Hm, na oboch stránkach sa uvádza 19. august, ale dnes je na jednom počítadle 64 dní a na druhom 66, toto ma pobavilo. Musel som sa pozrieť na prvú stranu tohto vlákna, takže .sk ovláda Pegas a .com partia, čo sa oddelila.

Kto disponuje povolením od úradov dotknutých obcí, resp. vlastníkov pozemkov?
15.06.2017 - 07:02:10
00
aJoN napísal:
Kto je to Slavo Tomík?????

pozri mtbiker o nás
15.06.2017 - 07:05:36
00
partia sa neoddelila, partia .sk sa pisomne v maji 2016 vzdala. a partia . com zachranila maraton, napriek zablokovaniu prostriedkov z predchadzajucich rocnikov. ako pise cestne vyhlasenie partia .com davala maratonu cele roky smerovanie, dusu, budovala trate, priniesla partnerov. vytvarala maraton prave taky aky bol. prikladam mail p. Králika, ktorým sa písomne vzdal organizácie a predsednictva v sk pegas.

From: Marián Králik [mailto:simacke@gmail.com]
Sent: Tuesday, May 03, 2016 3:04 PM
To: Viktor Homoyla <vhomolya@gmail.com>; 78peter.kuis@gmail.com; Martin Kandráč <kandrac@gmail.com>; Jirko Tatič <ikotatic@yahoo.com>
Subject: Predseda

Priatelia,
Prišiel deň a rozhodnutie, ktoré som už dlho odkladal. Nie preto, že som čakal ako sa vecí budú vyvíjať, ale jednoducho preto, že je pre mňa ťažko sa lúčiť z niečim čo som mal a mám rád. Bránil som sa tomu cca posledné dva ročníky a v septembri min. roku som Vám povedal že ak nenastane progres tak ja idem preč. Aj keď som začínal vidieť progres po našej komunikácií netušil som, že veci ktoré mi nerobilo problém zabezpečiť - doteraz, začali byť pre mňa vážnym problémom. Riešil som nejaký čas náhradné riešenia ale nebol som úspešný.
V mojom vnímaní sveta by mal byť team leadrom ten kto vie veci dať dokopy a viesť team jedným smerom. Musím konštatovať, že môj esprit je vyčerpaný a preto Vám oznamujem, že ďalej neviem a nebudem pracovať na našom projekte KM. Ak je medzi nami niekto kto sa toho ujme veľmi rád mu poskytnem veškerú podporu + tech. Zabezpečenie ktoré máme. Ďalej za moju osobu nemôžem sľúbiť rozsah prác, ktoré som doteraz vykonával.
Druhým dôvodom je vec osobná a rozhodujúca. Aj keď po nejakých zd.problémoch sa cítim lepšie (dúfam, že to pôjde k lepšiemu) stále sa nemôžem zbaviť syndrómu nazývaného „vyhorenie“. Nechcel som tomu veriť ale po nejakom čase bojovania a presviedčania samého seba musím – nerád skonštatovať že je to tak. Nie je za tým len organizácia maratónu. Ale to už je iný príbeh, ktorý sem nepatrí.

Uviedol som Vám dva hlavné dôvody, ktoré som považoval za dôležité povedať priamo mojou osobou. Netreba hľadať za tým nič iné.

Na záver sa patrí Vám všetkým poďakovať za pomoc a chuť ktorú ste dávali pre KM. Boli to ťažké ale pekné roky. Rád budem na to spomínať

Uplný záver: tento mail patrí len Vám 4rom, podľa toho sním nakladajte. Ďakujem

Váš bývalí predseda m.
15.06.2017 - 07:11:13
04
Zaujímavé. Ešte jedna vec - ako KM vôbec vznikol, koho to bola myšlienka, resp. to podujatie vôbec založil?
15.06.2017 - 07:27:44
00
Ak mam dobre informacie - tak prve dva rocniky maratonu robil Pegas (Jirko, Marian, Viktor). Dalsie 4 uz robil Fernet s partiou ale pod hlavickou SK Pegas (rocnik 2016 uz zachranoval z vlastnych penazi). Cele Enduro je tiez Fernetova myslienka a praca.
15.06.2017 - 10:32:58
00
petho napísal:
ja by som ale chcel fakt pocut aj vyjadrenie pegasu k tomu čo napisali chalani do toho vyhlasenia...

