MiB thumb_up2thumb_down

06.03.2017 - 20:08:22
06
brokolica s karfiolom, nech chlopa aj citit :D
06.03.2017 - 20:22:13
01
Obruck: too many ingredients. inak by to bolo fajn. no a keby to malo formu, t.j. napr. zapecene v zapekacej miske, alebo nejaky foodstyling. aj besamel by bol dobry na to, ale v nom je muka zase, no. ruzickovy kel na slaninke s troskou chili je samostatne plnohodnotne jedlo (najlapsie k flaxni masa). :)
06.03.2017 - 20:28:41
00
Ramon: vidim, ze to mas v nejakej marinade. ja mam najradsej na sedlaka: len so solou, korenim, kminom a cesnakom potrete a tak pecene. najskor zakryte na plechu dierkovanym alobalom, potom ho odokryjem a zapnem gril, aby to chytilo spravny "living colour". podlievam to vodou uz na zaciatku, aby boli rebra stavnate. je to jedno z jedal, ktore je pre mna bez chleba velmi tazke jest, vlastne sa mi to este nikdy nepodarilo bez chleba, lebo ten vypek co zostane na plechu treba vymaskat.
06.03.2017 - 20:35:08
01
Ano , je to hotovka z tesco , marinadu som dal až nakoniec 5 minut a zapiekol...No ja tej zeleniny veru požeriem , a " prdím " v rámci normy :lol:
06.03.2017 - 22:01:18
00
ja som si spravil sirloin steak a ako by povedal edelweiss, len tak na sedlaka s mletym korenim a oliv. olejom.... sol som daval az na tanieri, aby stavu nepustil.. a pridal este zelene cele korenie :)
samozrejme najprv ohriat na izbovu teplotu a po dopeceni este do alobalu na par minut a servirovane na predhriatom tanieri :D ... no niekto to mozno robite inac :)

Prílohy:

masko.jpg
masko.jpg 236.16 KiB thumb_up0thumb_down

07.03.2017 - 07:20:51
06
kimlo ten alobal je tam kvoli comi?
07.03.2017 - 07:54:28
00
Janiiik vraj sa lepsie rozvinie chut :) .. ale neporovnaval som, ci je to pravda. No cca na 5 min ho do toho alobalu dam hned z panvice a potom na teply tanier a mozes jest. V alobale ti ostane stava ktoru ten steak pusti, tou potom mozs poliat bud ten steak alebo nejaku prilohu ak mas.
07.03.2017 - 08:39:54
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a kozmetika)
keyboard_arrow_up