Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftFilip80 napísal:
To je take typicke slovenske... ciernobiele videnie, my a oni (a ti druhi su vzdy zli) a este k tomu zavist (lebo si dovolil ist rychlejsie ako ja). Nic len zavist a nenavist.

to mas tak - niekto si ide do lesa nieco dokazovat a zuri ked mu to nevyjde, iny si ide uzivat prirodu a volne chvile kedy nemusi riesit pracu/povinnosti

"kym mi doplo, ze to bol elektrobike tak som skoro spadol od nastvatia, ze ako ma mohla predbehnut"
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 10:30:31
04
arrow_leftblackman napísal:
Ako ti ten ebajker ublizuje alebo ta obmedzuje?

taký ebajker vie svojou netechnikou napríklad ohroziť.. to že sa vyvezú na kopec po asfaltke je ok, ale ak to pustia dole trailom to už sme inde..
je to podobne nebezpečné ako čerstvé vodičáky na tatkových 200 koňových autách čo sa vyrúbu v prvej zákrute lebo fyzika nepustí..
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 10:31:22
04
Ha, akurat vcera vecer som hodil po vyjzade status na FB a rozputala sa mi tam celkom dobra diskusia.
Dnes bol kazdy druhy biker s ktorym som sa v lese minal na e-biku. To uz su vsetci mladi taki hnili? Pritom to boli povacsinou mladasi okolo dvadsiatky. Toto nepochopim asi nikdy a mam obavy, co z tychto ludi vyrastie...
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 10:33:00
00
astro - pekne si to popisal, s tym biznisom mas pravdu. Tie ebajky su sice drahe jak slak, no nanestastie tu v BA je to jedno, kedze je tu velka kupna sila a tak sa predavaju ako teple rozky.
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 10:36:32
00
Moja skusenost z testovania v Kalnici. To, ze som mal pocit, ze vacsina ludi testuje skor ebiky, ako normalne, to by som odignoroval v pohode. Ale ked ma cavo dobehol zrovna v uphill casti testovacieho okruhu (singel) a mal potrebu ten vykon drbnut medzi stromy, aby ma obehol, namiesto toho, aby chvilu pockal, tak toto uz naozaj musim aj ja nazvat demenciou.
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 10:49:17
04
Este ze na vychode na to nie je kupna sila... tu stretnem ebajkera tak raz mesacne.
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 10:53:03
04
Nechapem, co vam vadi na ebajkoch. Ved pokial cicik nie je v segmentoch na Strave (taki seru aj mna), tak mi je sumafuk na com ide a aku ma zivotospravu.

Ja napr. uvazujem o ebajku na zimu. Lebo studeny vzduch nemam rad a takto by som si v zakl. vytrvalosti 2-3x do tyzdna pobehal svoje trasy a nemusel trpiet na valcoch.
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 10:57:53
02
Nechápem ako vás môžu nasrať údaje na akýchsi segmentoch na nejakej Strave. :)
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 11:07:15
022
arrow_leftSesulak napísal:
Nechapem, co vam vadi na ebajkoch. Ved pokial cicik nie je v segmentoch na Strave (taki seru aj mna), tak mi je sumafuk na com ide a aku ma zivotospravu.

Ja napr. uvazujem o ebajku na zimu. Lebo studeny vzduch nemam rad a takto by som si v zakl. vytrvalosti 2-3x do tyzdna pobehal svoje trasy a nemusel trpiet na valcoch.

Haha, pozor silno návykové. Už sa nevrátiš. Na dobré sa rýchlo zvyká. ;)
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 11:21:02
00

Som zvedavy, ako sa napr. pri +3 stupnoch na tom e-bajku zohrejes v tej nizkej intenzite. Alebo budes jazdit v oteplovackach? :D Bezne som na jar pri teplotach okolo +17 siel na vyjazd v kratasoch a dlhom drese a e-bajkeri pri +17 naobliekani viac ako ja v zime pri +3. Preco asi? ;)
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 11:30:04
02
arrow_leftTurbi napísal:
Nechápem ako vás môžu nasrať údaje na akýchsi segmentoch na nejakej Strave. :)

Predpokladam, ze kazdeho cloveka, ktoremu nie je vsetko ukradnute naserie, ze niekto podvadza v nejakej oblasti, ktora sa ho tyka / ktora mu nie je lahostajna.
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 11:32:38
01
Jezus: Alkohol zhorsuje krvny obed, asi preto :lol:
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 11:33:03
00
Naopak. Alkohol rozsiruje cievy a navodzuje pocit tepla, takze tato teoria Ti nevysla. :lol:
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 11:34:07
01
No veru uz som hladny, tiez mi vino zhorsilo krvny obed a teraz cakam kedy bude obed
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 11:34:31
03

Túto zimu som to takto riešil a môžem len odporúčať, mal som k dispozícii e-fatbike. To čo píše Jezus o zahriatí a oblečení sa nedá paušalizovať, obliekam sa rovnako tam aj tam ...
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 11:38:02
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up