Bojim sa ze mlcanie a pokusy o cenzuru su dost jasnym indikatorom cestnosti umyslov ..
15.06.2017 - 10:35:24
03
No. čiže ja by som napríklad teraz očakával reakciu p. Králika na ten e-mail vyššie typu.. 1. je to podvrh, 2. je to prave ale som si to potom rozmyslel 3. je to prave, ale stali sa ine veci, o ktorych neviete. atd....totižto podobny priebeh mal vyvoj okolo 1. kosickeho bajk maratonu........(myslím to vzdanie sa organizácie a prebratie novým tímom bývalých spoluorganizátorov, mínus tie smiešne naťahovačky)....
15.06.2017 - 13:12:53
00
Verím, že emócie trocha opadli - nechceli sme reagovať s horúcou hlavou a prilievať olej do ohňa. Pokúsim sa vyjadriť ku každej relevantnej téme a otázke. Budem rád, ak budete čítať pozorne a spravíte si názor na situáciu.

Tento príspevok je určený ľuďom, ktorí majú záujem vypočuť si postoj ŠK Pegas.

Celý problém je potrebné vnímať v troch rovinách: (1)značka Kráľovský MTB maratón (2)organizácia maratónu v roku 2017 a (3)osobná rovina.

Stručné zhrnutie situácie, ako ju vnímame v ŠK Pegas
Založil som dve témy s cieľom informovať komunitu. V januári to bolo s cieľom oznámiť, že ŠK Pegas sa dištancuje od aktivít Petra Kuiša - nič viac, nič menej - prosto oznam. V pondelok 12.júna som založil novú tému s cieľom informovať o tom, že ŠK Pegas má všetky potrebné povolenia, súhlasy a že máme nový web a že maratón bude ako po minulé roky - takto sme to robili každý rok.
Diskusia sa zvrhla hneď prvým príspevkom od Petra Kuiša, kde nás obvinil zo všetkého možného aj nemožného. Ďalšie reakcie tomu pomohli a až po dlhšom čase prišla prvá, kde niekto vyjadril záujem o názor ŠK Pegas. Toto celé nás prinútilo chvíľu porozmýšľať nad spôsobm, ako zareagovať. My tu nechceme riešiť veci z vlastnej kuchyne, ale zároveň sa nenecháme očierňovať - ani ako ŠK Pegas, ani ako osoby.

Kto a čo je ŠK Pegas
OZ založené v roku 2008 Mariánom Králikom a Jirkom Tatičom s jediným cieľom - organizácia Kráľovského MTB maratónu v lokalite okolo Spišského hradu a Braniska. Myšlienka bola minúť nadbytočnú energiu, spraviť niečo užitočné a s partiou kamarátov sa pri tom zabaviť. Od druhého ročníka sa pridal Viktor Homolya. Nepíšeme si denník, ale tuším v treťom začal účinkovať Peter Kuiš (ktorý rok presne to bol, nie je v tomto kontexte podstatné). Pozornému čitateľovi isto neušiel prvý zásadný fakt - a to, že predovšetkým Marián a Jirko umožnili Petrovi Kuišovi pridať sa k už existujúcemu podujatiu - čiže Peter Kuiš nie je zakladateľom Kráľovského MTB maratónu ani osobou, ktorá vymyslela jeho názov, koncept, či lokalitu. Prosto mal záujem pomôcť, my sme boli radi, že to môžeme posunúť maratón ďalej, tak sme postupne začali spolupracovať. Pre utvorenie celého obrazu slova "postupne" uvázam fakt, že v rámci 4. ročníka sa ešte zúčastňoval pretekov na našom maratóne.
Tu je potrebné na rovinu povedať, že Peter Kuiš v rámci maratónu prispel významnou mierou k jeho rozvoju. Nikdy sme to nepopreli. Nikdy. Ale tváriť sa, že bez jeho osoby by maratón neexistoval, je trocha odvážne.
Druhý a veľmi zásadný fakt ale je, že jeho účasť na organizácii maratónu nezakladá žiaden nárok na to, aby robil aktivity smerujúce k získaniu podujatia pod svoju kontrolu.

Pár príspevkov je v diskusii dôležitých, pokúsim sa na ne zareagovať.

