Teším sa už . Pekná akcia to býva. Zázemie býva tiež super. Je to v v peknom prostredí Pohronského Inovca. Zaujímavé to je tým ,že sa neštartuje hromadne ,ako väčšina MTB matatónov.
Kedy budete značiť trať? Registrácia je len v sobotu, alebo aj v piatok večer? Prešiel som si včera vlaňajšiu a super, luxusná "dvojprúdovka". Akurát som vbehol na nejakú "haciendu" cez bránu. To je pána M.? No a mierna demolácia z.kolesa na šutroch. Vyšlo mi to 34km a 1060m up.
Trať sa bude značiť v piatok od rána. Registrácia bude iba v sobotu. Ano pán M. ale žiadne strachy chodiť sa tadiaľ môže ...... Trať bude trošičku pozmenená oproti minulému roku. Pôjde sa poza Benát (dôvod ťažba kameňa) a cez Stoky po turistickej
Po včerajšom prejazde dlhej konštatujem - ťažba dreva pomohla zvalcovať značnú časť kamenistých zvážnic, trať je rýchlejšia (druhá polovica) , až na pár krátkych úsekov. Ak sa trochu dočistí na nich stopa, bude to ideál, ak nie poradíme si. Stojka cez Stoky preverí techniku šlapania a kondíciu. Aj poza Benát je správna zmena. Trochu dažďa nič nepokazí, prišiel som docela čistý.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.