Jazdim na MTB od juna tohto roku, mam najazdenych iba nieco vyse 1500km, snazim sa tri krat do tyzdna v priemere tri hodiny odjazdit (teraz na jesen menej), ale k veci:
Moj tep v klude ma hodnotu od 45 do 50, maximum podla sporttesera 195, ale vacsinou sa snazim nad 185 nechodit. Priemernu TF mi vypocita 145-150 po kazdom vyjazde. Vaha 100kg, vek 26.
Myslite, ze su to normalne hodnoty? Najmä ten pulz v pokoji sa mj zda az prilis nizky, kedze niesom top sportovec.
Aké hodnoty TF mate vy?
Dakujem za odpovede.
Ale nemyslím, že to je dostatočný dôvod, aby som kvôli tomu niekoho urážal.
Izmaško , ale tu sme na bikovom fóre , tak tu nepleť beh do kopca ... do akého kopca , terén, sklon , dĺžka , stúpanie , počasie , ktorý tréning v poradí za sebou , píšeš tu jedno múdro za druhým bez konkrétneho záveru pri nejasne zadefinovaných parametroch ... a hej fňukačov nemám rad a ani " tárajov , gagajov a prďúsov "
pondelok bike 60km start 06:03 hod
utorok beh 8,3 km start 05:12 hod a po behu hned na to bike 50 km
streda plavanie 1700 m start 6:05 hod
stvrtok bike 48 km start 6:03 hod
piatok bike 62 km start 6:01 hod
sobota beh 17,1 km start 6:47 hod, poobede 17:22 kratky MTB vyjazd 12,5 km
nedela MTB bike 82 km 2000 vyskovych start 6:50 hod
Som normalne zamestnany a travim cca 9 hod v robote.
18:25 let naspat, 19:45 druha faza treningu, len lahkych 100 km, 2500 vyskovych. 23:30 vecera, sex, a spat.
Takze - da sa, staci chciet.
Izmaško , ale tu sme na bikovom fóre , tak tu nepleť beh do kopca ... do akého kopca , terén, sklon , dĺžka , stúpanie , počasie , ktorý tréning v poradí za sebou , píšeš tu jedno múdro za druhým bez konkrétneho záveru pri nejasne zadefinovaných parametroch ... a hej fňukačov nemám rad a ani " tárajov , gagajov a prďúsov "
Takže asi takto. Neviem prečo sa navážaš do môjho nicku, ale evidentne neznesieš keď Ti niekto nedá za pravdu. Arogantný ako vždy. Ak tu - po celom fóre niekto píše múdro, zase si to len ty, lebo evidentne neexistuje problematika, ktorej nerozumieš. Téma je minimálny-maximálny pulz, tak som napísal aký mám a to že je to pri behu do kopca je dosť logické, vyskúšaj. Beh nie je bike. Neviem zase načo Tebe budú údaje o sklone, dĺžke..., asi len na to aby si vymudroval niečo nové. A ideálne si ma daj na black list, to robíš tiež rád, aby niekto nenabúral Tvoje ego.
A lakko, keď si mal o 20 rokov menej, tiež si takto trénoval? Mal si toľko času aj vtedy? Nemusíš odpovedať...
a keď rodina nebicykluje a nelyžuje tak je to presne tá volba bike na úkor rodiny..
... další psychológ na fóre . Koľko ti trvalo
"vypotiť " takú hlbokú myšlienku ?
No nic , idem vytočiť aspoň 1500 vyskovych a 50 kilometrov a sľubujem ze si dám pozor na " pulzy "
Bingo pane, presne na tom pracujem aj ja...
Tak mi napadlo vyhlasit sutaz odbornikov na srdcovu frekvenciu a veci s tym suvisiace...
Uloha je napisat, podla vas aky clovek (amater, profesional, dieta, dochodca, muz, zena, atd) pocas akej aktivty dosiahol naledovne krivky srdcovej frekvencie. Histogram zobrazuje cas a podiel v prislusnych zonach srdcoveho rytmu prave podla nastavenych parametrov kludoveho a maximalneho pulzu.
Jeden uzivatel fora moze tipovat len raz a aj prispevok typu "Moja babka pocas nakupnej horucky v Lidli" a "moje dieta ked nevedelo zaspat kvoli rastucim zubkom" sa tiez pocita ako tip.
Vyhercu pozyvam do cinskej rastauracie All You Can Eat/Zjedz Kolko Vladzes a pokusim sa mu vybavit na nejakom pracovisku zadarmo zatazove EKG/ergometriu.
Spravne odpovede a nieco k danej teme (vyklad) zverejnim az niekedy po 18. juni.
Ring je volny, mozete sa hadat, mozete hadat a anal-yzovat.