Reakcia na používateľa Jezus
Jezus, si moderátorom diskusií a Tvojou úlohou nie je rozhodovať o tom, či téma vo fóre má správny názov, ktoré témy spolu súvisia a prečo ich niekto založil oddelene. Tvoja úloha je zabezpečiť, aby sa dodržiavali pravidlá diskusie. Nikto Ti nedal súhlas na to, aby si moje dve témy svojvoľne spojil a premenoval. Žial pre nás, máš na to oprávnenia v systéme. Nehnevaj sa, ale Tvoj názor je v tomto kontexte absolútne nepodstatný a navyše úplne mimo reality. Už som vyššie spomínal, že jednu tému som založil v januári, aby som niečo oznámil a to bol priestor na diskusiu o tom, kto je kto. Zodpovedal tomu aj názov témy. Uplynulý pondelok som založil tému s jasným, každoročne používaným a dohodnutým názvom: podujatie-miesto-dátum.
Potvrdil som tam, že máme všetky povolenia a súhlasy. Ak máš nejaký pocit a chýbajú Ti fakty a že je to možno podvod, k dispozícii je súkromná správa, ktorú si mi mohol poslať a overiť si to.
Žiadam Ťa preto, aby si nezasahoval do legitímne otvorených tém, ktoré sú v súlade so všekými pravidlami. Verím, že som to napísal dosť jasne a už sa to nestane. Ak poruším pravidlá, nech sa páči, vyvoď dôsledky.
Podľa všetkého to nie je možné vrátiť do pôvodného stavu a to je jeden z dôvodov, prečo sme hneď nereagovali.

Reakcia na používateľa chukko
Tvoje tvrdenie "ak prve dva rocniky maratonu robil Pegas (Jirko, Marian, Viktor). Dalsie 4 uz robil Fernet s partiou ale pod hlavickou SK Pegas (rocnik 2016 uz zachranoval z vlastnych penazi)"
je veľmi zavádzajúce a je to lož - máš zlé informácie. Jirko, Marián a Viktor robili všetky ročníky(!) (OK, Viktor prvý nerobil).
Druhá veta je absolútne klamstvo a nezmysel. Prvých osem rokov bol riaditeľom pretekov Marián Králik - to je tá osoba, vďaka ktorej to fungovalo. To, že komunita pozná Petra Kuiša (Fernet) ešte neznamená, že on je ten, vďaka ktorému to existuje.
A už nehorázne klamstvo je posledná časť, že to zachraňoval z vlastných peňazí. Odkiaľ si to prosím vzal?
Na začiatku si napísal "Ak mam dobre informacie" - takže Ťa len prosím, aby si zvážil formu a obsah toho, čo píšeš, pretože to na nás vrhá veľmi zlé svetlo a komunita to potom vníma tak, že ŠK Pegas sa snaží potopiť Petra Kuiša a
že sme podvodníci.
Je potrebné si uvedomiť, čo všetko znamená spraviť maratón a to, že ak niekto nie je známy v komunite alebo nie je aktívny na fóre neznamená, že tam nie je.

