Zdravím,
prosím vás,máte niekto skúsenosti so stratou negatívneho tlaku pri zadnom tlmiči Rock shox SID XC?Natlakujem to a tlak hneď začne klesať až do 0.
Ďalej pri jazde,keď zapruží zadný tlmič,tak je počuť celkom hlasné pukanie.Neviem,teda či to je tým,že tam je nedostatočný ten negatívny tlak.
Vedeli by ste mi niekto poradiť,či je to možné dať nejak dokopy?Je potrebné len vymeniť nejaké tesnenia a bude to OK alebo to bude zložitejšie?Alebo je potrebné vymeniť tlmič?Predsa len už je to ,,starší pán" a má čo to za sebou. :D

Za vaše rady a postrehy vopred ďakujem.
19.03.2017 - 14:12:01
00
Skontroluj si v prvom rade ventilik, popripade skus dat novy, popripade tesnenie pod stieracim kruzkom a to pukanie je mozne prave koli tomu ze nemas v negativke tlak, a inac tieto tlmice aj ked su stare, su lepsie ako nove na systeme soloair koli moznosti ich prisposobenia.
A ked nemas v negativke tlak tak neodporucam s nim jazdit, lebo si ho este horsie poskodis.
20.03.2017 - 10:06:08
00
Super,diky moc.
Skúsim sa na to pozrieť,poprípade nejako vymeniť tie veci.
Ja som to chcel zaniesť do servisu,len som teraz mimo SR,konkrétne v Prahe a bojím sa,aby som to nedal niekam,kde mi povedia,že tlmič je potrebné vymeniť a pípadne to tak nebude,len budú chcieť zarobiť.
Preto aj zisťujem,že čo by s tým mohlo cca byť,aby som mal nejakú predstavu.Predsa len tu nikoho nepoznám...keby som to dával doma robiť,tak viem,kam by som presne šiel a že by som si mohol byť istý,že ma nechcú obrať o prachy.
Každopádne diky moc za rady.
Jazdiť na tom určite nechcem,kým to nedám dokopy.Preto to aj teraz riešim,lebo už začína byť vonku fajn a chcelo by to nejaký ten výjazd.
20.03.2017 - 12:03:03
00
keyboard_arrow_up