Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Giro, osemkolka tatra je lepší vyber, dostupné náhradné diely ...
Čo sa o 603ke nedá povedať ani napísať, za cenu slušnej jazdiacej si možno také fordy kúpiš dva.
2kilaz: Jak bude na fokuse treba vymeniť vstrekovače v cene cca 50, tak to už radšej 603ku Mal som sen si raz kúpiť 603 ako druhé auto, ale podľa toho čo píšeš ...
Ale chcem tú 10x10, len či to zacúvam pred panelák
Giro, osemkolka tatra je lepší vyber, dostupné náhradné diely ...
Čo sa o 603ke nedá povedať ani napísať, za cenu slušnej jazdiacej si možno také fordy kúpiš dva.
tak to je nasup hlavne ta hudba ktomu a vyraz sofera ako keby tu tatru soferoval po obycajnej asfaltke a vobec ho nazujimalo ze je skoro cely pod vodou
no tie vojenske specialy su vzdy masaker. to akoze uz prestava veskera sranda... a Range Rover by som urcite nemal srdce tahat do terenu... Sport uz vonkoncom... a ze hento GL-ko, co tu dutchman hodil vyslo ten vodopad, ci ako si to nazval, akoze dovi. taka krava... hm.
Ja som mal vzdy trochu uchylku pre Tatrovky (mozno preto, ze ked som bol maly, tak som sa na nich spustal po ulici), ale po vzhliadnuti tohto videa nemam slov. Zlate ceske rucicky...
saldi az teraz som si pozrel tuto temu, resp o com asi tak mala byt, na zaciatku spominas mazdu 6, vo firme mame 2 kusy, jedna je cca 2003 2,0l ta je super a jednu novsiu 2005. len v skratke tie prve sestky boli lepsie. mame aj 3jku a ta je uz uplne na dve veci.. ta novsia 6 ma obsah 2,3l. Prve museli menit olejovu vanu, potom blok motora cicoto, a nakoniec sa mu to zadrelo. Takze 6 nikdy viac. trojka je z tych prvych co prisli a nehorazna spotreba, zere aj travu okolo cesty. Ale inak bezporuchove auta .
Ale napriek vsetkym tymto negativam maju mazdy velmi dobry podvozok.
mne zas bolo trapne jazdit s tym po ceste - to auto sa v terene narodilo, ako jedno z mala SUV... (keby len nebolo take skarede )
Tak Range Rover je do terenu fakt super, to hej, ale myslim, ze verzia Sport o toto vobec neusiluje... 20" disky, nizkoprofilove pneumatiky pod kapotou V8-cka, nemyslim. i ked by sa tam urcite nestratil...
napriek tomu je Sport v terene lepsi, ako pseudo SUV typu X5, ML, XC90, atd.
(samozrejme, ze prave Sport je kompromisne riesenie aj do mesta, ale ta hydraulika podvozku robi divy)
mna prave prekvapil ten motor, V8 3,6 diesel - ma uzasny chod a patri medzi bestsellery
Chlapci, dovolim si oponovat... X5, XC90 a Q7 nemaju s terennym autom nic spolocne, mozno tak tvary karoserie. Su to len nafuknute kombiky.
Potom su SUV ako ML/GL, Touareg, RR, Grand Cherokee a pod., ktore na pocudovanie toho dost dokazu aj v terene, vdaka moznosti vybavenia vzduchovym alebo hydraulickym podvozkom, redukciami a uzaviekami naprav. Seriove ML a Touareg radim tiez k tym prvym.
Napriklad taketo schody dkazu velmi dobre preverit schopnosti pohonu offroadov...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.youtube.com/watch?v=afJ18eJeNgU&feature=PlayList&p=CC5F77B4243FB5F2&index=1
http://www.youtube.com/watch?v=2Epd4WZypvA&feature=PlayList&p=9C9E9338C93EF270&index=5
M6 som samozrejme nemyslel WRC. Som to truchu blbo napisal.
Tá tatra 8x8 ma dostala. Počkám si na pálku z fordu za opravu motora a kúpim radšej tatrofku
Ešte hardcore crosscountry http://www.youtube.com/watch?v=3ULeInia ... re=related
Ale chcem tú 10x10, len či to zacúvam pred panelák
ja ich tiez nemusim, aj ked dnes som si trochu poopravil nazor na range rover sport
Ešte hardcore crosscountry http://www.youtube.com/watch?v=3ULeInia ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=2eptqTii74s
si viem predstavit ten vyraz na tvari nejakeho mafosa v obstaroznom passate v lavom pruhu, keby som ho s tymto strubil...
mne zas bolo trapne jazdit s tym po ceste - to auto sa v terene narodilo, ako jedno z mala SUV... (keby len nebolo take skarede
Ale napriek vsetkym tymto negativam maju mazdy velmi dobry podvozok.
Tak Range Rover je do terenu fakt super, to hej, ale myslim, ze verzia Sport o toto vobec neusiluje... 20" disky, nizkoprofilove pneumatiky pod kapotou V8-cka, nemyslim. i ked by sa tam urcite nestratil...
(samozrejme, ze prave Sport je kompromisne riesenie aj do mesta, ale ta hydraulika podvozku robi divy)
mna prave prekvapil ten motor, V8 3,6 diesel - ma uzasny chod a patri medzi bestsellery
Potom su SUV ako ML/GL, Touareg, RR, Grand Cherokee a pod., ktore na pocudovanie toho dost dokazu aj v terene, vdaka moznosti vybavenia vzduchovym alebo hydraulickym podvozkom, redukciami a uzaviekami naprav. Seriove ML a Touareg radim tiez k tym prvym.
Napriklad taketo schody dkazu velmi dobre preverit schopnosti pohonu offroadov...