Reakcia na používateľa petho

Z videnia sa poznáme. Oceňujem, že si jasne sformuloval požiadavku, aby sa vyjadril aj ŠK Pegas. Aktivity Petra Kuiša považujeme za nekalé a s cieľom získať pod kontrolu Kráľovský MTB maratón. V jeho petícii a príspevkoch sú
nehorázne lži a nechutné očierňovanie. Áno, Marián Králik sa minulý rok vzdal svojej účasti na Kráľovskom MTB maratóne - aj to však malo svoje dôvody. Korektne to oznámil dôležitým ľuďom. Charakter a prístup Petra Kuiša sa prejavil na tomto fóre aj tým, že zverejnil mail Mariána Králika, kde Marián jasne žiada, aby mail zostal medzi adresátmi (pozri si daný príspevok). Tento mail poslal Peter Kuiš prostredníctvom svojho právnika na úrad, starostom i sponzorom.
Sprav si na to vlastný názor. Náš názor je, že o človeka s takým charakterom nemáme v ŠK Pegas záujem. A samozrejme, tento mail je len špička ľadovca jeho aktivít, ktoré nie sú v súlade s našim presvedčením.
Marián Králik sa po diskusii s viacerými ľuďmi rozhodol, že predsa len bude pokračovať. Nevidím v tom problém - maratón vymyslel, založil a počas 8 z 9 ročníkov bol jeho riaditeľom a celé to viedol. Rozhodnutie oznámil mailom. Minulý rok (november alebo december) sme navyše mali osobné stretnutie s Petrom Kuišom, kde Marián ešte raz zdôraznil, že sa vracia. Toto bolo pre Petra Kuiša málo a rozhodol sa tak, ako sa rozhodol. Urobiť všetko preto, aby dostal pod kontrolu Kráľovský MTB maratón. Svedčia o tom jeho posty a informácie, ktoré zverejňuje.
Nebudem tu ďalej argumetnovať, pretože zaplním všetok diskový priestor, ale o.i. sa neštíti uviesť na svojom webe, že Kráľovský MTB maratón je registrovanou známkou OZ Kráľovský Maratón. Občianskeho združenia, ktoré neexistuje a klamať verejnosť, že je vlastníkom značky. Máme úradné rozhodnutie, že námietky ŠK Pegas voči pokusu Petra Kuiša zaregistrovať si značku Kráľovský MTB maratón (na svoju súkromnú s.r.o.) sú opodstatnené a dal nám za pravdu. Samozrejme, upozornili sme ho na ten web a potom to stiahol. Mám k dispozícii screenshoty, takže poprieť to bude veľmi ťažké.
Myslím, že toľko by mohlo stačiť, aby si si doplnil mozaiku. Ak nie, daj otázku alebo napíš SS.

Reakcia na používateľa fernetik
Znova Ťa žiadame, aby si nepoškodzoval už naštrbené meno maratónu. Neohováraj nás, neoznačuj nás podvodníkmi a ak máš takú potrebu, tak buď fair a aspoň polož na stôl jednoznačné dôkazy.

Facebook
Facebook konto kralovskymtbmaraton bolo založené veľmi dávno pre ŠK Pegas. V určitom čase Marián Králik požiadal Petra Kuiša, aby prostredníctvom neho propagoval Kráľovský MTB maratón.
Dostal oprávnenia a všetko bolo v poriadku. V rámci jeho snahy o oddelenie sa, si toto konto nechal a propaguje tam svoju verziu maratónu. Slušný človek by konto vrátil tomu, od koho ho dostal. V tomto prípade sa to nestalo.

Záver
Aj keď som napísal len 5% toho, čo mám v hlave, je to podľa mňa dosť faktov na to, aby ste si spravili názor. Ak o to máte záujem, pravdaže. Môžete sa do mňa pustiť, na invektívy a nesúvisiace otázky odpovedať nebudem.
Na konštruktívne otázky sa pokúsim odpovedať, aj keď možno nie do piatich minút. Aby bolo jasné, kto je za nickom "pegas". Príspevky píše Viktor a sú spoločným stanoviskom ŠK Pegas.

K aktuálnemu ročníku - ŠK Pegas má všetky povolenia a súhlasy na organizáciu Kráľovského MTB maratónu 2017, 19. a 20.08 v Granč Petrovciach. Vyzývame preto Petra Kuiša, aby aj on potvrdil, či to má k dispozícii ako nutnú podmienku pre organizáciu podujatia.

Pegas
15.06.2017 - 22:20:16
02
:puke:

