Ale na to slúži ten dátum ktorý svieti v košíku, pri rekapitulácii objednávky, v emailovom potvrdení a v sekcii tvoje objednávky. Doba dodania sa odvíja aj od toho kam sa dodáva (hradok vs kurier), od toho koľko kusov produktu máš v košíku (napríklad ak objednavas viac ako mame skladom, systém s tým ráta a dá dlhšie dodanie). Záleží aj kedy objednas - ak je to v piatok pred dlhým víkendom tak do 3 dni nebude v utorok, ale další piatok - lebo cez sviatky kuriéri nepracujú. Je to komplexne a najjednoduchšie čo vieme spraviť je mat predpokladaný dátum dodania, ktorý to všetko berie do úvahy. Už len potrebujeme aby ho zákazníci vnímali

Ja nechapem jednu vec. Zamerne si objednavam veci, ktore mate uvedene "skladom" alebo "na predajni", ale aj tak moju poslednu objednavku este stale po tyzdni nemam doma. Mam pocit, ze bez mojho urgovania sa toho ani nikto nechytil, pretoze mi panko odpisal, ze zistuje kedy budu k dispozicii u dodavatela. Preco uvadzate nieco co nemusi byt pravda alebo cim si nie ste isty, pretoze to realne na sklade nemate?