Super, špica, bomba, nádhera.
Ale jednu propomienku by som predsa len mal. Dal by som pomalším jazdcom z dlhej trate viac než 15-minútový náskok pred loveckými psami zo 60-ky. Dostali sme sa pod ich paľbu na najnevhodnejšom úseku: v technicky náročnej sigláčovej pasáži cca 10-11 km od štartu, kde obiehať a byť obiehaný nebolo príjemné ani jednej strane a smrdelo to tam škaredými kolíziami. Podľa mňa by to vyriešil 30 minútový odstup v štartoch dlhej a prvej vlny 60-ky.
Súhlasím, mňa tam jeden chrt zostrelil, šiel som v zjazde po pravej strane,on niečo zakričal,tak som sa uhol ešte viac doprava, bohužiaľ však kričal "sprava!", čo som pochopil až keď som mu prepadol cez zadné koleso a hodil slušnú držku. Až na narazenú hánku ľavej ruky od
brzdy a odtrhnutú podsedlovú kapsičku sa mi nič nestalo. Kapsičku som dal do dresu,ale neskôr som ju niekde aj tak vytratil, takže ak ju niekto našiel, poteší,ak sa mi ozve. Po druhej občerstvovačke som chytil kŕč do stehna, takže posledných cca 60km som si fakt užil

Aby to nebolo málo, raz som.presvihol odbočku a musel sa kúsok vracať do kopca,o pár km ďalej som si vlastnou nepozornosťou znova ustlal, našťastie v blate, tak som padal do mäkkého

Ale do cieľa som nakoniec došiel, hoci úplne posledný. Aj tak to bol parádny zážitok, neľutujem, že som bol!