Po reportazach z predoslych rocnikov som chcel prist vyskusat na vlastnej kozi a nohach. Uz nechcem. Tesi ma, ze usetrim benzin. :y:
15.06.2017 - 22:26:30
00
Taktiež ako nestranná osoba neprídem. Je to pre mna príliš velke riziko, že veci na maratone resp endure nebudu fungovat na 100%. Pokial nenajdete spoločnu rec , doplatía nato obe strany a zrejme aj ucastníci.
15.06.2017 - 22:35:05
00
Viktor / pegas - konecne si napisal to, co malo odzniet uz velmi velmi davno. V kazdom pripade len poupravim - ja ako moderator mam pravo posudit opodstatnenost temy a mozem ju zlucit s inou, odstranit, premenovat atd. Preco som zasiahol som vysvetlil. Urazalo moju inteligenciu, ze ste doteraz taketo stanovisko nezverejnili a zalozili ste dalsiu temu. Metoda "mrtvy chrobak", teda nereagovanie na oponenta (Fernet) naozaj nebola vhodna a ked si este nasledne aj zalozil dalsiu temu, tak to uz vo mne evokovalo snahu vyhnut sa vysvetleniu a argumentacii a snahu nalakat ludi "podvodom" resp. zatajovanim informacii. A to uz bolo za hranicou toho co som bol ochotny akceptovat, kedze potencialni ucastnici by mohli byt zavadzani / uvedeni do omylu. Takze som rad, ze tu je konecne aj vase oficialne stanovisko a uz samozrejme tym padom nemam dovod zasahovat do temy. Z mojej strany asi vsetko.
15.06.2017 - 22:43:20
01
ŠK Pegas, chcem sa opýtať, čo vravíte na ďalších 15 ľudí (ak Peťa Kuisa vynecháme) ktorý sa podieľali na organizácii podujatia. Teda čo si myslíte o ich dištancovani sa od vás. Keďže v skutočnosti títo ľudia tvoria KM.
16.06.2017 - 01:07:48
00
"v ramci snahy o oddelenia sa" ? Nebolo by lepsie: "v ramci smahy o organizaciu"?
Pri vlastneni/spravovani aj fb konta by bojkot rocnika 2016 dopadol zrejme ovela horsie.
Nie je ten, kto si nieco objedna a potom to nezaplati podvodnik? To je uz cyklistom samozrejme jedno, ale partnerom asi nie.
Toto samozrejme nieje len o Marianovi a fernetovi ale aj o dalsich co nezistne pracovali pocas aj mimo maratonu a oni sa jednoznacne vyjadrili a svoje vyjadrenie podpisali.
16.06.2017 - 01:40:33
00
viktor, je zarážajúce, že cely spor si otočil do pozície šk pegas vs kuiš peter, ktorý si che privlastniť vašu prácu. nikto nikdy nepoprel, že marán s jirkom založili maratón, o dôvode je zbytočne polemizovať, sú to rôzne domienky rôznych ľudí. tvoje tvrdenia je veľmi ľahké vyvrátiť. budeš mi síce vyčitať, že nekorektne vyťahujem maily, ale chceš dôkazy. myslím si, že mail je dostatočný dôkaz.
financovanie ročníka 2016:
príjmy ročníka 2016 sú vydokladované a mal si ku ním 100% prístup. odsúhlasil si ich. po deň maratónu jedine hotové peniaze, ktoré sme mali k dispozícii boli peniaze petra kuzmiaka a moje. to je fakt. peniaze ktoré sme spolu vytvorili a boli určené na organizáciu ročníka 2016 ste zablokovali. to je druhý fakt. peniaze predchádzajúcich ročníkov boli v prvom rade zo štartovného a partnerov. partneri ktorí roky prispievali nie malými sumami hotových peňazí boli výsledkom mojej práce(kobera-nad, kuzmiak peter, richard duda,). a aj samozrejme Tsystems ktorý nie je mojím prínosom. ale dôležitý a preukázetelný fakt je ten, že tieto prostriedky šk pegas zablokoval pre ročník 2016. štartovné prichádzalo na váš účet. ku ktorému sme nemali prístup. čiže všetky výdavky maratónu po deň preteku boli financované z peňazí kuzmiakových a mojích. žiadne iné prostriedky do tejto doby neboli ku dispozícii. 2% z dane od koberu prislo koncom októbra, peniaze z T systems rovnako až v októbri a boli obratom použité na úhradu faktúr za služby tlačové služby fax copy. ochota prefinancovať náš maraón spoločnosťou fax copy ( myslím tým náklady na všetky tlačiarenské záležitosti vrátane tričiek a buffiek) je výsledok mojích dobrých vzťahov s fax copy. čiže ročník maratónu bol prefinancovaný z peňazí partnerov, ktorých som priniesol a mojich. jednoznačne klameš viktor. prípomínam ti ako si sa pred svedkami vyhrážal, že peniaze od Tsystems zablokuješ, ked ťa naseriem...
