Ahojte. Viete o kamennej predajni v NR a okolie, kde by som si mohol vyskúšať a kúpiť prilbu zn. Lazer? Konkrétne chcem model Z1, ale rád by som ju najprv dal na hlavu, či mi vôbec bude sedieť. Prípadne kde majú viac značiek. A k nej okuliare buď Oakley alebo Rudy Project. Matúš Pribela (suncycle.sk) ich v ponuke má, ale u neho nieje možnosť vyskúšať, iba najprv objednať, zaplatiť atď. a nechce sa mi naťahovať potom s vracaním ak sedieť nebude,
Najskôr v Leviciach,ja som Lazer skúšal v Liptovskom Mikuláši.Pozri stránku merida.sk Čo sa týka okuliarov Rudy Project tak v Dolomity Bike vedia doladiť sklá k rámu,takže ak by sa ti nehodili modré sklá k čiernemu rámu dajú ti napr. červené...
Okuliare Rudy Project kúpené v Dolomity bike pre mňa, aj pre moju priateľku. Už od vstupu veľmi ústretový personál. Klobúk dole pred nimi, hneď prišiel ku mne jeden z predajcov a opýtal sa či môže nejak pomôcť, chvíľu sme podebatovali. Predajca sa naraz venoval aj mne aj ďalšiemu zákazníkovi, ktorý riešil tretry a stíhal to naozaj bravúrne, taktiež sa vyznal. S takýmto prístupom som sa stretol vo veľmi málo obchodoch, navyše nemal som pocit žiadneho vtierania.
Najskôr v Leviciach,ja som Lazer skúšal v Liptovskom Mikuláši.Pozri stránku merida.sk Čo sa týka okuliarov Rudy Project tak v Dolomity Bike vedia doladiť sklá k rámu,takže ak by sa ti nehodili modré sklá k čiernemu rámu dajú ti napr. červené...
Pierox kde v LM majú prilby Lazer, pôjdem v utorok cez LM, tak by som sa zastavil. Majú dobrý výber a aj najvyššie modely, či len "aby sa nepovedalo"?
Pre mňa je najlepší bike obchod v Nitre Dolomity bike, chodil som aj do Velosprintu, no často som tam nenašiel veci ktoré mali na stránke, takže, viac krát som tam bol zbytočne...
Bol som dnes v Dolomity Bike NR pozrieť dobré MTB tretry a veru že som aj kúpil hneď prvé Shimaná čo mi ponúkli som skúsil a sadli ako riť na šerbel tak som ich aj zobral, šak čo sa budem ondiať toľko...S obchodom som max spokojný a takisto aj s obsluhou a to už bol čas obedu Majú tam toho dosť teda na výber všetkého aj Shimano centrum som tam videl, že majú Takže za mňa palec hore, kiež by to takto fungovalo všade ako u nich...u nás v Leviciach jedine v Bike-Centrum na vojenskej ul. vedia čo predávajú a ešte Sloger, ale to je viac menej e-shop, ale vedia aj tam. Takže toľko moja skúsenosť. Kúpil som o číslo vačšie ako nosím bežnú obuv (tenisky) aby neboli moc tesné.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pierox kde v LM majú prilby Lazer, pôjdem v utorok cez LM, tak by som sa zastavil. Majú dobrý výber a aj najvyššie modely, či len "aby sa nepovedalo"?
Prípadne http://www.merida.sk/stranky/mbs-sport-banska-bystrica ak budeš mať cestu.
http://www.cajgel.eu/