značka skupiny podujatí Kráľovský MTB maratón:
skupina ktorá organizovala ročník 2016, v ktorej sú aj členovia zúčastnení v diani od 2., 3., 4., ročníka až po 9. sa spoločne dohodla a rozhodla, že pre 10 ročník založia nové OZ a zaregistrujú značky. to nie je rozhodnutie Petra Kuiša, ale skupiny ktorá sa pod to aj podpísala. opätovne klameš. rovnako sme sa dohodli, že to zaregistrujem na moju firmu a po vzniknutí nového OZ tieto práva prevediem na OZ. Dohodli sme sa, že založíme nové OZ Kráľovský Maratón. nie ja som si ho vymyslel. jeden z členov Richard Duda ponúkol svoje OZ ŠK Klokan, nech nezakladáme zbytočne nové, keď exituje 10 rokov funkčné OZ. Preto sme písali OZ kráľovský maratón, ktorého prihlásenie sme mali pripravené, ale sme po dohode usúdili, že ŠK Klokan bude služiť na organizáciu maratónu. Následne sme vymazali OZ Kráľovský Maratón zo stránky. opäť si klamal viktor.
úrad Vám nedal za pravdu ale vyzval našu stranu reagovať na pripomienky vašej strany. na ktoré bolo reagované 5.6.2017 právnikom, opäť klameš.
v čase podanie značky neexistovalo žiadne vyhlásenie mariána králika o vrátení sa ku organizácii, nemali sme žiaden úmysel si prisvojiť značku. mali sme jediný úmysel organizovať 10 ročník a považovali sme za absolútne normálne značky zaregistrovať, to bol jediný dôvod prečo sme tak urobili. Vaše vyhlásenia o zámere poškodiť a bojkotovať dobré meno maratónu mojou osobou v správnom konaní sú veľmi zavádzajúce.
moja potreba získať kontrolu na Kráľovským Maratónom:
Pripomeniem ti ostatných 15 ľudí, bez ktorých by v žiadnom prípade neexistovala skupina podujatí Kráľovský Maratón. finačne, technicky a ani ľudsky. Je zarážajúce, že vyhlásenie týchto ľudí nazývaš nehoráznymi lžami a ohováraním. no pripisuješ ho len mne. Nie Viktor tých 15 ľudí, pre väčšinu ročníkov skupiny podujatí existenčných, jasne a jednoznačne popísalo smutný príbeh Kráľovského Maratónu. je možné že 15 ľudí sa mýli, seba zámerne vynechávam a traja majú absolútnu pravdu. to nechám na zváženie ostatným. Tých 15 ľudí na rozdiel od teba vie kade viedli ročníky KM, keďže vytvárali trať. keby som mal potrebu získať kontrolu nad maratónom ako to píšeš, tak deň poverenia organizáciou si zaregistrujem značky, neurobil som to, lebo sme sa dohodli, že po ukončení maratónu sa dohodneme ako ďalej. Po ukončení maratónu sme sa dohodli, vrátane jirka tatiča čo budeme robiť ďalej a presne to sme aj urobili. ty a maríán ste sa písomne vzdali organizácie. ciže úplne korektne sa skupina ľudí, ktorá organizovala maratón a mala chuť v tom pokračovať dohodla na postupe prípravy ročnika 2017.
stretnutie 4.12.2017
viac krát si spomenul stretnutie s Petrom Kuišom, tvoje tvrdenie je zavádzajúce. stretnutie som inicioval ja, bolo to stretnutie členov ktorý pomáhali maratónu dlhé roky, všetci sú signatármi vyhlásenia, a vas, ŠK PEGAS. klameš, keď vraviš, že ste mňa upozornil, že organizujete maratón. Marián vyvolal "hlasovanie" ktoré malo určiť možnú skupinu organizátorov. hlasovanie je popísané v čestnom vyhlásení dopadlo 4:3 miro boor sa zdržal. píšeš tu o slušnosti, no rovnako slušné je aj rešpektovať vôľu spoluorganizátorov. ich vôľa bola robiť maratón spolu pod iným OZ, vy ste to odmietli a označili ste nás všetkých za obyčajných brigádnikov, ktorí dobrovoľne trochu pomáhali maratónu. a keď nechcem robiť s Vami máme smolu. na tomto stretnutí si sa ty pýtal každého jedného člena či považuje za správne podanie žiadosti registrácie značiek, dostal sui jednoznačnú odpoveď, že áno. okrem Vás ŠK Pegas. rovnako jednoznačne sa vyjadrili ku meškaniu platieb. existujú mailové urgencie. marián mňa dlhodobo obviňoval z toho, že šk pegas nemalo faktúru od FAX Copy za službu hviezda fax copy. a preto považuje upomienky za bezpredmetne. po zdokumentovani, že si ty dostal mail s objednávkou, návrhom zmluvy a faktúrov. si priznal, že si spravil chybu.
reakcia na fernetík:
ja som zverejnil čestné vyhlásenie, ktoré podpísalo 16 ľudí. musíš obviňovať celú skupinu, nie len mňa, až máš pocit, že je to ohováranie využi všetky dostupné právne formy. ja ich voči ŠK PEGAS určite využijem.
záver a ročník 2017:
nie len ja, ale celá skupina máme za to, že Vaše zmluvy so starostami boli podpísané na základe vašich nepravdivých informácii. zavádzaním ste sa snažili získať výhodu voči nám, aby ste v prípade rozhodnutia o značkách mohli blokovať skupinu podujatí. tento podnet je v rukách právnika. maríán králik zavádzal starostov, že sme sa dohodli a všetci spolu okrem mňa pokračujeme v organizácii maratónu rovnako ako pred rokom 2015. na základe tejto nepravdivej informácie starostovia bez obáv podpísali zmluvy v domnení, že je všetko v poriadku. to nie je môj výmysel, ale tvrdenie starostu Granč Petroviec a Dúbravy. Preto sme sa rozhodli tieto zmluvy právne napadnúť. čo je na celom príbehu najsmutnejšie je to, že šk pegas zastúpená troma ľuďmi absolútne ignoruje tých, nie mňa, ale tých bez ktorých by nebol kráľovský maratón maratónom. vedome klame a zavádza. no nemá odvahu osobne pomenovať podvodníkmi signatárov vyhlásenia. maríán, viktor a jirko to nie je problém vy vs kuiš. keby ste boli taký čistí ako to píšete a ja tak špinavý nie je pomer 15/3... namiesto toho aby sme mali pripravený 10 jubilejný ročník, sa budeme ťahať po súdoch. dohodnuté celoročne značenie zapadlo prachom, čo chcete dosiahnuť? prečo ste odignorovali všetky návrhy na spoluprácu? naozaj chcete robiť 10 ročník? a ským? kompet partia ročníka 2016 sa od vás dištancuje, pivovar černá hora sa od vás distancuje, fax copy sa od vas distancuje, kuzmiak peter sa od vas distancuje, kobera nad sa od vas distancuje. ludia ktorí vyrobili trate sa od vás dištancujú... zahodili ste partnerstvo s rychlebskými stezkami, s kup kolo, s mtb trilogy. rovnako ste zahodili podporu od penzionu litvor, od tyčiniek marva, chateau topolčianky, euro kameň dreveník, penzión encián, flora system, ktorým si ty arogatne odmietol sponzorsku zmluvu napriek tomu, že kvety boli na posledných 4 ročníkoch... kto je vlastne dnes ŠK PEGAS? kto by podľa vás urobil ročník 2016, ak nie skupina ktorou opovrhujete? my sme bez peňazí šk pegas urobili ročník 2016, bez toho aby verejnosť tušila aké veľké sme mali vnútorné problémy. ako ste priebežne bojkotovali ročník 2016. teraz nám idete vysvetliť, že sme vám čosi ukradli? nie vy ste nechali ležať naše spoločne dieťa na ulici... a keď bolo po všetko ste sa ku nemu začali opäť hlásiť a obviňovať nás z únosu. chápem všetky pripomienky a námietky na tému vynášania z kuchyne a potrebe sa dohodnúť. na dohodu je potrebné mať vždy 2 strany... a viac ako rok sme z kuchyne nevynášali... no asi nastal čas položiť karty na stôl.
16.06.2017 - 03:47:38
08
Myslím, že ten kraj má obrovský potenciál a znesie aj dva maratóny.
Napríklad jeden KRÁĽOVSKÝ DRSNIAK a jeden KRÁĽOVSKY ZVÁŽNICOVÝ.
Veď aj tak vždy po maratóne sa našla kopa ľudí čo mali pripomienky k náročnosti trate.
Takto by si každý mohol vybrať svoju šálku kávy.
Samozrejme by sa ale nemali konať v jednom termíne :shake:
Možo by si niekto rád vyskúšal obidva.
16.06.2017 - 05:26:29
03
keyboard_arrow_up